Minimalistische kettinkjes
Beauty + Fashion

Minimalistische kettinkjes

De afgelopen twee jaar ongeveer, waren statement kettingen echt een beetje de trend. Groot en opvallend. Ik vond ze er altijd prachtig uitzien en het stond bij heel veel mensen ook super, maar mijn ding was het niet echt. Ik heb één soort-van statement ketting, maar eigenlijk was deze nog vrij bescheiden vergeleken met sommige andere. Maar nu gaat de trend wat betreft kettinkjes opeens de andere kant op. Veel meer mijn ding en inmiddels heb ik ook een aantal gekocht: minimalistische kettinkjes.

Minimalistische kettinkjes zijn simpele, fijne kettinkjes zonder al te veel poespas. Ik had op zich wel een paar kettinkjes die in deze categorie passen, maar daar zijn er sinds kort weer een aantal bij. Bij de H&M zag ik namelijk een heel rek vol hangen met deze schattige kettinkjes in zowel zilver- als goudkleurig. Ik naam twee zilverkleurige kettinkjes mee (een cirkel en een staafje) en goudkleurige in de vorm van een soort driehoekje. Als ik me goed herinneren waren ze per stuk iets van drie euro.

Minimalistische kettinkjes

Het leuke aan deze kettinkjes vind ik dat ze prima alleen te dragen zijn, maar dat je ze ook leuk met elkaar combineren. Je kan deze kettinkjes op drie verschillende lengtes kan dragen en dat is ook weer fijn als je ze met elkaar wil combineren. Zo kan je de ene lang dragen en de andere kort, zodat ze onder elkaar hangen. Ik ben in ieder geval heel blij met deze nieuwe trend en ik weet zeker dat er nog wel wat kettinkjes bij gaan komen.

Nu alleen nog een vraagje aan jullie. Tot voor kort droeg ik eigenlijk alleen maar zilveren of zilverkleurige sieraden. Ik vond goud me niet zo staan. Ik ben echt terug gekomen op dat laatste, zoals je ook wel ziet aan één van de drie kettinkjes (en ik heb trouwens al nog een ander goudkleurig kettinkje). Maar nu hoor ik graag jullie mening over een bepaalde kwestie: mag je gouden en zilveren sieren met elkaar combineren of is dat echt not done?

Vorige artikel Volgende artikel

Dit vind je misschien ook wel leuk

17 Reacties

 • Reageer Manon 9 februari 2015 op 08:44

  Mooie kettinkjes, ik vind de middelste leuk!
  Manon heeft onlangs geplaatst..Qioyan Silky Eyeshadow van Bornprettystore

 • Reageer Jenn 9 februari 2015 op 08:46

  ik vind dat dat mag! Ik heb een gouden en zilveren armband, om één pols, kan prima 🙂
  Jenn heeft onlangs geplaatst..Afgelopen week… #5

 • Reageer Dina 9 februari 2015 op 09:01

  Ik vind dat het mag hoor, volgens mij kan het juist heel leuk samen staan (als je het goed combineert, maar dat is met alles zo). Zelf nog nooit gedaan, ik heb alleen gouden sieraden.
  Dina heeft onlangs geplaatst..There is no way I was born to just pay bills and die

 • Reageer Nicky 9 februari 2015 op 09:50

  Ik heb een minimalistisch kettinkje met het infinity-symbool. Het heeft ook een speciale betekenis voor mij. Euh.. Over goudkleuring en zilverkleurig combineren? Ik deed het niet, tot ik een echte gouden armband kreeg van mijn grootmoeder. Daarvoor droeg ik enkel witgouden/zilveren juwelen, maar die armband draag ik er dus ook bij. Ik vind dat je zelf wat moet aanvoelen wat erover is, en wat niet. Persoonlijk vind ik 1 stuk in het andere kleur niet zo erg.. Al vind ik het wel nog mooier als alles samen matcht. Wat wél makkelijk kan is roosgoud combineren bij geelgoud of witgoud. Dat vind ik echt prachtig!
  Nicky heeft onlangs geplaatst..Review: Blogboek – Kelly Deriemaeker

