woord
Personal

In één woord of zin (herinnering!)

Een tijdje geleden vroeg ik jullie waar jullie aan dachten als je aan Wendy van ItsWendy.nl dachten. Welke zin of welk woord dan als eerste bij jullie op kwam. En ik kreeg al een aantal hele leuke reacties, maar ik ben ontzettend benieuwd of er nog meer mensen zijn die van zich willen laten horen.

Klik even snel terug naar het artikel van toen en laat daar even een reactie achter. Over een paar dagen zal ik samenvatten waar jullie aan denken als jullie denken aan mij.

Vorige artikel Volgende artikel

Dit vind je misschien ook wel leuk

2 Reacties

 • Reageer Anouk 26 januari 2015 op 10:37

  Alles over een vrolijk en zorgzame meid op Itswendy.nl X

 • Reageer annouska 26 januari 2015 op 10:47

  Ik ben benieuwd wat mensen hebben gezegd. 😀
  annouska heeft onlangs geplaatst..Sunday Talk #10

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge