schoenen
Beauty + Fashion

Shoplog ♦ Schoenen van ‘Van Haren’

Het wordt steeds kouder en kouder buiten en ik hoorde vandaag zelfs op de radio dat de temperaturen over iets meer dan een week, overdag rond het vriespunt zullen liggen. Say what?! Tijd dus om de herfst/winter garderobe in orde te maken.

Qua jassen zit ik goed. De jassen die ik heb, zijn nog in prima staat. Sjaals heb ik ook en handschoenen en eventueel een muts zijn ook geen probleem. Maar mijn schoenenkast ziet er wat teleurstellend uit. Een hoop schoenen zijn gewoon echt afgedragen. Warme en drogen voeten zijn niet meer gegarandeerd. Daar moest dus snel verandering in komen.

Al bladerend door de folders viel mijn oog op een paar schoenen bij de Van Haren. En ik zag meer leuks bij hun in de folder. Dus besloot ik in de auto te springen en naar Papendrecht te rijden om te zien wat ze daar nog te bieden hadden. Ik had drie paar schoenen in mijn hoofd waar ik naar wilde gaan kijken: een enkellaars, een laars met sleehak en een stevigere schoen om te gaan wandelen. Voor twee van de drie paar ben ik geslaagd en hieronder kun je zien wat ik mee naar huis nam.

schoenen

Allereerst de enkellaars. Ik wilde altijd al zo’n lekker warm paar laarzen, maar was altijd bang voor het welbekende ‘op-de-buitenkant-van-je-schoen-lopen’ effect. Maar doordat deze zool toch net wat anders is dan meestal bij zulke laarzen en het best stevig aanvoelde, ga ik het toch proberen. Deze enkellaarzen waren er in zwart, grijs en bruin en waren in de aanbieding voor €19,90.

schoenen

Ik was ontzettend toe aan nieuwe, lange laarzen. En dat is bij mij altijd best lastig, want ik heb maar dunne kuiten en ik vind het niet mooi als de schacht van een laars veel te wijd zit. In de folder zag ik deze met sleehak en die zagen er vrij smal uit. En in de winkel bleek ik dat goed ingeschat te hebben. Ze sluiten niet aan, maar met een spijkerbroek aan, zitten ze netjes. Deze laars met sleehak was verkrijgbaar in zwart en bruin en kostte €29,90.

schoenen

En deze schoenen kocht ik niet. Allereerst kon ik maar niet kiezen welke ik leuker/mooier vond. De zwarte is het meest praktisch qua kleur, maar ik miste dat ‘vachtje’ wat ik bij de ander twee weer zo leuk vond. En toen ik ze ging passen kwam er alleen maar meer twijfel: maat 38 zat net iets te strak (zeker al zou ik er dikkere sokken in aan willen) en maat 39 voelde in zijn geheel te ruim. Te veel twijfels en als je twijfelt, kan je het maar beter niet doen. Althans, dat is mijn mening. Deze schoenen kostten trouwens ook €29,90.

Vorige artikel Volgende artikel

Dit vind je misschien ook wel leuk

16 Reacties

 • Reageer Simone 10 november 2014 op 09:48

  Leuke schoenen! Ik heb pas ook twee paar nieuwe schoenen gekocht. Was ook erg nodig. Weer nieuw paar laarzen en enkellaarsjes met nep-bont. Ik kom de winter wel weer door!
  Simone heeft onlangs geplaatst..Persoonlijke Update: Ik mag niet klagen

 • Reageer Wanda 10 november 2014 op 10:10

  Goed geslaagd hoor! Ik koop ook regelmatig iets bij Van Haren, leuk geprijsd en ook best wel een goede kwaliteit, althans, ik kan er prima op lopen en ze gaan bij mij in ieder geval ook niet snel stuk… Veel plezier met je nieuwe aanwinsten!
  Wanda heeft onlangs geplaatst..Ja, je mag me alles vragen maar of ik ook echt antwoord ga geven…

 • Reageer Joyce 10 november 2014 op 10:15

  Ik ben zelf zo’n draak met het kopen van schoenen. Ik ben klein van stuk, maar heb wel maat 40. Heb flinke kuiten en mijn wreef is ook vrij breed. Ik slaag dus maar zelden voor schoenen.
  Die laarzen met sleehak vind ik erg leuk! Maar als ze smal zijn, pas ik ze dus niet 😉
  Joyce heeft onlangs geplaatst..Blote mama buiken inzendingen

 • Reageer Nicetobeout 10 november 2014 op 11:26

  Die schoenen die niet zijn meegegaan zijn wel ideaal als er een dik pak sneeuw ligt denk ik!
  Nicetobeout heeft onlangs geplaatst..Mijn week in foto’s: week 45

 • Reageer Manon 10 november 2014 op 11:59

  Leuke schoenen, ik ga ook vaan bij van Haren kijken
  Manon heeft onlangs geplaatst..Mijn foto op Canvas!

 • Reageer Kimberley 10 november 2014 op 12:16

  Die zwarte laarzen vind ik erg mooi. En dat laatste paar vind ik niks. Dus is goed dat je die maar niet gehaald hebt, haha.

 • Reageer Northflix 10 november 2014 op 19:33

  Die op de eerste foto zijn leuk!
  Die onderste vind ik een beetje mannelijk… Beetje van die lompe wandelschoenen.
  Northflix heeft onlangs geplaatst..Mijn derde PLOG: Bioscoop, BomBi, verjaardagen, sc Heerenveen, nieuwe iPhone

  • Reageer Wendy 10 november 2014 op 19:37

   Eigenlijk waren het ook gewoon lompe wandelschoenen. Maar van alle lompe wandelschoenen trokken me deze nog een beetje aan. 😉 Wil eigenlijk nog een paar wandelschoenen voor het geocachen. Ik ben al heel veel modderige, bospaadjes tegengekomen en mijn Adidas sneakers zijn daar eigenlijk niet echt voor gemaakt. Vandaar.

 • Reageer Marloes | Budgetproof.nl 10 november 2014 op 20:08

  Ik ben groot fan van Van Haren 🙂 zo heerlijk betaalbaar en super leuke schoenen.

 • Reageer Maaike 10 november 2014 op 20:22

  Ziet er erg leuk uit!
  Maaike heeft onlangs geplaatst..Weekly Journal #18: winter wonderland, gember thee & kijkje in de studio

 • Reageer Monique | WritingMonique 11 november 2014 op 08:49

  Ik hou van de schoenen van Van Haren (en van de prijs)! De bovenste enkellaarsjes zien er onwijs warm en comfi uit!
  Monique | WritingMonique heeft onlangs geplaatst..DIY | Candy Cane Ringen.

 • Reageer Jenn 11 november 2014 op 13:10

  Leuke schoenen heb je gekocht!
  Jenn heeft onlangs geplaatst..It’s a sock thing

 • Reageer annouska 12 november 2014 op 19:41

  Van haren heeft tegenwoordig hele leuke schoenen die best lang mee gaan vind ik!
  annouska heeft onlangs geplaatst..Tunes: November

 • Reageer Evelien 14 november 2014 op 15:18

  Die tweede vind ik erg leuk met die sleehak! 🙂

 • Reageer Sas 14 november 2014 op 17:50

  Die eerste schoenen lijken me erg fijn! Veel plezier hiervan 🙂
  Sas heeft onlangs geplaatst..TGIF: Week#46/2014

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge