Overige

Silly Search terms #2

Je site statistieken zijn soms best wel eens leuk om te bekijken. Niet alleen vind ik het leuk om te zien hoe mijn bezoekersaantallen langzaam groeien, maar het is ook ontzettend grappig om te bekijken met welke zoekwoorden mensen bij mijn blog terecht zijn gekomen. Zo’n anderhalf jaar geleden maakte ik hier al eens een blog over en vandaag doe ik het gewoon weer.

miss you

Aaah, geen idee wie je bent, maar ik mis jou ook hoor.

wendy de jonge stadskanaal

Helaas, je bent bij de verkeerde uit gekomen. Ik heet geen ‘De Jonge’ van achteren en ik kom ook niet uit Stadskanaal.

hoeveel kerstballen in boom

Wat? Zou er een richtlijn moeten zijn dan van de hoeveelheid kerstballen in je boom? Ik zou zeggen: gewoon zoveel als jij er wilt en mooi vindt! Mijn kerstboom zit behoorlijk vol met kerstballen en ik vind dat prachtig.

bot uit heup voor kaak

“Huh, wat?!” Dat was mijn eerste reactie, maar daarna bedacht ik me weer iets. Mijn vriend is ook flink geopereerd (verbouwd) aan zijn kaak. Ze hadden extra botweefsel nodig en één van de opties was om dit uit de heup te halen.

wat is de lunch bij hema sliedrecht

Hetzelfde als bij iedere andere Hema, maar misschien iets minder uitgebreid omdat het niet een hele grote Hema is met uitgebreide lunchruimte? Ik zou zeggen: ga er gewoon heen en je ziet het vanzelf. Niet genoeg keuze naar je zin? Er zit een leuke tentje bijna naast de Hema en daar kan je heerlijk lunchen.

storm gevaarlijk voor dakkapel

Lijkt me wel meevallen. Zo extreem zijn die stormen hier in Nederland niet en als je dakkapel gewoon op de juiste manier is geplaatst, zal het vast allemaal wel goed komen.

wanneer mag je je kerstcadeautjes openmaken

Zouden daar ook al regels voor moeten zijn dan? Iedereen moet daar toch zijn eigen traditie van moeten/mogen/kunnen maken? Wij doen het verdeeld over zowel eerste als tweede Kerstdag. Twee dagen lang plezier met uitpakken.

manieren om cadeautjes uit te pakken kerstdagen

Er zijn naar mijn mening twee manieren: gewoon het papier er af scheuren of je doet het netjes door de plakbandjes los te maken en dan het papier er netjes vanaf halen.

hayday vinger pijn

Euhm, misschien zou je eens een tijdje moeten stoppen met HayDay? Ik bemerk hier een kleine verslaving.

waar kun je terrecht als je een verzamelverslaving hebt

Ik zou beginnen met een bezoekje bij de huisarts. Die kan je meestal wel doorverwijzen. Neem dan gelijk de persoon van het vorige zoekterm mee.

Vorige artikel Volgende artikel

Dit vind je misschien ook wel leuk

13 Reacties

 • Reageer Bo 7 november 2014 op 10:42

  Haha, wat grappig om dat zo te zien! Vooral die ´miss you´!

 • Reageer Simone 7 november 2014 op 12:55

  Haha, wat een bizarre zoekwoorden zeg!
  Simone heeft onlangs geplaatst..Hobby onder de Loep: Dwarsfluit spelen is Annouska’s passie

 • Reageer Sas 7 november 2014 op 13:35

  Haha sommige zijn echt te bizar voor woorden…. Hoe komen mensen erop?!
  Sas heeft onlangs geplaatst..TGIF: Week#45/2014

 • Reageer Kimberly 7 november 2014 op 16:58

  Haha hoeveel kerstbomen in de boom.. super grappig haha!

 • Reageer rachel 7 november 2014 op 17:04

  Ahw bizar he hoe mensen erop komen! Goed weekend en ik doe de sims weg maar niet voor 10 euro minder omdat ik hem voor 59 heb gekocht dus de prijs wordt inc. verzendkosten rond de 50… moet dan ook nog een apart cd ding kopen voor mijn imac maar hij is dus nog helemaal nieuw… liefs

  ben je interesseert stuur mij dan een -email rachelkromdijk@gmail.com

 • Reageer bymarlayne 7 november 2014 op 17:07

  Haha, grappig artikel!
  bymarlayne heeft onlangs geplaatst..7 voordelen van online shoppen

 • Reageer Merel 7 november 2014 op 21:40

  Wat een grappig artikel!
  Merel heeft onlangs geplaatst..Mijn favoriete Britse bloggers #2 + SPAM JE BLOG

 • Reageer Tamarah 8 november 2014 op 08:10

  Hahaha, geweldig!
  Tamarah heeft onlangs geplaatst..My Life Now: Week 45

 • Reageer Nina Simplynspecial 8 november 2014 op 10:26

  Haha leuk om te lezen waarop mensen zoeken !

 • Reageer Paul 8 november 2014 op 16:02

  Ja, het blijft verbluffend waar mensen allemaal op googlen. Leuk lijstje!
  Paul heeft onlangs geplaatst..Vinkjes

 • Reageer Evelien 9 november 2014 op 00:02

  Leuk artikel! Ik moest echt lachen bij “hayday vingerpijn”, hahaha! Niet best hoor..
  Evelien heeft onlangs geplaatst..Let’s Shop: Sans-online.nl

 • Reageer Anniek 9 november 2014 op 07:34

  Haha, hilarisch, supergrappig om te lezen! Ik heb zelf laatst ook bij al mijn zoekwoorden van google gekeken, en bij sommige woorden vraag ik me sterk af waarom ze dan bij mijn site terecht zijn gekomen, haha! Leuk gedaan! Liefs

 • Reageer annouska 10 november 2014 op 20:01

  Whahah bizar om die dingen te vinden 😛

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge