Creative

Kleurboek voor Volwassenen #9, 10 & 11

Kunnen jullie je nog herinneren dat ik ‘Het enige echte Kleurboek voor Volwassenen’ voor mezelf had gekocht? Het is alweer een hele tijd geleden dat ik iets met jullie deelde over dit boek. Niet gek, want het kleurboek en de pennen, kleurpotloden en viltstiften hebben een hele tijd onaangeraakt in een hoekje gelegen. Maar een paar dagen terug heb ik het kleurboek weer tevoorschijn gehaald en ben ik weer aan het tekenen gegaan. En zo had ik binnen een paar dagen opeens weer drie kleurplaten af. Het leek me wel weer leuk om met jullie te delen. Alle drie tegelijk!

kleurboek voor volwassenen kleurboek voor volwassenen kleurboek voor volwassenen
Klik op één van de kleurplaten voor een grotere versie.

En dit zijn ze dan geworden: pagina 9, 10 en 11 uit ‘Het enige echte Kleurboek voor Volwassenen’. Inmiddels zijn er al veel meer delen van dit boek uit en ook nog een reisvariant en een agenda 2015 versie. Ik vind ze allemaal stuk voor stuk erg leuk, maar mag er (voorlopig) geen één kopen. Ik wil eerst dit boek (bijna) af hebben en met nog meer dan 130 pagina’s te gaan, kan dat nog wel even duren.

Hopelijk vinden jullie het weer (of nog steeds) leuk om de kleurplaten uit mijn kleurboek te zien. Ik verwacht dat ik vanaf nu wel weer vaker een update zal geven. Met de donkere en koudere dagen op komst, zal ik wel weer wat meer met mijn neus in het kleurboek zitten.

Vorige artikel Volgende artikel

Dit vind je misschien ook wel leuk

17 Reacties

 • Reageer Tamarah 9 november 2014 op 09:20

  Ik ben ook nog steeds aan het kleuren, zo lekker rustgevend!
  Tamarah heeft onlangs geplaatst..My Life Now: Week 45

 • Reageer Bo 9 november 2014 op 09:47

  Wat heb je ze leuk gemaakt!
  Bo heeft onlangs geplaatst..Mijn droomhuis 2014

 • Reageer Simone 9 november 2014 op 10:16

  Leuk om te zien! Ik heb gisteren op de Kreadoe beurs nieuwe kleurpotloden gekocht en een nieuw kleurboek, waarvan je de pagina’s uit kunt scheuren. Super handig!
  Simone heeft onlangs geplaatst..Persoonlijke Update: Ik mag niet klagen

 • Reageer Jenn 9 november 2014 op 10:22

  Leuk om te zien!
  Jenn heeft onlangs geplaatst..Sharing Saturday #22

 • Reageer Lianne 9 november 2014 op 10:30

  Dit kleurboek heb ik ook, maar eerlijk gezegd heb ik er al een hele tijd niet meer in gekleurd. Misschien komt dat inderdaad weer wat meer met de donkere dagen. Fijne zondag!

  • Reageer Wendy 9 november 2014 op 20:24

   Ik had er dus ook al een hele tijd niet meer in gekleurd. Maar nu ik hem er weer bij hebt gepakt, ben ik weer lekker aan de slag.

 • Reageer Joyce 9 november 2014 op 10:30

  Lekker he! De laatste dagen pak ik de kleurboeken er ook weer sneller bij 🙂
  Joyce heeft onlangs geplaatst..De week in foto’s #28

 • Reageer Miranda 9 november 2014 op 10:54

  Vind het er erg leuk uit zien. Ik heb gisteren het eerste deel cadeau gedaan aan iemand. En twijfel voor mezelf nog steeds. Vind ik het wat voor mij? Ga ik het echt gebruiken ja of nee? Vind het zo zonde een boek en goede stiften aan te schaften en er niks mee te doen.
  Miranda heeft onlangs geplaatst..Spam je blog!

  • Reageer Wendy 9 november 2014 op 20:27

   Waarom probeer je het niet met een goedkopere versie (de action verkoopt ook kleurboeken) en een simpel setje met potloden en stiften? Geen dure Stabilo’s of Bruynzeels dus. En als je het dan leuk vindt, dan kan je altijd nog voor de ‘duurdere’ versies gaan.

 • Reageer Nicetobeout 9 november 2014 op 11:39

  Die middelste is leuk zeg!
  Nicetobeout heeft onlangs geplaatst..DIY leuke en warme manier om je sjaal te knopen

 • Reageer kim 9 november 2014 op 12:26

  Leuk! Misschien moet ik er ook maar eens mee gaan beginnen, het ziet er zo leuk uit!
  kim heeft onlangs geplaatst..TAG: And That’s Who I Am.

 • Reageer Sylvia 9 november 2014 op 16:12

  Leuk! Ik heb gisteren bij de Action zo’n kleurboek gehaald, eens kijken wat ik ervan kan maken 😉
  Sylvia heeft onlangs geplaatst..Must see: toffe cartoons

 • Reageer Laura - Dagelijkse hap 9 november 2014 op 22:02

  Kleuren blijft leuk, hoe oud je ook bent 🙂
  Laura – Dagelijkse hap heeft onlangs geplaatst..Het is weer eens etenstijd…

 • Reageer Sara - Window On My Wardrobe 9 november 2014 op 22:13

  Zo leuk! Ik had zelf laatst nog zo’n boekje in m’n handen, ziet er echt heel mooi uit

  X Sara
  Sara – Window On My Wardrobe heeft onlangs geplaatst..10 things about me

 • Reageer Mama van Vesper 10 november 2014 op 10:39

  erg mooi gedaan!
  Mama van Vesper heeft onlangs geplaatst..Vesper’s outfit #1

 • Reageer Sas 14 november 2014 op 17:45

  Zien er erg leuk uit. Ik heb mijn boek mee naar werk genomen voor de kids, die zijn er ook helemaal weg van!
  Sas heeft onlangs geplaatst..TGIF: Week#46/2014

 • Reageer Karin 8 december 2014 op 22:22

  Ik vind kleuren helemaal super. Ik ga morgen gelijk een boek kopen. Ik heb er nu al zin in. Persoonlijk lijkt me kleuren met stiften mooier. Welke stiften gebruiken jullie? Of gebruiken jullie toch ook wel potloden? Of een combi?

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge