Personal

8x leuk op dit moment

♦ Er zijn op dit moment zes lezers van mijn blog die een kerstkaartje van mij gaan ontvangen. Wil jij ook een kaartje van mij ontvangen? Laat het me dan even weten. Aanstaande zaterdag doe ik de kaarten op de post.

♦ Mijn zusje heeft van het weekend weer een flink stuk van mijn haar afgeknipt. Even voor de duidelijkheid: mijn zusje is thuiskapster. Twee mensen blij: ik met het feit dat er nu weer meer model in mijn haar zit en zij, omdat ze het altijd leuk vind als ze meer mag doen dan ‘alleen de puntjes alsjeblieft’.

♦ Nog maar twee dagen werken en dan heb ik lekker even twee weken vakantie. Heerlijk! Ik kijk er echt enorm naar uit. Behalve Kerstmis en Oud & Nieuw hebben we nog geen plannen, maar gewoon even twee weken niet werken is al heerlijk.

♦ Ik mag weer cadeautjes inpakken! Het is bijna Kerstmis en dat vieren we altijd bij mijn ouders thuis. We kopen dan allemaal cadeautjes voor elkaar en ik vind het altijd zo leuk om die cadeaus dan in te pakken. Ik probeer er altijd weer wat creatiefs van te maken.

♦ Een paar dagen geleden heerlijk met vriendinnen wezen eten bij La Cubanita in Gorinchem. Een flinke stap uit mijn comfort zone en super geslaagd en gezellig. Ik ben heel erg van het vasthouden aan het bekende en ga dus niet zo snel naar iets nieuws. En met eten precies hetzelfde. En nu heb ik dat zonder nadenken gewoon van me afgezet.

♦ Ik kan zo enorm genieten van de aanwezigheid van de kerstboom in de woonkamer. Ik probeer nog even niet te denken aan het feit dat hij ook weer een keer weg moet.

♦ Misschien zit ik er wel helemaal naast, maar ik heb echt nu al het gevoel dat het aan het einde van de dag alweer langer licht blijft. Ach, dat gevoel stemt mij positief, dus jammer als ik er naast zit en het niet kan kloppen.

♦ Het is een hele kleine kans, maar een kans is een kans: een witte kerst. Ik teken er voor! Want maakt het sfeertje nou meer compleet dan een sneeuwbuitje? Ook al is het weinig.

Bron afbeelding: onbekend.

 

Vorige artikel Volgende artikel

Dit vind je misschien ook wel leuk

5 Reacties

 • Reageer Simone 17 december 2014 op 09:58

  Leuk lijstje! Het is soms goed om uit je comfortzone te stappen. Kan erg leerzaam en een opluchting zijn. Althans, zo ervaar ik dat vaak.
  Simone heeft onlangs geplaatst..Bye, bye comfortzone!

 • Reageer Manon 17 december 2014 op 10:11

  Leuk om te lezen!
  Manon heeft onlangs geplaatst..Essence Lash Princess Volume Mascara

 • Reageer Jess 17 december 2014 op 10:13

  Fijn lijstje. Ik ben ook wel eens bij La Cubanita geweest en ze serveren er heerlijke dingen. Is het hek van de dam nu met onbekende dingen proberen?

 • Reageer Jenn 17 december 2014 op 12:07

  Leuk lijstje!
  Jenn heeft onlangs geplaatst..Iets met een jong hertje en een bevroren vijver

 • Reageer Jolien 17 december 2014 op 18:59

  Ik eet ook bijna nooit iets nieuws. Ik ben dan altijd zo bang dat het tegenvalt. Maar het is inderdaad superleuk als je dan toch iets probeert en dat het dan superlekker is. Ik wil trouwens graag een kerstkaartje ontvangen! 😉

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge