Challenges + Tags

#PlukhetGeluk | Omdat je het verdiend!

Saskia heeft op haar blog een enorm leuk project opgezet. Een project genaamd “#plukhetgeluk”. Met dit project wilt ze laten zien dat het stil staan bij de kleine dingen in het leven, het leven mooier maakt. Ze hoopt dat mensen bewuster gaan nadenken over wat ze al hebben en waar ze al gelukkig mee zijn.

Net als haar ben ik het helemaal niet eens met het spreekwoord “het gras is altijd groener aan de overkant” en daarom besloot ik mee te doen met haar project.

Vandaag het derde artikel van de vijf die er omtrent #plukhetgeluk gaan komen.

Omdat je het verdiend!

Geluk in je leven creëer je niet alleen in je eentje. Geluk maak je ook met de mensen (en dieren) om je heen. En daarom mogen deze tijdens het #plukjegeluk project ook wel even in het zonnetje gezet worden.

Geocachen-022.jpg

Mijn vriend

Lieve schat, bedankt voor al die jaren dat ik je al mijn vriend mag noemen. Bedankt dat je voor me was op momenten dat ik het moeilijk had. Ik weet dat dat niet altijd makkelijk geweest moet zijn. Ik weet dat ik dan soms alles behalve het leukste vriendinnetje op deze planeet kan zijn. Ook al zien we elkaar nu soms erg weinig en gaat onze relatie daarmee soms even door een dal. Ook al kan ik dan heel chagrijnig en boos op je zijn, weet dat ik dan diep van binnen echt nog wel van je houd. Bedankt de kleine dingen, zoals het aanzetten van de kachel als je weet dat ik laat moet beginnen met werken. Bedankt voor je geduld als ik opeens besluit dat ik tientallen foto’s wil maken van dat ene onderwerp en jij als levende tafel al mijn cameraspullen moet vasthouden. Bedankt voor de kusjes die ik krijg als ik nog slaap en jij naar je werk gaat. Bedankt!

Mijn ouders

Pap en mam. Bedankt voor al die jaren dat jullie me verzorgd en groot gebracht hebben. Bedankt voor alles wat jullie ooit voor me gekocht en betaald hebben. Niet iedereen heeft het geluk dat ouders zijn of haar opleiding betalen, dat besef ik me maar al te goed. Bedankt dat jullie achter me stonden toen ik besloot van 4-VWO naar 5-HAVO te gaan. Bedankt voor alle leuke uitjes en heerlijke vakanties. Bedankt ook voor het verzorgen van de katten, als wij bijvoorbeeld op vakantie zijn.

176616_379119198846835_1246933264_o

Mijn zusje

Groot klein zusje, wat waren (en zijn) wij af en toe water en vuur. Het ene moment samen lachen en het andere moment vochten we elkaar de tent uit. Dat ik uit huis ging, heeft gelukkig een hoop rust gegeven. Bedankt voor de gezellige momenten: een avondje kroeg of samen een filmpje kijken. Bedankt voor het stoerder zijn qua autorijden en dat ik dan lekker je bijrijder mag zijn.

 IMG-20141209-WA0005

Mijn vrienden

Lieve vrienden. Jullie zijn erg uniek en schaars in mijn leventje op dit moment. Vriendschappen zijn voor mij niet altijd even makkelijk gemaakt. Bedankt voor het stukje bij beetje afbreken van die figuurlijke muur om mij heen. Bedankt voor de gezellige momenten samen, in zowel nuchtere en aangeschoten toestand. Bedankt dat jullie me het gevoel geven dat ik er ook best mag zijn en bedankt dat jullie me gewoon maar even laten gaan als ik wat minder gezellig ben. Bedankt dat het altijd gezellig is, ondanks dat we elkaar soms weken niet zien. En toch ook een beetje bedankt voor die overload aan smerige/grappige/gekke filmpjes en foto’s in de groepsapp.

401447_238712702887486_354075695_n

Mijn poezenkinderen

Ow lieve poezels, wat hoop ik toch zo dat jullie ons mensen een beetje snappen. Dat jullie begrijpen wat ik zeg, als jullie spinnend kopjes staan te geven. Bedankt voor het feit dat jullie altijd in de buurt komen liggen als ik thuis ben. Bedankt voor alle vogels en muisjes die jullie thuis hebben gebracht. Wij lusten ze niet, maar de bedoeling is goed en lief. Bedankt dat jullie zo ongelooflijke kroelerig zijn, want ook dat is (kijkend naar jullie moeder, oma, oud tante en broertje) niet altijd even vanzelfsprekend. Bedankt voor de begroetingen als ik weer thuis kom van het werk. Ik hoop dat jullie nog heel wat jaartjes bij ons zullen blijven.

Vorige artikel Volgende artikel

Dit vind je misschien ook wel leuk

14 Reacties

 • Reageer Sas 1 februari 2015 op 08:13

  Wat een leuke invulling, ik heb bijna dezelfde mensen in het zonnetje gezet hihi 🙂
  Mooi omschreven ook allemaal!

  • Reageer Sas 1 februari 2015 op 08:36

   Ik heb trouwens de titel iets aangepast op mijn blog, aangezien ik erop werd gewezen dat het niet verdienD is 😉 *bloos*

 • Reageer Miranda 1 februari 2015 op 09:06

  Heerlijk positief artikel. En wat lijk jij op je zus zeg. Of zij op jou haha.
  Miranda heeft onlangs geplaatst..Project| #plukhetgeluk week 3

 • Reageer Dascha 1 februari 2015 op 10:03

  Wat een lieve tag! Heel leuk 😀

  xoxo
  http://www.its-dash.com

 • Reageer Jenn 1 februari 2015 op 11:10

  Heerlijk, mooi ingevuld!
  Jenn heeft onlangs geplaatst..Sharing Saturday #29

 • Reageer Irma 1 februari 2015 op 12:11

  Wat word ik toch altijd blij van zulke tags! En wat heb je ‘m mooi en leuk ingevuld! Lief!
  Irma heeft onlangs geplaatst..Hé, wat ben je mooi!

 • Reageer Saar 1 februari 2015 op 12:49

  Wat super mooi geschreven!
  Saar heeft onlangs geplaatst..Plog #4 Maastricht + Tips Deel 2

 • Reageer Zo simpel is dan geluk 1 februari 2015 op 14:00

  Leuk om te lezen! 🙂
  Zo simpel is dan geluk heeft onlangs geplaatst..#plukhetgeluk | Omdat je het verdient

 • Reageer Eilish (artisticstateofmind) 1 februari 2015 op 14:18

  Dit soort artikelen vind ik zo mooi!
  Eilish (artisticstateofmind) heeft onlangs geplaatst..Personal ♥ Q&A a day | Dag 25 t/m 31 2015

 • Reageer Nicky 1 februari 2015 op 15:18

  Mooie invulling. Je lijkt het zelfs naar hen zelf te schrijven! Leuk!
  Nicky heeft onlangs geplaatst..Quote: attitude

 • Reageer Veerlez 1 februari 2015 op 15:30

  Heerlijke invulling en mooie foto’s allemaal, vooral die van de poezenbeestjes <3
  Heerlijk om te zien dat iedereen zijn ouders en huisdieren invult 🙂
  Veerlez heeft onlangs geplaatst..#Pluk het Geluk 3

 • Reageer ineke 1 februari 2015 op 21:11

  dank je wel voor de lieve woorden,

  groetjes je mams 🙂

 • Reageer Tamarah 2 februari 2015 op 08:00

  Leuk! Mooi geschreven ook 🙂
  Tamarah heeft onlangs geplaatst..Kringloophaul #2: Hemingway & Fruitschaal

 • Reageer Morgaine 1 maart 2015 op 11:43

  Prachtig verwoord!
  Morgaine heeft onlangs geplaatst..De moestuin(jes)

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge