sunday tag
Challenges + Tags

Lazy Sunday Tag

Vandaag is het zondag en voor de meeste mensen staat zondag gelijk aan een luie dag. Toch heb ik ontdekt, onder andere door de Lazy Sunday tag, dat deze dag er iedereen weer anders uit ziet. Dus het leek me leuk om deze tag ook een keer in te vullen. Dus bij deze mijn antwoord op deze zondagse vragen.

Vroege vogel of lui uitslapen?

Negen van de tien keer ben ik een vroege vogel. Zelfs als we het de avond daarvoor erg laat hebben gemaakt, zal het bij mij niet later worden dan 9 uur dat ik weer op sta. Ik vind dat eigenlijk ook gewoon fijn. Dan heb je het meeste aan je dag. En straks, van het voorjaar of in de zomer, dan trek ik lekker ‘s ochtends vroeg mijn skeelers weer aan en dan doe ik een flink rondje door de polder. Heerlijk in alle rust!

Haar opgestoken of lekker los?

Lekker uit de weg en dus omhoog. In een knotje of een staart, dat maakt dan niet zo heel veel uit. Vandaag geen gedoe met haren in het gezicht of haren die in het sopje hangen als ik de wc aan het poetsen ben.

Pyjama, onesie, trainingspak of alledaagse kleding?

Een onesie en een trainingspak heb ik niet. Wel een joggingbroek en een paar van die wijd zittende harembroeken. Die trek ik graag aan op de zondag. Tenzij we plannen hebben om de deur uit te gaan, dan trek ik mijn normale kleding aan. Maar dan kies ik vaak wel voor comfortabel: een lekker zittende spijkerbroek en een trui of shirt.

Koos make-uploos of perfect make-up?

Koos Make-uploos. Soms een beetje bb-cream en mascara, maar verder laat ik de huid van mijn gezicht lekker rusten op zondag.

sunday tag

Momentje voor jezelf of druk programma?

Een momentje voor mezelf of voor ons samen. Soms gaan we wel dingen doen op zondag, maar een druk programma is het dan nooit. Rustig opstaan, opstarten, ontbijten en dan een kijken wat we die dag wel of niet gaan doen. Geen gehaast in ieder geval.

Boek lezen, film kijken, bloggen, youtube kanalen afsnuffelen of de hele dag hangen op bed?

Een boek lezen doe ik tegenwoordig eigenlijk nooit meer. Jammer, moet ik eigenlijk weer vaker gaan doen. Van de hele dag op bed hangen ga ik me alleen maar rot voelen, dus dat doe ik niet. Tenzij ik ziek ben. De dag vul ik liever met al die andere opties.

Bellen, facebook, whatsappen of twitteren met vriendinnen?

Facebook, whatsappen en twitteren. Bellen doe ik eigenlijk nooit, behalve met mijn ouder en mijn vriend.

Uitgebreid avondeten of fastfood?

Fastfood. In het weekend gaan we voor lekker makkelijk. Patat of bijvoorbeeld saté met stokbrood en kruidenboter. Vorige week hadden we voor de verandering weer eens pannenkoeken. Ook lekker, maar nog steeds niet uitgebreid koken.

sunday tag

Tas inpakken, brood smeren of helemaal niks voorbereiden voor maandag?

Helemaal niks voorbereiden. Dat doe ik nooit. ‘s Ochtends pak ik brood en beleg en dat gaat zo los in mijn broodtrommel. Het beleggen doe ik wel op mijn werk. Daar hebben we ook borden, messen, etc. Fruit pak ik ook ‘s ochtend en dat gaat zo mee in mijn tas.

Vroeg of laat naar bed?

Meestal wordt het op zondag wel later dan normaal als ik de dag daarna moet werken. Op maandag werk ik tegenwoordig namelijk op de BSO en heb dan alleen de naschoolse opvang. Dat betekent dat ik pas om half 3 bij de eerste school hoef te staan. Maar heel extreem laat wordt het niet, want Kevin moet wel gewoon vroeg op, dus die gaat (voor zijn doen) op een normaal tijdstip naar bed. Zo rond een uur of 12 is dat meestal.

Vorige artikel Volgende artikel

Dit vind je misschien ook wel leuk

18 Reacties

 • Reageer Wanda 22 februari 2015 op 10:02

  Leuke tag, had hem nog niet voorbij zien komen in blogland! Klinkt eigenlijk verdacht veel als mijn eigen zondag, heerlijk!
  Wanda heeft onlangs geplaatst..Where to go?

 • Reageer Veerlez 22 februari 2015 op 10:02

  Dat klinkt als een lekker luie herkenbare zondag. Ik word ook altijd onrustig wanneer ik op zondag heel veel moet doen (zoals vandaag) ik hou er van om op zondagen lekker de hele dag series te kijken en te bloggen!

  En ga vandaag maar eens in een leuk boek beginnen, dan merk je hoe heerlijk lezen ookal weer is 😉
  Veerlez heeft onlangs geplaatst..15x gekke feitjes

 • Reageer alexa 22 februari 2015 op 10:25

  wat een leuke tag en leuk ingevuld!
  alexa heeft onlangs geplaatst..De vijftien vakantie dilemma’s

 • Reageer Simone 22 februari 2015 op 10:26

  Leuke tag om te lezen. Wij zijn ook wel graag lui, maar af en toe iets leuks doen, doen we ook graag.
  Simone heeft onlangs geplaatst..Wat als ik eerder…

 • Reageer Marion 22 februari 2015 op 12:39

  Deze tag las ik gisteren voor het eerst op een ander blog. Hij is echt leuk! Heerlijk om te lezen hoe iedereen lekker van zijn zondag geniet. Mooiste dag van de week!
  Marion heeft onlangs geplaatst..Loving Lazy Sundays ~ 29

 • Reageer Nicky 22 februari 2015 op 14:37

  Een leuke tag, die inderdaad voor iedereen heel verschillend kan ingevuld worden. Fijne zondag nog!
  Nicky heeft onlangs geplaatst..#40DagenVasten: Dag 4

 • Reageer annouska 22 februari 2015 op 15:01

  Leuk om te lezen, ik ben wel jaloers op het feit dat je zo een vroege vogel bent ;). Al moet ik zeggen dat ik sinds ik verhuist ben afgelopen week elke dag rond 2:00 slaap en om 8:30 weer op ben. Maar ik denk niet dat ik dat vol ga houden 😛
  annouska heeft onlangs geplaatst..Home: Finally let’s move

 • Reageer Zo simpel is dan geluk 22 februari 2015 op 22:03

  Leuk om te lezen wat een lazy sunday voor jou inhoudt!
  Zo simpel is dan geluk heeft onlangs geplaatst..Na regen komt zonneschijn

 • Reageer Nicetobeout 22 februari 2015 op 22:27

  Leuk ook jouw antwoorden te lezen! Nog een fastfeeder op zondag 🙂
  Nicetobeout heeft onlangs geplaatst..Lazy sunday tag

 • Reageer Mama van Jenthe (Kelly) 22 februari 2015 op 22:40

  Leuke tag en antwoorden. Mooie foto van jou trouwens!
  Mama van Jenthe (Kelly) heeft onlangs geplaatst..Cupcakes versieren

 • Reageer Nina Simplynspecial 22 februari 2015 op 23:22

  Deze tag nog niet eerder gezien, leuk 🙂 Ik hou van zondagen! Als ik vrij ben tenminste hihi. Het liefst plan ik dan helemaal niks en kijk ik met mijn wel wat de dag ons brengt, heerlijk!
  Nina Simplynspecial heeft onlangs geplaatst..#PlukhetGeluk Project – Dromen, durven, doen

 • Reageer Jinnie93 23 februari 2015 op 02:59

  Echt leuk om iemand op deze manier een beetje te ‘leren kennen’ 🙂 Leuk geschreven!
  Jinnie93 heeft onlangs geplaatst..Personal: 8 dingen die ik eerst niet lustte

 • Reageer Vlijtig Liesje 23 februari 2015 op 12:24

  Leuk om te lezen. Ik ben juist wel heel erg van het voorbereiden voor de maandag!
  Vlijtig Liesje heeft onlangs geplaatst..Zilveren sieraden schoonmaken

 • Reageer Jenn 23 februari 2015 op 15:39

  Leuke tag! Ik heb hem een paar jaar geleden geloof ik wel eens eerder gezien, leuk dat hij weer opduikt 🙂
  Jenn heeft onlangs geplaatst..Afgelopen week… #7

 • Reageer Kim 23 februari 2015 op 17:02

  Leuke tag! Ik wou dat ik meer een ochtendpersoon was… Ik sta meestal om 10 uur op op zondag, maar het liefst zou ik eerder opstaan. Dan is je dag zo lekker lang! Ik denk dat ik deze tag ook maar eens in ga vullen. 🙂
  Kim heeft onlangs geplaatst..Friday Favorites: #13

 • Reageer Jasmijn 23 februari 2015 op 17:54

  Wat een toffe tag! Je hebt m erg leuk ingevuld! Nu ik las dat je geen boek meer las bedacht ik me dat ik dat ook al een tijd niet meer gedaan heb, terwijl er een hele boel boeken in mijn kast staan die ik nog niet gelezen heb. Daar word het weer eens tijd voor!

 • Reageer Sas 1 maart 2015 op 14:57

  Je hebt deze leuke tag erg fijn ingevuld. Leuk om meer te weten over je Zondagen<3
  Geniet van deze Zondag!
  Sas heeft onlangs geplaatst..It’s my Birthday!

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge