#plukhetgeluk
Challenges + Tags

#plukhetgeluk | Foto’s van Geluk

Saskia heeft op haar blog een enorm leuk project opgezet. Een project genaamd “#plukhetgeluk”. Met dit project wilt ze laten zien dat het stil staan bij de kleine dingen in het leven, het leven mooier maakt. Ze hoopt dat mensen bewuster gaan nadenken over wat ze al hebben en waar ze al gelukkig mee zijn.

Net als haar ben ik het helemaal niet eens met het spreekwoord “het gras is altijd groener aan de overkant” en daarom besloot ik mee te doen met haar project.

Vandaag het tweede artikel van de vijf die er omtrent #plukhetgeluk gaan komen.

Foto’s van Geluk

Ik moest me er heel erg van weerhouden om dit artikel niet van het begin tot het einde vol te gooien met foto’s van mij en Kevin samen. Want ondanks dat deze foto’s negen van de tien keer gemaakt zijn op het moment dat ik me heel erg gelukkig voelde, is dit echt niet het enige wat me gelukkig maakt.

Maar goed, ga dan maar eens opzoek naar andere dingen. Best een behoorlijke uitdaging als je sowieso een paar jaar in je foto archief kwijt bent doordat één of andere onverlaat je laptop zo nodig moest stelen en je daarnaast echt een waardeloze back-up hebt van de afgelopen jaren waarin alles door elkaar staat. Maar ik heb mijn best gedaan en onderstaande collage is daar uit voortgekomen.

#plukhetgeluk

Ik kan me voorstellen dat het in eerste instantie als een bij elkaar geraapt zooitje foto’s is, maar het gevoelens bij en de gedachtes achter elke foto zijn keer op keer kleine geluksmomentjes. Tijd samen spenderen met Kevin, met vrienden en familie. De zomer, maar ook de sneeuw in de winter. De diertjes om me heen en de andere prachtige schepsels van moeder natuur. Lekker genieten van en in de natuur. Leuke uitjes en het behalen van mijlpalen in mijn leven, zoals een HBO diploma.

En dit is uiteraard maar een kleine greep uit al de geluksmomentjes die mijn leven al zoveel jaren vullen. Als opzoeken is onmogelijk. Zelfs een beetje kost enorm veel tijd, omdat ik dan stiekem weer veel te lang blijf hangen in alle mooie herinneringen.

Vorige artikel Volgende artikel

Dit vind je misschien ook wel leuk

7 Reacties

 • Reageer Sylvia 25 januari 2015 op 10:41

  Dat je nog maar veeeeel meer geluk in je leven mee mag maken! !

 • Reageer Veerlez 25 januari 2015 op 11:37

  Leuke collage, ik geloof dat iedereen wel huisdieren erin verwerkt heeft 🙂 Mijn foto’s bestaan vooral uit vakantie momenten 🙂
  Veerlez heeft onlangs geplaatst..#Pluk het Geluk 2

 • Reageer Sas 25 januari 2015 op 13:13

  Wat een super leuke collage is dit geworden… Mooie momenten, leuk om te koesteren en door dit project bij stil te staan.
  Sas heeft onlangs geplaatst..#PlukhetGeluk Project – Foto’s van Geluk

 • Reageer Zo simpel is dan geluk 25 januari 2015 op 14:56

  Mooi gedaan!
  Zo simpel is dan geluk heeft onlangs geplaatst..Zo simpel is dan geluk #16

 • Reageer Deisy 25 januari 2015 op 21:57

  Heel mooi om die foto’s in een overzicht bij elkaar te zien. Tijd samen doorbrengen met je geliefde is inderdaad iets wat je zeker zou moeten koesteren 🙂 Liefs, Deisy
  Deisy heeft onlangs geplaatst..#plukhetgeluk: de geluksvragenlijst

 • Reageer Saar 25 januari 2015 op 23:45

  Mooie collage!
  Saar heeft onlangs geplaatst..Haken in 2015

 • Reageer sunny mama 27 januari 2015 op 06:42

  Mooi project! Ik las net ergens een quote die hier mooi van op toepassing is: Als het ongeluk in een klein hoekje zit, zit het geluk dan in al de rest?
  sunny mama heeft onlangs geplaatst..HUIDHONGER

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge