woord
Personal

In één woord of zin

Een jaar geleden zette Saskia van iliveformydreams.com een artikel online met een vraag voor de bezoekers van haar blog. De vraag was waar zij als eerste aan dachten, als ze dachten aan Saskia van iliveformydreams.com. Ik vond dat een heel leuk artikel, maar toen het afgelopen maand bij haar in een jaaroverzicht kwam, heb ik haar gevraagd of ik haar idee mag overnemen voor op mijn eigen blog. En dat mocht, dus …

Wat komt er als eerste bij je op als je denkt aan mij, Wendy van ItsWendy.nl?

Je mag het in één woord proberen of in één zin. Zo kort en krachtig mogelijk. Ik ben echt ontzettend benieuwd naar jullie reacties en of ik mezelf er ook in kan herkennen. Misschien leer ik nog wel iets over mezelf waar ik zelf nog nooit aan gedacht heb.

Vorige artikel Volgende artikel

Dit vind je misschien ook wel leuk

7 Reacties

 • Reageer Mirthe 14 januari 2015 op 08:37

  Een lieve leuke spontane meid 😉

 • Reageer Sas 14 januari 2015 op 08:58

  Leuk dat je deze post ook overneemt. Is altijd nog moeilijk om te bedenken, zit dan ook al een tijdje naar deze post te staren…

  Ik kies voor een rustige, lieve meid die altijd voor andere klaar staat. Tenminste, zo kom je op me over 🙂

 • Reageer Dina 14 januari 2015 op 09:50

  Altijd als ik je foto zie hier op je blog, denk ik: Wat een vrolijke meid!
  Dina heeft onlangs geplaatst..De nieuwe bank

 • Reageer Manon 14 januari 2015 op 12:04

  Wat een leuke positieve vrolijke meid!
  Manon heeft onlangs geplaatst..GOSH – Velvet Touch Lipsticks [Herfst/Wintercollectie 2014]

 • Reageer Sylvia 14 januari 2015 op 12:06

  Haha, ik dacht precies hetzelfde als Saskia! ;D
  Sylvia heeft onlangs geplaatst..Jaaroverzicht 2014: januari – juni

 • Reageer Simone 14 januari 2015 op 19:15

  Als ik naar je foto en bloguitstraling kijk denk ik dat je een lieve, zorgzame meid bent!
  Simone heeft onlangs geplaatst..Ik weet gewoon even niet wat te schrijven

 • Reageer Evelien 14 januari 2015 op 22:18

  Een leuke blogger! Verder weet ik helaas niet.. ik ken je (nog) niet zo heel goed maar vind je blog erg leuk.
  Evelien heeft onlangs geplaatst..Action must haves: week 3

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge