kerstboom
Overige

De kerstboom staat weer

Elk jaar weer kan ik niet wachten tot ik de kerstboom neer mag zetten en dit jaar moest ik zelf langer wachten dan normaal. Op 6 december hadden we er geen tijd voor in verband met de verjaardag van Kevin (en kreeg ik ‘s avonds van de visite teleurgesteld de vraag: waar is je kerstboom nou?) en op 7 december waren we later thuis dan gepland. Gelukkig heeft Kevin toen wel nog de tijd gevonden om de boom naar beneden te halen en ‘uit te vouwen’. Op maandag 8 december was ik vrij en dus kon ik me toen eindelijk gaan uitleven op het versieren van onze boom.

Dit is het vierde jaar dat ik deze kerstboom optuig en het eerste jaar dat ik geen nieuwe kerstballen en slingers heb gekocht. En toch is de boom wel weer anders dan voorgaande jaren. In 2011 hadden we een paars, zilver en wit in de boom hangen. In 2012 was hij versierd met blauw, zilver en wit. Vorig jaar (2013) was het rood met zilver en wit.

Dit jaar heb ik de paarse versiering van 2011 er weer bij gepakt en dit gecombineerd met de blauwe versiering van 2012 en zilver. Ik ben weer helemaal happy met het resultaat! Het is bijna jammer dat Kevins verjaardag al is gevierd, want ik pronk dan namelijk altijd graag met onze kerstboom.

kerstboom

En weten jullie nog dat ik vorig jaar zo’n fast forward filmpje had gemaakt van het optuigen van de kerstboom? Ook dit jaar heb ik dat weer gedaan! Het heeft me, dankzij het vastlopen van het bewerkprogramma, een middag en avond gekost om het online te krijgen, maar nu kunnen jullie het dan ook allemaal zien.


Vergeet het filmpje niet op HD te zetten voor het beste resultaat!

Vorige artikel Volgende artikel

Dit vind je misschien ook wel leuk

9 Reacties

 • Reageer Sylvia 15 december 2014 op 09:50

  De mijne staat ook alweer een weekje of twee. Meer uit praktische overwegingen vanwege tentamens 😛 Ik heb maar een klein boompje, maar is toch gezellig 🙂
  Sylvia heeft onlangs geplaatst..Sunday’s Finest #1

 • Reageer Monique | WritingMonique 15 december 2014 op 09:50

  Wat een prachtige kerstboom! Mooie kleuren die je niet altijd ziet in een kerstboom!
  Monique | WritingMonique heeft onlangs geplaatst..Snoepgoed Kerst Dessert

 • Reageer Manon 15 december 2014 op 09:51

  Wat een geweldige kerstboom!
  Manon heeft onlangs geplaatst..NYC Expert Last Lip Lacquer – 204 Central Park Passion

 • Reageer Wanda 15 december 2014 op 10:05

  Mijn complimenten hoor! Echt een mooie boom!
  Wanda heeft onlangs geplaatst..Let’s get personal… #1

 • Reageer Miranda 15 december 2014 op 13:58

  Wat is jullie kerstboom heerlijk vol en leuk versierd. Leuk ook deze kleurencombinatie.
  Miranda heeft onlangs geplaatst..Instadiary|1

 • Reageer Evelien 15 december 2014 op 16:49

  Wat een prachtige boom is dit!
  Evelien heeft onlangs geplaatst..Review: MAC Party Line

 • Reageer Fabienne 15 december 2014 op 23:18

  Bij ons staat ie ook weer, zo gezellig!
  Fabienne heeft onlangs geplaatst..Kerst interieur inspiratie

 • Reageer Simone 16 december 2014 op 13:59

  Wat heb je een super mooie boom zeg! Leuke kleuren combinaties!
  Simone heeft onlangs geplaatst..Vraag maar raak!: De antwoorden [deel 1]

 • Reageer kim 17 december 2014 op 19:53

  Mooi! Die kleurencombinatie is heel tof. Ik ga dit jar helaas geen boom zetten omdat ik maandag ga verhuizen :-(. Heel jammer, want het geeft altijd zo’n fijne sfeer in huis!
  kim heeft onlangs geplaatst..Update: het huis

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge