Beauty + Fashion

Nieuwe tassen & Portemonnee

Een tijdje geleden liep ik in het winkelcentrum en brak de schouderband van mijn tas spontaan af. Ik kon mijn tas nog op tijd vangen, dus een gênante vertoning bleef me gespaard, maar ik wist wel dat het nu echt tijd was voor een nieuwe tas. En inmiddels heb ik deze tas al een tijdje en het is totaal iets anders dan wat ik normaal had. En als ik dan toch bezig was, kocht ik gelijk ook een nieuw klein tasje en een nieuwe bijpassende portemonnee.

Handtas

Alsof het zo bedoeld was: ik had online een mooie handtas van de H&M gezien, ik had voor kerst van mijn werk een cadeaukaart gehad en mijn eigen tas ging stuk. Een duidelijke teken van het lot kan je niet krijgen toch? Het enige dingetje was wel dat de tas totaal iets anders was dan dat wat ik normaal gebruikte als handtas. Maar de tas zat echt al een tijdje in mijn hoofd, dus leek het me geen bevlieging en ben ik hem gewoon gaan halen. Ik ben er na een paar weken nog steeds blij mee.

Handtas H&M – €39,99

tastas

Portemonnee

Bij zo’n nette handtas hoort ook een nette portemonnee. Ik had een vrolijk, klein gevalletje van de HEMA met allemaal stipjes. Leuk, maar stiekem paste het gewoon niet bij de tas. Aangezien we op Rotterdam Zuidplein waren voor de handtas, zijn we gelijk even naar de nieuwe Primark gelopen. Rechtstreeks door naar de portemonnees, want ik werd gek van de zondagmiddag drukte in die winkel. Ik vond al snel een exemplaar met ongeveer dezelfde buitenkant als de tas en dus was de keuze snel gemaakt. Het enige minpunt was dat er geen muntgeld vakje op de achterkant zat, maar een los ‘zakje’ om bijvoorbeeld mee te nemen als je niet heel je portemonnee mee hoeft te nemen, maar wel iets wilt om je geld in te doen. Maar goed, zo vaak heb ik geen muntgeld en dat kon ik ook wel kwijt in dat ene vakje met ritssluiting aan de binnenkant.

Portemonnee Primark – € ??

portemonneeportemonneeportemonnee

Schoudertas

Met de kerst had ik ook nog een fijne kortingsvoucher van de Zalando gekregen en aangezien ik toch bezig was met nieuwe accessoires shoppen, besloot ik dat het ook eens tijd werd voor een nieuw tasje voor de momenten dat ik niet veel nodig heb. Bijvoorbeeld wanneer we uit eten gaan of naar de kroeg. Ik gebruikte hiervoor namelijk nog steeds een tasje die stamde uit de tijd van mijn kerstgala in de tweede klas van de middelbare school. Ja, die was al best wat jaartjes oud. Verder een prima ding nog hoor, maar stiekem wel een beetje te klein. Mijn telefoon en compact camera pasten er net samen in. Dus liep ik vaak nog met sleutels en geld in mijn broekzakken.

Bij Zalando vond ik een schoudertas van Even&Odd. Compact, simpel, maar toch ook leuk door het werkje aan de buitenkant en het patroontje van de stof aan de binnenkant. De prijs was naar mijn mening ook best vriendelijk, dus de Zalando Man mocht hem bij mij thuis komen brengen.

Schoudertas Even&Odd (Zalando) – €19,95

tastas

Vorige artikel Volgende artikel

Dit vind je misschien ook wel leuk

11 Reacties

 • Reageer Monique | WritingMonique 11 februari 2015 op 09:07

  Wauw! Ze zijn alledrie prachtig! Mijn favoriet is de eerste denk ik; zo mooi chique!
  Monique | WritingMonique heeft onlangs geplaatst..DIY Valentijnsdag Jingle Bell Armbanden.

 • Reageer Simone 11 februari 2015 op 10:02

  Wat een leuke tassen en portemonnee!
  Simone heeft onlangs geplaatst..#PlukhetGeluk Project: Omdat je het verdient

 • Reageer Manon 11 februari 2015 op 10:48

  Wauw ik vind die tas wel heel mooi!
  Manon heeft onlangs geplaatst..Treacle Moon Hand and Body Lotion – Coconut & Raspberry

 • Reageer Dina 11 februari 2015 op 13:04

  Jeetje, mooie aankopen zeg!
  Dina heeft onlangs geplaatst..De dingen die mij blij maakten | 3 + Oproepje van Beau

 • Reageer Denise 11 februari 2015 op 16:47

  Je tas is echt ontzettend mooi! En die portemonnee past er ook heel goed bij. Ik heb dat ook weleens gehad, dat de band van mijn tas knapte.

 • Reageer Mama van Jenthe (Kelly) 11 februari 2015 op 21:59

  Waaah leuk zulke dingen he? Had laatste keer (had m nog geen eens zo lang) dat dat ding waar je de rits mee open doet brak, wat een gedoe was dat steeds. Snel een nieuwe gekocht. Mooie aankopen!!

 • Reageer Nina Simplynspecial 11 februari 2015 op 22:08

  Die eerste is mijn favoriet! Die portemonnee past er wel goed bij hoor 🙂 Goeie combi.
  Nina Simplynspecial heeft onlangs geplaatst..Decoratieve letters verven en inspiratiefoto’s

 • Reageer Rianne 11 februari 2015 op 22:29

  Oh wauw, de tas is prachtig!
  Rianne heeft onlangs geplaatst..PHOTO DIARY #1

 • Reageer Sas 12 februari 2015 op 16:50

  Ziet er allemaal erg leuk uit en nog praktisch ook! Veel plezier ermee 🙂
  Sas heeft onlangs geplaatst..Rust (omdat ik het nodig heb)

 • Reageer Kim 12 februari 2015 op 22:43

  Oh wauw! Vooral de laatste tas vind ik erg leuk. Mooi!
  Kim heeft onlangs geplaatst..Love: Macbook!

 • Reageer saramsades 14 februari 2015 op 13:34

  mooi

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge