Personal

Lief, leuk en Vrolijk

Na het eerste bericht en een last minute herinnering, was ik toch wel erg benieuwd wat de eindstand zou zijn wat betreft:

Wat komt er als eerste bij je op als je denkt aan mij, Wendy van ItsWendy.nl?

Ik heb alle kernwoorden eens op een rijtje gezet en ik werd toch wel een beetje verlegen van al die mooie woorden. Ja, echt waar: die blosjes op mijn wangen logen er niet om.

Eigenlijk komt het er op neer dat al mijn lezers wel ongeveer hetzelfde denken, als hen bovenstaande vraag wordt gesteld. Het vaakst kwam het woord ‘lief’ naar voren. Deze werd op de voet gevolgd door ‘leuk’ en ‘vrolijk’. Maar ook dingen als zorgzaam en altijd voor iemand klaar staan, kwamen naar voren.

Heel erg leuk om te lezen en ik herken me er ook wel in. Al zou ik nooit zo snel dat over mezelf zeggen, het is wel hoe ik hoopte dat jullie me zouden zien. Want zo ben ik wel. Dit ben ik! It’s Wendy.

( :

Vorige artikel Volgende artikel

Dit vind je misschien ook wel leuk

6 Reacties

 • Reageer Dina 28 januari 2015 op 08:11

  Leuk om te zien, ik zie je ook zo: lief, leuk, vrolijk (spontaan misschien ook nog er bij).
  Dina heeft onlangs geplaatst..Even schrikken

 • Reageer annouska 28 januari 2015 op 10:07

  Wat leuk om te lezen wat andere denken. Daar mag je best een beetje trots op zijn hoor 😉
  annouska heeft onlangs geplaatst..Journal #60

 • Reageer rachel 28 januari 2015 op 11:48

  leuk om te zien! liefs
  rachel heeft onlangs geplaatst..VIDEO | Cadeau’s van Kirsty

 • Reageer Saar 28 januari 2015 op 18:07

  Mooie woorden toch?!
  Saar heeft onlangs geplaatst..7 Dingen Waar Ik Niet Zonder Kan

 • Reageer Veerlez 28 januari 2015 op 18:54

  Leuk is dat he? Ik heb voor mijn afstuderen ook mensen mij in steekwoorden laten omschrijven. Ik heb toen alles op post its geschreven en bij elkaar geplakt, er kwamen zulke leuke dingen uit. Ik heb de vellen helaas deze maand weggegooid, omdat het gewoon te groot, te log en te nutteloos was. Maar ik heb zo genoten om alles weer terug te lezen. Dat iemand had gezegd dat ik de sociale lijm was, dat vond ik zo een compliment waar de tranen van in mijn ogen sprongen 🙂
  Veerlez heeft onlangs geplaatst..Tag: Serie

 • Reageer Sas 31 januari 2015 op 09:49

  Altijd leuk om dit soort dingen te horen/lezen.

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge