Personal

Cadeaus van de Kerstman(nen)

Kerstmis is weer voorbij en ik kan wel stellen dat ik enorm verwend ben dit jaar. Wat een leuke cadeaus heb ik weer gehad van de Kerstman(nen) dit jaar. Ik ben er enorm blij mee en vandaag laat ik jullie zien wat ik allemaal heb gehad. Bereid je voor op veel Hema en andere super leuke dingen. Althans… als je het aan mij vraagt!

Mijn eerste ‘echte’ horloge

Niet verwacht dat ik deze zou krijgen, maar ik heb hem toch echt gekregen: een Guess horloge! Ik werd verliefd op een ander exemplaar, maar die bleek nergens meer te krijgen. Na lang zoeken vond ik een andere Guess horloge die voldeed aan dat wat ik mooi vond aan die andere: de steentjes rondom en het witte leren bandje. Ik liet het Kevin wel zien, maar ging er niet vanuit dat ik hem zou krijgen. Het was toch een prijzig iets. Maar toch heb ik hem gehad! En hij is prachtig. Als jullie er nog een apart artikel over willen (met close-up foto’s), laat het dan even weten.

Heel veel HEMA

Mijn zusje is voor mij los gegaan bij de HEMA. Ik vroeg op het houten alfabet stempelsetje en uiteindelijk kreeg ik nog veel meer HEMA spulletjes er bij. Ik kreeg nog zo’n houten stempelsetje alleen dan met plaatjes, twee stempels die je rond kan draaien (rare beschrijving, maar jullie kennen ze vast wel) en een giftset met notitieboekjes, pennen,  boekmarkeerders en clips. Ook kreeg ik nog navulling voor mijn HEMA lettertang, uitsteekfiguurtjes voor het maken van koekjes en stempelkussentjes is verschillende kleuren. En ja, die laatste staat niet op de foto. Deze bleken bij mijn ouders thuis onder de bank geraakt te zijn en liggen nu nog daar. Oepsie!

cadeaus

Voor het online leventje

Het heeft wat moeite gekost om er aan te komen, maar mijn moeder heeft het voor elkaar gekregen. Alleen de uitgeverij in België had blijkbaar nog wat exemplaren van het Blog boek van Kelly Deriemaeker liggen. Overal uitverkocht en niet meer leverbaar. Maar na wat mail en telefooncontact met de uitgever, lag hij eerste kerstdag toch voor mij onder de kerstboom.

Ook kreeg ik een Eyefi kaartje. Een geheugenkaartje met ingebouwde draadloze verbinding. Op deze manier kan ik foto’s die ik maak met mijn spiegelreflex makkelijk op mijn mobiel krijgen om ze vervolgens bijvoorbeeld te gebruiken voor Instagram. En het werkt echt super simpel. Na het instellen van je camera, het downloaden van de app en het koppelen van je telefoon met het Eyefi kaartje, verschijnt je gemaakte foto binnen een paar tellen op je mobiel. Op naar een Instagram account met een professionelere uitstraling!

En verder…

Kreeg ik nog een nieuw luchtje, namelijk Magic Woman van Bruno Banani. Uitbreiding voor mijn Pandora armband in de vorm van vijf simpele spacers. Een siliconen bakkwastje en een concealer.

Zijn jullie nog verwend door de Kerstman? Of had Sinterklaas bij jullie alles al gebracht?

Vorige artikel Volgende artikel

Dit vind je misschien ook wel leuk

16 Reacties

 • Reageer Tineke 28 december 2014 op 08:53

  Wauw, dat zijn inderdaad heel veel leuke cadeaus! Veel plezier ermee 😉
  Liefs
  Tineke heeft onlangs geplaatst..Outfit: On the second day of christmas

 • Reageer Sas 28 december 2014 op 09:19

  Wat ben je super verwend zeg! Erg leuke spulletjes, geniet ervan!

 • Reageer Monique | WritingMonique 28 december 2014 op 09:58

  Wat een leuke cadeautjes zeg! HEMA is altijd een topwinkel voor cadeaus!
  Monique | WritingMonique heeft onlangs geplaatst..2014 Favorieten; Films.

 • Reageer Janine 28 december 2014 op 10:12

  Wat een gave cadeaus heb je gekregen!ik vind het echt super gezellig om cadeaus te doen met de kerst, ergens leuker dan Sinterklaas. Ik ben zelf ook redelijk verwend met wat spullen voor mijn uitzet en een prachtig boek 🙂

 • Reageer Bettie 28 december 2014 op 10:37

  Super leuke cadeaus heb je gekregen. Hema cadeautjes zijn altijd heel erg leuk en dat Bruno Banani geurtje ruikt fantastisch
  Bettie heeft onlangs geplaatst..Memory jar

 • Reageer Jenn 28 december 2014 op 11:18

  Erg leuk! Wij hebben kerst nooit met cadeaus gevierd, en Sinterklaas ook al een paar jaar niet… Ik doe wel eens mee met swaps, maar dit jaar heb ik dat ook niet gedaan… Dus al mijn hoop is gevestigd op mijn verjaardag volgende maand 😛
  Jenn heeft onlangs geplaatst..Sharing Saturday #26

 • Reageer Petra 28 december 2014 op 13:46

  Wat een leuke cadeaus! En wat een moeite is er gedaan om je toch nog het blogboek te bezorgen. Wij hebben lootjes getrokken met Kerst. Mijn ‘kerstman’ heeft mij blij gemaakt met een notitieboekje, sokken, sjaal, foam van de Rituals en nagellak van OPI
  Petra heeft onlangs geplaatst..9 jaar geleden

 • Reageer Sylvia 28 december 2014 op 16:13

  Leuk! Ben vooral benieuwd wat je van het Blogboek vindt 🙂
  Sylvia heeft onlangs geplaatst..Wat voor persoonlijkheid ben jij?

 • Reageer Birgit 28 december 2014 op 16:28

  Wat een leuke cadeautjes heb je gekregen! 🙂
  Birgit heeft onlangs geplaatst..The Balm – Fratboy blush

 • Reageer de DIY Diva 28 december 2014 op 17:29

  O ja, dat blogboek! Ik ben er ook benieuwd naar…
  de DIY Diva heeft onlangs geplaatst..DIY kerstsfeer in huis

 • Reageer Wanda 28 december 2014 op 18:16

  Goed verwend hoor! Ik mag trouwens ook niet klagen want alles wat ik op mijn lijstje had gezet, heb ik ook daadwerkelijk gekregen waaronder 2 kookboeken, een reisgids over Normandië, kleurboek voor volwassenen en nog een hoop meer…
  Wanda heeft onlangs geplaatst..Lazy Sunday… # 2

 • Reageer Alexandra 28 december 2014 op 20:57

  Ohh, wat een leuke en mooie cadeau’s zeg! 🙂

  xx Alex
  Alexandra heeft onlangs geplaatst..Outfit | 1e kerstdag

 • Reageer sistersandsisters 28 december 2014 op 22:06

  wat een leuke kado’s heb je gekregen !

 • Reageer Dina 29 december 2014 op 08:22

  Wat ben je heerlijk verwend. En zo leuk, zoveel Hema cadeautjes! <3
  Dina heeft onlangs geplaatst..Thuis sporten: Mijn 3 lievelings billenfilmpjes

 • Reageer jouvence 29 december 2014 op 20:58

  wat een fijne cadeaus.! het blog boek lijkt me zo leuk xx

 • Reageer Miranda 30 december 2014 op 21:48

  Leuke spullen heb je gekregen!
  Miranda heeft onlangs geplaatst..Instadiary| 3

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge