Overige

Gezocht: Party Outfit!

De jaarwisseling komt er aan en bij veel mensen wordt het nieuwe jaar ingeluid met een leuk feestje. Wij gaan al jaren naar het Oud & Nieuw feest in de sporthal in ons dorp. Dit jaar twijfelde we heel erg, omdat het thema van dit jaar me niet helemaal aanstond, maar omdat zoveel vrienden van ons wel gaan, gaan wij waarschijnlijk ook.

Dus was ik pas even in mijn kledingkast aan het kijken of ik nog iets leuk had voor die party avond. Het moest een combinatie worden tussen iets wat er feestelijk uitzag, waar ik me comfortabel in zou voelen en waar ik ook nog eens lekker in zou kunnen dansen. Al snel trok ik de conclusie dat ik een simpele (zwarte) jeans zou aan doen en dan qua top en/of schoenen het iets meer feestelijker wilde maken. Iets met een beetje sparkle misschien?

In de digitale winkelstraat deed ik wat inspiratie op en bij Your Look For Less! zag ik wat leuke dingen die ik samen heb gebracht in een collage. Hebben jullie een idee van wat ik bedoel en hoe ik er waarschijnlijk bij zal lopen met het Oud & Nieuw feest.

party

Deze drie tops zijn simpel, maar zien er in mijn ogen toch ook heel feestelijk uit. De top met het rood zou ik combineren met een leuke blingbling statement ketting, terwijl ik het bij de grijze top juist wat rustiger zou houden qua ketting, omdat daar al zoveel rondom je hals gebeurt. Pailletjes doen het in ieder geval sowieso goed op een feestje met de nodige discoverlichting. De bewegende lampen en verschillende kleuren zullen steeds voor een andere glinstering zorgen. En de bijpassende jeans: ja, die is lekker simpel en zwart. Ook nog goed te gebruiken dus op normale dagen.

Gaan jullie nog wat leuks doen met de feestdagen en hebben jullie je outfit al bij elkaar? Of pakken jullie niet extra uit qua kleding?

Vorige artikel Volgende artikel

Dit vind je misschien ook wel leuk

2 Reacties

 • Reageer Jenn 24 december 2014 op 09:59

  ik vind vooral de broek en de tweede top erg leuk!

  Je kerstkaartje heb ik ontvangen trouwens 🙂
  Jenn heeft onlangs geplaatst..Rust in de kledingkast

 • Reageer Manon 24 december 2014 op 10:31

  Ik vind de tweede top super leuk!
  Manon heeft onlangs geplaatst..Underground Original London Lashes Natural + Kerstlook

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge