Personal

Mijn jaarwisseling 2014/2015

Het is weer maandag. Mijn vakantie zit er weer op en vanmiddag moet ik weer aan het werk. Ik mag mijn werkweek rustig beginnen op de BSO en dan alleen voor de naschoolse opvang. Dus we hebben nog even de tijd om terug te kijken naar de laatste dag van 2014 en de eerste van 2015.  Mijn jaarwisseling ging in grote lijnen zoals ik het eerder al beschreven had. Er waren wel wat dingen die ik niet eerder wist of verwacht had, maar dat gooide gelukkig niet alles in de war.

Overdag gingen we niet alleen oliebollen en andere hapjes halen, maar liepen we gelijk even de Intratuin binnen. Wij halen onze oliebollen eigenlijk altijd bij de oliebollenkraam bij de Intratuin en zodoende dat we daar toch in de buurt waren. We wilden even gaan kijken op de kerstafdeling, want nu is alles lekker afgeprijsd en vind je soms leuke koopjes. In het voorraam staan bij ons als kerstversiering van die acryl piramides met lampjes erin. Helaas hadden deze al flink wat klappen moet doorstaan, omdat wij twee kattenbeesten in huis hebben die graag op de vensterbank zitten en dan gerust alles opzij duwen. Tijd voor twee nieuwe exemplaren.

Verandering in de planning

Vervolgens bleek dat Kevin ook nog moest werken. Michael van Ingen (bekend als Sound-A-Like van Jan Smit uit het programma ‘The Winner Takes It All”) kwam namelijk zingen in de kroeg. Een tijd geleden was er wel gezegd dat hij misschien met oudejaarsdag zou komen zingen, maar Kevin had daar niks meer van gehoord. Dat werd dus even schuiven in de planning, want wanneer wij eigenlijk wilden gaan eten, zou Kevin nu achter de knoppen van zijn mengpaneel staan. We besloten om daarna te eten, want dat zou niet gek later worden. Uiteindelijk werd het toch nog een uur later dan gepland, maar goed… Het mocht de pret niet drukken.

Hapjes op tafel en lekker eten. Ondertussen keken we naar de oudejaarsconference van Guido Weijers en daarna gingen we door met ‘Ik Hou Van Holland’. Tijdens één van de (vele) reclameblokken, hebben wij de Memory Jar open gemaakt. Het werd duidelijk dat Kevin echt het idee niet snapte en ik vond vooral briefjes met teksten als “Dit is niks voor mij.”, “Kijk een briefje van mij.” en “Inspiratieloos”. Jammer, maar gelukkig zaten er nog briefjes in van vriendin Sylvia en had ik er ook een paar voor mezelf in gedaan. Kevin had natuurlijk briefjes van mij en volgens mij vond hij het wel leuk.

En toen was het middernacht en wensten we elkaar een gelukkig nieuwjaar. We hebben nog even met de katten geknuffeld, want die schrokken opeens wel van de grote hoeveelheid knallen en lichtflitsen, maar daarna was het tijd om te gaan. Ik was al omgekleed en mijn haar was gedaan, dus ik hoefde me alleen een beetje op te maken. Kevin friste zich ook op en daarna vertrokken we naar de sporthal.

DSC01800

Feestje?

We waren dit jaar niet de eerste, maar het was nog wel erg rustig. En jeetje, ik voel me ieder jaar weer zoveel ouder als ik daar binnen sta. Al die jonge guppen van een jaar of zestien. Na een tijdje kwamen er nog drie vriendinnen van mij en dat was maar goed ook. Onderling kunnen we gelukkig lekker gek doen en het gezellig maken, want verder viel het echt een beetje tegen. De jongens die er als Dj’s stonden, draaiden (zoals ik al verwacht had) bijna geen leuke muziek. Soms leek het heel even goed te komen, maar dat was dan maar een paar liedjes en dan was het weer over. Jammer, want het kan zo’n knalfeest zijn. En het negatieve gedoe van degene die de microfoon een paar keer ter handen nam, hielp ook niet echt. Het kwam echt een beetje over alsof het voor hem een ‘moetje’ was en hij er absoluut geen plezier in had.

Om zes uur lag ik in bed en we hebben bijna heel nieuwjaarsdag liggen luieren. Eerst op bed en daarna op de bank. Ook best lekker in plaats van al die familiebezoekjes die we gelijk de eerste dag van het nieuwe jaar gaan doen.

Vorige artikel Volgende artikel

Dit vind je misschien ook wel leuk

11 Reacties

 • Reageer Jenn 5 januari 2015 op 09:05

  Leuk om te lezen, klinkt als een gezellige avond!
  Jenn heeft onlangs geplaatst..Terugblik op de december mini-bucketlist

 • Reageer alexa 5 januari 2015 op 09:35

  Volgens mij heb jij wel een gezellige avond gehad! Leuk om te lezen
  alexa heeft onlangs geplaatst..Video: Get ready with me

 • Reageer Simone 5 januari 2015 op 10:03

  Leuk om te lezen hoe jij de jaarwisseling hebt gevierd!
  Simone heeft onlangs geplaatst..What happened in December (2014)?

 • Reageer Manon 5 januari 2015 op 10:12

  Klinkt als een heerlijke avond. Fijn om te lezen!
  Manon heeft onlangs geplaatst..Mineral Care Mud & Mineral Haarverzorginsproducten

 • Reageer Sylvia 5 januari 2015 op 11:57

  Jammer dat de avond op sommige punten een beetje tegenviel. Mijn broertje moest ook nog werken, maar was gelukkig niet al te laat thuis. Ik vier het altijd bij m’n ouders, blijft het gezelligste 🙂
  Sylvia heeft onlangs geplaatst..Blogstatistieken van 2014!

 • Reageer Zo simpel is dan geluk 5 januari 2015 op 18:19

  Het ziet er gezellig uit. Jammer dat de muziek zo tegenviel.
  Zo simpel is dan geluk heeft onlangs geplaatst..De Blog Top Drie Tag

 • Reageer Manon 5 januari 2015 op 18:27

  Leuk om te lezen hoe je de jaarwisseling hebt doorgebracht! Jammer dat het feest iets minder was, maar volgens mij heb je ondanks dat wel een fijne avond gehad 🙂
  Manon heeft onlangs geplaatst..Weekend plog #1

 • Reageer Miranda 5 januari 2015 op 19:40

  Jammer dat de dj’s zo tegenvielen. Geeft toch altijd een domper vind ik op zo’n feest. De foto’s zien er erg leuk uit.
  Miranda heeft onlangs geplaatst..Goodreads & Reading challenge 2014 en 2015

 • Reageer bymarlayne 5 januari 2015 op 19:43

  Leuk om te lezen!
  bymarlayne heeft onlangs geplaatst..Inspiration Monday

 • Reageer Petra 5 januari 2015 op 20:13

  Goede muziek is sfeerbepalend voor een avond. Niet elke dj voelt het goed aan. Gelukkig heb je je wel vermaakt met je vriendinnen.
  Petra heeft onlangs geplaatst..Dag vakantie. Hallo ritme

 • Reageer raspberryjoy 6 januari 2015 op 13:03

  Leuke jaarwisseling. Zo te zien heb je een leuke avond gehad. Fijn 2015 ^^

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge