kaartje
Overige

Mag ik jou een kaartje sturen?

Het is alweer december en de kerstdagen kruipen langzaam dichterbij. Tijd om de kerstkaartjes te gaan versturen. Eerder schreef ik hier al een stukje over, want ik was bezig mijn eigen kerstkaarten te maken. Maar ik heb ook nog een aantal kant en klare kaarten liggen en daar wilde ik graag ook nog wat mee doen. En daar komen jullie, de lezers van mijn blog, in het plaatje. Mijn vraag aan jullie is namelijk: Mag ik jou een kaartje sturen?

Ik vind het zo leuk om kerstkaartjes te ontvangen en zeker in dit tijdperk dat alles maar digitaal lijkt te gaan. Het kan niet anders dat er mensen zijn die er net zo over denken en misschien bevinden die mensen zich wel gewoon hier onder de lezers van mijn blog. Dus daarom ga ik kerstkaartjes sturen naar jullie! Lijkt het jou leuk om een kerstkaartje van mij te ontvangen? Vul dan het onderstaande contactformulier in, gebruik als onderwerp “Kerstkaartje” en laat me je adres weten. Uiteraard ga ik zorgvuldig met de adressen om en zullen ze, na het schrijven van het kaartje, direct in de digitale prullenmand verdwijnen.

Dus laat het me weten: Mag ik jou een kaartje sturen?

Fout: Contact formulier niet gevonden.

Vorige artikel Volgende artikel

Dit vind je misschien ook wel leuk

1 Reactie

  • Reageer Miranda 15 december 2014 op 20:27

    Wat leuk, ik heb hem ingevuld!
    Miranda heeft onlangs geplaatst..Instadiary|1

  • Laat een reactie achter

    CommentLuv badge