 • Reageer Simone 9 februari 2015 op 10:08

  Leuke kettinkjes! Zelf vind ik goud en zilver niet zo mooi bij elkaar. Ik zou dat ook nooit zo combineren. Maar als jij het mooi vind, why not 🙂
  Simone heeft onlangs geplaatst..#PlukhetGeluk Project: Omdat je het verdient

 • Reageer annouska 9 februari 2015 op 10:28

  Oeh ik hou ook niet zo van opvallende kettinkjes, ze moeten mooi zijn en passen bij je kleding. Deze zijn wel erg leuk!
  annouska heeft onlangs geplaatst..Sunday Talk #12

 • Reageer Saar 9 februari 2015 op 10:45

  Ze zeggen dat het mag maar toch doe ik het eigenlijk nooit!
  Saar heeft onlangs geplaatst..Op Dit Moment… #6

 • Reageer Veerlez 9 februari 2015 op 11:27

  Ik ben absoluut niet van de sieraden, maar ik draag, áls ik kettingen draag, het liefst een kleine. Ik vind de middelste het leukst 🙂
  Veerlez heeft onlangs geplaatst..#Pluk het Geluk 4

 • Reageer Jolien 9 februari 2015 op 14:47

  Ik combineer eigenlijk nooit, al mijn sieraden zijn goud. Ik vind het gewoon niet mooi samen, maar dat is mijn mening natuurlijk. Ik hou gewoon heel erg van gouden sieraden. Het gouden kettinkje vind ik dan ook héél mooi!
  Jolien heeft onlangs geplaatst..Picture Time: Disneyland!

 • Reageer Northflix 9 februari 2015 op 16:51

  Ik vind het wel leuk, maar misschien ook leuk om meer dan 1 te dragen.
  Statement kettingen blijf ik overigens ook gaaf vinden.
  Northflix heeft onlangs geplaatst..PLOG 15: Lunchen bij De Lachende Koe, sneeuw en voetbal!

 • Reageer Ellen 9 februari 2015 op 18:37

  Ik grijp ook steeds meer naar kleine kettingen in plaats van statements! De zilveren ketting met cirkel heb ik ook!
  Ellen heeft onlangs geplaatst..Cien *Destination* Shower Gels!

 • Reageer Mama van Vesper 9 februari 2015 op 19:06

  mooi he!
  Mama van Vesper heeft onlangs geplaatst..Vesper voor het eerst naar het zwembad!

 • Reageer sunny mama 9 februari 2015 op 19:17

  Zeker mag je ze combineren. Je ziet de combi van zilver en goud ook regelmatig in oorbellen of in 1 enkele ring. Van mij mag je er zelfs ook nog parels bij hangen. Beetje speels… Vind ik leuk. En die minimalistische kettinkjes: helemaal mijn smaak!
  sunny mama heeft onlangs geplaatst..HOE HOUD JE JE KAMERPLANTEN IN LEVEN – 5 TIPS

 • Reageer kim 9 februari 2015 op 23:07

  Leuk! Ik vind dat je wel mag combineren. Ik deed het zelf nooit, maar sinds ik een trouwring om heb doe ik het wel. Hiervoor had ik alleen maar zilvere sieraden.
  kim heeft onlangs geplaatst..Friday Favorites: #12

 • Reageer Frederique 10 februari 2015 op 17:48

  Jaa! Done! Done! Ik vind zilver en goud bij elkaar juist mooi! (en deze zijn erg leuk ook!)
  Frederique heeft onlangs geplaatst..Shop: Valentijnsdag

 • Reageer Jasmijn 11 februari 2015 op 10:21

  Ik vind ze ook prachtig! Ik vind de statement kettingen nog steeds mooi, maar ik draag ook steeds vaker minimalistischere kettinkjes. Ik denk dat je goud en zilver goed kunt combineren. Ik vind het juist heel leuk staan! Wel zou ik het dan combineren met een outfit zonder al te veel poespas.
  Jasmijn heeft onlangs geplaatst..4 VALENTIJNSDAG DIY’S

 • Reageer Rianne 12 februari 2015 op 16:48

  Ik vind de middelste heel mooi! Ik twijfel altijd of ik nu zilver en goud moet combineren, altijd als ik het doe dan denk ik mweh toch maar niet!
  Rianne heeft onlangs geplaatst..Simpele pannenkoekjes zonder melk en ei!

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge