Challenges + Tags

#plukhetgeluk | De grootste glimlach

Saskia heeft op haar blog een enorm leuk project opgezet. Een project genaamd “#plukhetgeluk”. Met dit project wilt ze laten zien dat het stil staan bij de kleine dingen in het leven, het leven mooier maakt. Ze hoopt dat mensen bewuster gaan nadenken over wat ze al hebben en waar ze al gelukkig mee zijn.

Net als haar ben ik het helemaal niet eens met het spreekwoord “het gras is altijd groener aan de overkant” en daarom besloot ik mee te doen met haar project.

Vandaag het vierde artikel van de vijf die er omtrent #plukhetgeluk gaan komen.

De grootste glimlach

Op het Internet zijn heel veel dingen te vinden die mij aan het glimlachen maken. Van filmpjes tot foto’s en afbeeldingen. Van YouTube-kanalen tot websites. Vandaag een paar van mijn favorieten.

Simon’s Cat

De filmpjes van Simon’s Cat vind ik echt geweldig. Ik schreef er eerder al een artikel over op mijn blog, maar vandaag moest ik hem toch echt weer een keer terug laten komen. Iedereen die een kat heeft zal wel iets in één van de filmpjes herkennen. Neem bijvoorbeeld het filmpje hier onder, waar in Simon’s Cat een nieuw speeltje krijgt. Gevuld met kattenkruid. Wij hebben ook twee speeltjes gevuld met kattenkruid en ondanks dat Charlie en O’Malley ze nog nooit stuk hebben gekregen (en ze doen echt hun best), reageren ze er wel precies hetzelfde op.

Dear kitten

We blijven nog even in de YouTube filmpjes en ook bij het onderwerk katten. Katten doen het nou eenmaal heel goed op het Internet. Ook de “Dear Kitten” filmpjes zijn erg leuk om naar te kijken. Er zijn inmiddels meerdere filmpjes en ik elk filmpje zie je een kitten een een oudere, ‘wijzere’ kat. En deze laatste zal wel even uitleggen hoe het allemaal werkt en in elkaar zit. Zo noemt hij een mensen baby bijvoorbeeld een ‘human larva’ en vertelt hij dat wij mensen ze droogvoer geven, omdat we ze trainen om astronaut te worden.

Leuke YouTube-Kanalen

Om het stukje YouTube af te sluiten, nog even wat kanalen die ik leuk vind om te volgen. BuzzFeedVideo heb ik een tijdje geleden ontdekt. Leuke, grappige en soms ook interessante filmpjes over uiteenlopende onderwerpen. En wat ik er vooral heel fijn aan vind is dat het lekker kort is. Ook PewDiePie is iemand die ik opeens tegenkwam en waar ik ben blijven hangen. Een gozer die zichzelf filmt tijden het gamen. Het zijn absoluut niet altijd de games die ik zou spelen en zijn ‘humor’ is iets wat ook echt niet iedereen zal waarderen, maar ik kan er meestal wel om lachen. Ik ben gewoon een beetje vreemd denk ik.

Een paar Leuke Gif’s

  

En nog veel meer

Natuurlijk is er nog veel meer te vinden op het Internet dat een glimlach op je gezicht tovert. Ik zou oneindig door kunnen gaan wat dat betreft. Neem alleen al alle blogs die online komen tijdens het #plukhetgeluk project! Daar krijg ik ook regelmatig een glimlach van op mijn gezicht. Wat een prachtige verhalen en foto’s komen er toch voorbij. Bedankt Saskia voor dit project. Op naar het vijfde en laatste deel.

Vorige artikel Volgende artikel

Dit vind je misschien ook wel leuk

10 Reacties

 • Reageer Sas 8 februari 2015 op 10:04

  Haha kattenfilmpjes en gifjes ik blijf ze geweldig vinden<3

 • Reageer Veerlez 8 februari 2015 op 11:01

  heerlijk <3 volgens mij heeft iedereen wel iets met katten 🙂
  Veerlez heeft onlangs geplaatst..#Pluk het Geluk 4

 • Reageer Nicky 8 februari 2015 op 11:24

  Leuk, jij gaat ook de weg van de filmpjes op!
  Nicky heeft onlangs geplaatst..Quote: having it all

 • Reageer Tamarah 8 februari 2015 op 12:29

  Ahh, die dear kitten filmpje vind ik zo schattig 🙂 .
  Tamarah heeft onlangs geplaatst..Hello February 2015

 • Reageer Miranda 8 februari 2015 op 12:59

  Mooi overzicht wendy!
  Miranda heeft onlangs geplaatst..Project| #plukhetgeluk week 4.

 • Reageer Jenn 8 februari 2015 op 22:15

  Erg leuk!
  Jenn heeft onlangs geplaatst..Afgelopen week… #5

 • Reageer Tamarah 9 februari 2015 op 08:12

  Leuke gifs en filmpjes!
  Tamarah heeft onlangs geplaatst..Bammental, DE

 • Reageer Maurits 14 februari 2015 op 17:35

  Leuk! Alleen jammer dat de filmpjes het bij mij niet doen 🙁
  Maurits heeft onlangs geplaatst..Hartlopen, omdat het Valentijnsdag is

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge