blogverjaardagsfeestje
Overige

Blogverjaardagsfeestje! (+ winactie)

We hebben de feestmaand december nog maar net achter ons gelaten en ik heb alweer een klein feestje de vieren. Het was gisteren alweer vijf jaar geleden dat ik besloot om een eigen domein met webhosting te nemen. Het was op 6 januari 2010 dat ItsWendy.nl online kwam en het eerste artikel werd geschreven en gepubliceerd.

Helaas staan de artikelen van toen niet meer online. Door privé gebeuren heb ik destijds alles offline gehaald en is heel 2010 van mijn blog verdwenen.

Maar goed, mijn inschrijving bij mijn webhost laat toch duidelijk zien dat het 6 januari 2010 was en dus heb ik zin om een klein feestje te vieren. Want ondanks dat ik het bloggen voornamelijk voor mezelf doe, het volhouden heb ik mede aan jullie te danken. De bezoekers die er gewoon elk jaar weer bij zijn. Ook worden het er elk jaar een beetje meer en dat is ook een leuke stimulans. Dus wil ik dit blogverjaardagsfeestje samen met jullie vieren!

Omdat het de vijfde blogverjaardag is van ItsWendy.nl, wil ik vijf van jullie blij maken met een klein cadeautje. En dat cadeautje is een gezichtsmaskertje van de HEMA.

Blogverjaardagsfeestje

Wat moet je doen om te winnen?

Ik wil het simpel en toegankelijk houden voor iedereen en daarom is een reactie op dit artikel met daarin duidelijk de vermelding dat je mee wilt doen aan deze winactie voldoende. Vergeet niet om een geldig e-mailadres in te vullen in het daarvoor bestemde vakje, want anders kan ik geen contact met je opnemen als je gewonnen hebt. En natuurlijk even in de Rafflecopter widget aangeven dat je dat je een reactie hebt achter gelaten, is ook heel handig.

Wat kan je doen voor extra winkans?

In de widget hieronder vind je, naar het reageren op dit artikel, nog een paar extra opties om je winkans te vergroten. Voor elk ding wat je meer doet, zal jou naam een keer extra in de loting gaan. Je hoeft dit dus niet te doen, maar ik vind het wel leuk en daarbij maak je dus zelf meer kans om te winnen.

a Rafflecopter giveaway

De winactie loopt tot woensdag 21 januari. Daarna zal ik zo snel mogelijk per e-mail contact opnemen met de winnaars.

Vorige artikel Volgende artikel

Dit vind je misschien ook wel leuk

14 Reacties

 • Reageer Manon 7 januari 2015 op 09:06

  Wauwie 5 jaar alweer! gefeliciteerd x
  Manon heeft onlangs geplaatst..Home Wax Moods van de Action

 • Reageer Tamarah 7 januari 2015 op 09:46

  Wat tof dat je alweer vijf jaar blogt! Gefeliciteerd en nog vele mooie blogjaren gewenst!
  Tamarah heeft onlangs geplaatst..De ‘ik-hou-van-meuk’ TAG

 • Reageer Maurits 7 januari 2015 op 09:59

  Gefeliciteerd!
  Maurits heeft onlangs geplaatst..My week in pictures – week 1

 • Reageer Simone 7 januari 2015 op 10:30

  Gefeliciteerd met je blogverjaardag!
  Simone heeft onlangs geplaatst..2x Liebster Award!

 • Reageer Sylvia van Iperen 7 januari 2015 op 13:17

  Van harte gefeliciteerd lieve Wendy!! Hopelijk blijf je nog vele jaren bloggen en komen mijn voorspellingen/verwachtingen voor je uit 😉 xxx

 • Reageer Dina 7 januari 2015 op 15:15

  Gefeliciteerd met je blogverjaardag! <3

 • Reageer Saar 7 januari 2015 op 19:54

  Wat leuk! Gefeliciteerd! En ik doe graag mee 🙂
  Saar heeft onlangs geplaatst..Haak, Haken, Gehaakt

 • Reageer Kim 7 januari 2015 op 20:32

  gefeliciteerd! Vijf jaar al… Wat lang! Hopelijk ga je nog heel lang door 🙂 ik doe mee!
  Kim heeft onlangs geplaatst..Doelen voor 2015

 • Reageer Mira 7 januari 2015 op 21:53

  Ik heb bijna alles gedaan en doe graag mee:)
  Mira heeft onlangs geplaatst..Persoonlijk: Goede voornemens

 • Reageer Jenn 7 januari 2015 op 23:36

  Gefeliciteerd! Ik doe graag mee!
  Jenn heeft onlangs geplaatst..He, maar hoe ging het nou?

 • Reageer Astrid v 10 januari 2015 op 00:36

  Gefeliciteerd! Ik doe erg graag mee 🙂

 • Reageer Veerlez 11 januari 2015 op 21:18

  Woow 5 jaar alweer, gefeliciteerd! 🙂 Op de volgende 5 jaar!
  Veerlez heeft onlangs geplaatst..Sundays Finest

 • Reageer Dary 13 januari 2015 op 13:06

  Van harte gefeliciteerd :), op de volgende 5 jaar!!

  Ik doe graag mee met je winactie,

  Liefs,

  D

 • Reageer Evelien 16 januari 2015 op 19:58

  Wat leuk, ik doe graag mee! Heb alle extra kansen ook gedaan, behalve Instagram!
  Evelien heeft onlangs geplaatst..Review: Carmex lipproducten

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge