Personal

Plannen voor Kerstmis 2014

Op het moment dat dit online komt, zijn de feestdagen al begonnen. Maar ik besefte me dat ik jullie helemaal niet verteld heb wat mijn plannen zijn voor deze Kerstmis. Nou moet ik ook wel zeggen dat onze planning nog niet helemaal af is. Kevin is nogal van het op het allerlaatste moment en ‘we zien wel’. En dat terwijl ik het liefste met dit soort dagen gewoon plannen wil maken.

Kerstavond

Voor mijn gevoel gaat het halve dorp op kerstavond naar de kroeg. Van de vier meiden waar ik het meeste mee om ga, gaan er sowieso drie naar de kroeg. Mij heeft dat nou nooit zo getrokken om op kerstavond in de kroeg te zitten. Kevin daar in tegen dan weer wel, maar die moet die avond op pad met zijn bedrijfje. Als ik het me goed herinner verlichting verzorgen bij ‘Kerst op straat’ in het buurdorp Sliedrecht. Iets in de open lucht met met een optreden van een liveband en een kerkdienst. Wat ik doe die avond weet ik nog niet precies. Misschien ga ik met hem mee, misschien blijf ik lekker thuis met een kerstfilm en iets te snoepen. Sowieso gaat het niet te laat worden, want de volgende dag hebben we wel helemaal vol gepland staan.

010_blog

Eerste Kerstdag

‘s Ochtends zal ik alle cadeaus onder onze kerstboom in een big shopper stoppen en gaan we, na het ontbijt, richting mijn ouders. Daar gaan de cadeaus weer onder de kerstboom en zullen we met z’n alle vertrekken richting Utrecht voor het Wintercircus. De tent zal een half uur van te voren open gaan en omdat het toewijzen van plaatsen op volgorde van binnenkomst gebeurt, willen we er een beetje op tijd bij zijn. Om 12 uur zal de show beginnen en deze duurt dan 2,5 uur. Tussen drie en half vier zullen we dan waarschijnlijk weer terug zijn bij mijn ouders thuis en daar blijven we de rest van de dag ook. Cadeaus uitpakken en lekker gourmetten. Daar schreef ik vorig jaar al uitgebreid over.

Tweede Kerstdag

Wat wij gaan doen op Tweede Kerstdag is nog een beetje een vraagteken. We gaan niet naar Kevins moeder en haar vriend, want die zijn niet thuis. Kevin wilde kijken of zijn vader die dag wat ging doen en zo niet, dan konden we misschien wat met hem gaan doen. De weersvoorspellingen zijn op zich aardig voor die dag, dus ik stelde voor om misschien naar de dierentuin te gaan of iets dergelijks. Waarschijnlijk is het dan wel super druk, maar het is al zo lang geleden dat ik in een dierentuin ben geweest. Wat we daarna gaan eten is ook nog een beetje de vraag. Daar ga ik Kevin wel even over zijn broek aan zitten, want als we buiten de deur willen eten zullen we toch iets moeten reserveren met die kerstdagen.

1450794_528697977222289_1920800936_n

Derde kerstdag?

Je ziet het steeds vaker dat mensen een derde kerstdag hebben. Ook wij redden het niet in twee dagen als we alle ouders evenveel aandacht willen geven tijdens de Kerstdagen. Maar of we ook echt een Derde Kerstdag zullen hebben op zaterdag, dat weet ik echt nog niet. Ze geven echter rot weer op voor die dag, dus het zal waarschijnlijk lekker binnen blijven worden.

Vorige artikel Volgende artikel

Dit vind je misschien ook wel leuk

3 Reacties

 • Reageer Dresses and daisies 26 december 2014 op 10:56

  We houden het rustig nu. Twee dagen gegeten en gepraat en vandaag moet het vriendje werken, dus kan ik wat aan de blog werken. Moet ook gebeuren he! 🙂

  PS. Ik geef momenteel een pakket weg met verschillende webshops. Zin om mee te doen? 🙂

 • Reageer Tamarah 26 december 2014 op 11:00

  Leuk om te lezen wat je plannen zijn. Wel lastig als je een partner hebt die het wel ziet terwijl jij behoefte hebt aan duidelijkheid. Bij ons hoeven we eigenlijk nooit wat te plannen want het is eigenlijk ieder jaar hetzelfde 🙂 . Sowieso gaan we met kerst naar de kerk en op de 24e gaan we boerenkool eten bij mijn schoonouders. Op eerste kerstdag vieren we het mijn mijn ouders en op tweede kerstdag weer met mijn schoonouders. Alleen de locatie verschilt per keer en iedere keer zorgt er iemand anders voor het eten.
  Tamarah heeft onlangs geplaatst..It’s Christmas time tag

 • Reageer Manon 26 december 2014 op 11:20

  Leuk om te lezen! ik snap wel dat je duidelijkheid wil hebben, daar heb ik ook last van. Vandaag gaan we weer lekker bij fam eten.
  Manon heeft onlangs geplaatst..6x Mini Christmas Crackers ☆

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge