valentijn
Personal

Mijn Valentijn!

Kunnen jullie je Valentijnsdag 2014 nog herinneren? Dat ik ‘s ochtends wakker werd gemaakt door de pakketbezorger die mij een Valentijnsdagcadeau kwam brengen? Een prachtige rode roos van de Zalando man. En die lieve man is mij niet vergeten. Integendeel: Valentijnsdag 2015 was het tijd voor de volgende stap.

Toen ik het pakketje opende, vond ik daar als eerste een liefdesbrief. In deze brief vertelde de Zalando man mij dat zijn hart echt bij mij ligt en niet bij Lieke van Lexmond of één van al die andere vrouwen die hij dagelijks blij maakt met een bezoek. Hij wilde me dit jaar weer verrassen met een cadeau om onze relatie te versterken. Dat verrassen is hem goed gelukt en ik denk dat dit cadeau onze relatie inderdaad wel zou kunnen versterken. Sowieso zal er in de nabije toekomst een date tussen ons gepland worden.

Bedankt lieve Zalando man! Dankzij jou had ik toch ook nog een echte Valentijnsdag. ♥

valentijnvalentijnvalentijn

Vorige artikel Volgende artikel

Dit vind je misschien ook wel leuk

9 Reacties

 • Reageer Manon 18 februari 2015 op 09:44

  Wat leuk van de lieve Zalando man!

 • Reageer Maaike 18 februari 2015 op 09:46

  Haha dit is wel echt een toffe actie!
  Maaike heeft onlangs geplaatst..Review: Victoria’s Secret Amber Romance, Love Spell & Pure Seduction body mist & body lotion

 • Reageer Jenn 18 februari 2015 op 10:38

  Leuke actie!
  Jenn heeft onlangs geplaatst..Uit de brievenbus: #secretvalentijn en post van Anna

 • Reageer Kimberley 18 februari 2015 op 10:47

  Haha, wat leuk!

 • Reageer Rowan - Rebellious yet Romantic 18 februari 2015 op 13:11

  Wat enorm leuk zeg! En wat een mooi doosje! 🙂 Liefs
  Rowan – Rebellious yet Romantic heeft onlangs geplaatst..Outfit recap: My looks in January

 • Reageer Sylvia 18 februari 2015 op 20:45

  Haha, mijn Zalando man gaat vreemd zie ik. Of hij heeft gewoon heel veel liefde te geven ;P
  Sylvia heeft onlangs geplaatst..Waar komen jouw blogbezoekers vandaan?

 • Reageer Nina Simplynspecial 19 februari 2015 op 08:04

  Toffe kerel, die Zalando man. Waar kan ik ‘m ontmoeten 😉 ?
  Nina Simplynspecial heeft onlangs geplaatst..Plog #3 Valentijnsdag

 • Reageer Dina 19 februari 2015 op 12:10

  Wat leuk!
  Dina heeft onlangs geplaatst..Ik hou wel van liefde

 • Reageer Rianne 19 februari 2015 op 16:13

  Haha superleuk! 🙂
  Rianne heeft onlangs geplaatst..Travel tip: Plitvice Lakes (Kroatië)

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge