Personal

Ik ben toe aan vakantie …

Mensen, wat ben ik enorm toe aan mijn twee weekjes vrij. Ik merk dat de laatste dagen zo goed. Daar waar ik normaal zonder probleem om acht uur naast mijn bed sta op mijn vrije dag, moet ik me er nu om 11 uur echt een keer gaan uit slepen. En dan gebeurt het vaak nog dat ik de hele dag niet vooruit te branden ben en om een uur of vijf denk: “nou, dat was mijn vrije dag dan…”

En deze laatste werkweek, ben ik de dagen echt aan het aftellen. Niet dat ik het niet naar mijn zin hem op mijn werk. Helemaal niet! Maar ik kijk zo uit naar die twee vrije weken, dat het soms lijkt alsof deze werkweek twee keer zo lang is. Alleen vandaag nog. Om zes uur doe ik de deur van het pand achter mij dicht en dan hoef ik even twee weken niet aan werk te denken.

Wisten jullie dat ik dit hele jaar nog maar twee weken vakantie heb gehad? In de zomer. En echt samen vakantie hadden Kevin en ik toen niet eens, want die weken waren gevuld met vrijwilligerswerk. Vooral voor hem, maar ook een stukje voor mij. En alhoewel hij de aankomende twee weken ook nog een paar dingen voor zijn eigen bedrijfje gepland heeft staan, heeft hij wel vrij van zijn fulltime baan. We hopen deze vakantie echt ook wat dagen met elkaar door te kunnen brengen.

Dat liep trouwens nog bijna in de soep. Miscommunicatie op zijn werk: die hadden hem gewoon ingepland en in eerste instantie leek daar ook niks aan te doen zijn. Hij zou alleen vrij zijn tussen kerst en oud & nieuw. Toen hij me daar een berichtje over stuurde, kon je weer merken hoe erg ik naar deze twee weken had uitgekeken: toen ik hem terugbelde om te vragen hoe dat in hemelsnaam kon, hield ik het niet droog. Ja, ik baalde er echt van. Maar gelukkig is het alsnog geregeld.

Ja, ik ben er echt aan toe. Echt concrete plannen zijn er nog niet, behalve dat we eerste kerstdag met mijn ouders en zusje zullen vieren. Einde van de ochtend vertrekken we richting Utrecht voor het Wintercircus  en de rest van de dag zullen we bij hun zijn. Cadeaus uitpakken, lekker eten (gourmetten) en waarschijnlijk staat er wel een kerstfilmpje aan. Verder willen we echt een paar dagen voor elkaar uit trekken. Lekker samen dagjes uit. Genieten!

Vorige artikel Volgende artikel

Dit vind je misschien ook wel leuk

8 Reacties

 • Reageer Kim 19 december 2014 op 08:30

  Geniet er maar van! Ik moet zeggen dat ik ook echt moeite heb met mijn bed uitkomen de laatste tijd en de uren op mijn werk aan het aftellen ben. Succes met de laatste loodjes!
  Kim heeft onlangs geplaatst..Update: het huis

 • Reageer Jenn 19 december 2014 op 09:22

  Heerlijk, geniet ervan! Mijn tijdelijke baan van het moment bestaat juist alleen tijdens deze periode, dus voor mij geen vakantie, maar ik ben er zo aan toe. Dit weekend een dagje sauna gepland, dat geeft toch een beetje vakantiegevoel.
  Jenn heeft onlangs geplaatst..Eindelijk kerst in huis!

 • Reageer Manon 19 december 2014 op 12:36

  Geniet maar lekker van je vakantie, ik moet helaas werken.
  Manon heeft onlangs geplaatst..Uzuma RAW Green Slow Juice

 • Reageer Simone 19 december 2014 op 14:31

  Geniet van je vakantie. Die heb je wel verdient!
  Simone heeft onlangs geplaatst..Soms is het gewoon genoeg geweest

 • Reageer alexa 19 december 2014 op 21:38

  Mijn vakantie bestaat uit leren, werken & feestdagen (wat dan wel weer leuk is!) maarja niet echt vakantie 🙁 en was er net aan toe!
  alexa heeft onlangs geplaatst..VIDEO: Get ready with me

 • Reageer Zo simpel is dan geluk 21 december 2014 op 16:21

  Geniet van je vakantie meis! Ik hoop dat jij en Kevin veel mooie dagen hebben samen. Hele fijne dagen!
  Zo simpel is dan geluk heeft onlangs geplaatst..Sunshine award, een geluksmoment

 • Reageer Wanda 22 december 2014 op 15:48

  Ik heb niet echt vakantie maar wel 2 korte werkweken en daar heb ik ook ontzettend veel zin in, even niet vroeg opstaan, even niks moeten maar gewoon een beetje aanrommelen. Zo lekker en zo nodig soms ook! Geniet er lekker van!
  Wanda heeft onlangs geplaatst..Lazy Sunday, gewoon omdat het kan… # 1

 • Reageer Sas 28 december 2014 op 09:20

  Geniet ervan! Ben ik ook aan het doen 😉
  Sas heeft onlangs geplaatst..Jan t/m Dec 2014: Populairste blogposten

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge