wishlist
Overige

Mijn wishlist tot nu toe

Nog 43 dagen en dan is het alweer Kerstmis en dus ben ik alvast een beetje gaan nadenken over de vraag: “Wat zou ik nou graag van de Kerstman willen krijgen?” Vandaag een post over de eerste dingen die me dan te binnen schieten.

wishlist

Van de week zag ik het boek Shopaholic naar de sterren van Sophie Kinsella in de boekenwinkel liggen. Ik wist helemaal niet dat ze bezig was met een nieuw deel van deze veelgelezen serie. Ik heb alle voorgaande delen met heel veel plezier gelezen en dus staat dit boek op mijn wishlist.

Al meerdere keren heb ik met het alfabet stempelsetje van de HEMA in mijn handen gestaan, maar steeds kocht ik het niet. En eigenlijk weet ik niet zo goed waarom niet, want steeds vaker heb ik leuke, creatieve ideeën waarbij ik dit setje kan gebruiken. Daarom zet ik hem maar op mijn wishlist.

Het lijkt me al heel lang leuk om een ketting te hebben met een hanger in de vorm van een sleutel. Deze twee hangers van Zinzi heb ik al meerdere keren in folders voorbij zien komen en ik vind ze erg mooi.

wishlist

De BB Cream van Ginvera gebruik ik al een hele lange tijd. Ooit kreeg ik een sample in de Glossybox en sindsdien ben ik hooked. Ik vind dit zo’n fijne BB Cream en dus bestelde ik, toen mijn sample op was, een fullsize tube. Maar inmiddels raakt deze ook op. Tijd voor een nieuwe.

Misschien is het helemaal niet van deze tijd. En ik weet dat de film voor zo’n camera niet goedkoop is. Toch begint het steeds meer te kriebelen en wil stiekem heel graag deze Fujifilm Instax Mini 8 polaroid camera hebben. Spontaan een foto maken en deze gelijk (oké, na even wachten dan) in handen hebben. En ik houd van de uitstraling van polaroids. Hij staat op mijn wishlist en ondertussen speur ik Ebay af voor leuke film voor in deze camera.

Voor nu het laatste item op mijn wishlist: een horloge. Deze is van Guess. Mijn zusje heeft (had) deze horloge. Ze heeft hem zelfs aan mij gegeven, maar helaas deed hij het niet meer. Nu ben ik opzoek naar zo’n zelfde horloge. Deze versie lijkt niet meer te koop te zijn, dus nu zoek ik iets wat er op lijkt. Met een witte band (leer) en een zilver(kleurige) kast.

Tot zo ver mijn wishlist tot nu toe. Tegen de tijd dat het echt bijna Kerstmis is, zal er vast nog wel het één en ander bijkomen. En dan is het natuurlijk nog de vraag wat de Kerstman mij ook daadwerkelijk gaat geven. Maar goed, daar moeten we dus echt nog een flink aantal nachtjes voor slapen.

Vorige artikel Volgende artikel

Dit vind je misschien ook wel leuk

15 Reacties

 • Reageer Joyce 12 november 2014 op 09:12

  Leuke items allemaal!
  Ik krijg steeds de vraag wat ik voor de feestdagen zou willen.
  Maar ik kan eerlijk gezegd niks bedenken. Best vervelend!
  Joyce heeft onlangs geplaatst..Fietsen met je baby

 • Reageer Simone 12 november 2014 op 09:34

  Wat een leuke wishlist! Bij mijn ouders thuis deden we nooit aan kerst, bij mijn vriend thuis wel. Maar hoe dat dit jaar gaat weet ik niet (aangezien we net samenwonen).
  Simone heeft onlangs geplaatst..Review: Thee uit Sri Lanka

 • Reageer Bouchra 12 november 2014 op 11:27

  Die polaroid camera lijkt me ook zoooo leuk!
  Bouchra heeft onlangs geplaatst..Cotton Ball Lights – sfeervolle lichtslingers

 • Reageer annouska 12 november 2014 op 12:46

  Heerlijke wenslijst, vooral dat horloge! 😀
  annouska heeft onlangs geplaatst..Tunes: November

 • Reageer Inge 12 november 2014 op 12:49

  Ik wil die polaroid ook zó graag hebben! Ze zijn alleen zo duur in gebruik! Leuke blog heb je zeg, ik volg je nu via bloglovin! XO
  Inge heeft onlangs geplaatst..MAC – PAINT POT PAINTERLY

 • Reageer Manon 12 november 2014 op 13:14

  Leuke wishlist, die polaroid camera is echt vet!
  Manon heeft onlangs geplaatst..Lekker High Tea-en bij de Eetkamer!

 • Reageer Nicetobeout 12 november 2014 op 13:25

  Oeh die polaroid camera!!! Want! En die sleutelkettingen vind ik ook best gaaf al zou ik het zelf niet zo snel dragen.
  Nicetobeout heeft onlangs geplaatst..Uitjes tip: Dickens Festijn Deventer

 • Reageer Mama van Vesper 12 november 2014 op 17:31

  mooi lijstje! Ik heb de instax mini in het roze! Hij is echt gaaf…
  Mama van Vesper heeft onlangs geplaatst..Een mooie herfstwandeling

 • Reageer Tamarah 12 november 2014 op 20:41

  Wat een leuke wishlist vooral die camera 😀 .
  Tamarah heeft onlangs geplaatst..DIY: Zelf kaarsen maken

 • Reageer Miranda 12 november 2014 op 21:09

  Leuke items heb je op je lijstje. Ik ben 2e kerstdag jarig dus het is voor mij altijd afwachten wat ik krijg.
  Miranda heeft onlangs geplaatst..Winactie: Tijdschriftenpakket

 • Reageer Wanda 12 november 2014 op 21:39

  Die camera lijkt me ook wel wat! Wij hebben net afgelopen weekend lootjes voor kerst getrokken en dus ook verlanglijstjes gemaakt maar ik blijf het gewoon moeilijk vinden om iets te bedenken wat ook nog eens binnen het budget past…
  Wanda heeft onlangs geplaatst..Mijn valkuilen waar ik steeds weer in trap…

 • Reageer Jenn 13 november 2014 op 14:19

  Mooi lijstje! Ik vind het altijd lastig om een verlanglijstje op te stellen. Ik ben wel verliefd geworden op een roségouden MK horloge, maar dat ga ik natuurlijk nooit onder de kerstboom of in mijn schoen vinden 😛
  Jenn heeft onlangs geplaatst..Recept: Stamppot boerenkool met brie

 • Reageer Tamara 13 november 2014 op 22:23

  Leuk lijstje!! Ik ben ook hard aan het nadenken wat ik wil voor kerst en mijn verjaardag 🙂

 • Reageer Evelien 14 november 2014 op 15:04

  Wat een heerlijke wishlist! ♥

 • Reageer Sas 14 november 2014 op 17:59

  Zo’n polaroid camera lijkt me ook wel wat! Leuke wishlist

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge