Personal

Blijmakertjes #3

Omdat ik het belangrijk vind om de kleine blijmakertjes van het leven niet te vergeten, ga ik één keer per maand een overzicht maken van al die dingen. Gewoon een lijstje, aan het einde van de maand, met alle kleine dingen en momenten die mij blij maakten in de afgelopen maand.

❤ Bij de Karwei vond ik een hele leuk (en goedkoop) trein plus rondvaart arrangement. Inmiddels is er een datum geprikt en gaan wij 18 april waarschijnlijk met de trein een dagje naar Groningen inclusief een rondvaart daar.

❤ De eerste kiemplantjes zijn te zien in mijn kweekbak. Het gaat nog niet van harte, maar het begin is er. De tomaatjes doen het hardst hun best.

❤ De lente is begonnen! Zowel meteorologisch als astrologisch. En hoewel het weer zich momenteel niet echt van zijn beste kant laat zien, hebben we ook al een paar prachtig mooie dagen gehad.

blijmakertjes

❤ Het is weer langer licht, dus het is niet meer donker als ik thuis kom van een late dienst.

❤ Deze maand heb ik sinds tijden mijn skeelers weer een keer aangetrokken en dat smaakt naar mee. Ik deed gelijk mijn standaard rondje van 12,5km en dat ging zonder problemen. Dat kunnen we de volgende keer dus gelijk weer uitbreiden.

❤ De tweede keer bloed doneren is ook een feit. Afgelopen najaar had ik alweer gemogen, maar door verkoudheid kon dat helaas niet. Ik ben ook gevraagd op plasma donor te worden, maar twijfel nog. Binnenkort misschien over bloggen?

❤ We zijn onverwachts een dagje naar de dierentuin gegaan samen met mijn vader, moeder en zusje. Het was heerlijk weer en ik maakte een aantal mooie foto’s.

❤ Al tijden irriteerde ik me mateloos aan de haren die verstrengeld zaten in de wieltjes van onze stofzuigermond. Toen ik verwoede pogingen deed om deze haren met een schaartje en een mesje los te pulken, kwam ik er achter dat je de wielen gewoon los kon trekken. Het kostte wel een hele hoop kracht, maar ik ben zo blij met mijn weer soepel rollende stofzuigermond.

blijmakertjes

❤ Bij de Hema kocht ik twee nieuwe t-shirt met een leuke tekst en een mooi pastelkleurtje. Ook vond ik leuk goud kettinkje met een veertje als hangertje. Op Instagram hebben jullie het al kunnen zien, maar zal binnenkort ook even een mini shoplog plaatsen.

❤ Ik heb besloten dat ik wat vaker een bosje bloemen in huis wil halen. De afgelopen maand lukt dat aardig en staat er standaard een bosje bloemen in huis.

❤ Een tijd geleden besloten we dat we het klein deurmatje bij de voordeur eigenlijk maar niks vonden. Het was te klein en als je natte schoenen had, kon je ze niet op de mat laten staan om te drogen, omdat de voordeur dan niet meer open kan. We besloten naar de bouwmarkt te gaan en hebben daar een droogloopmat op maat laten snijden. Heel ons halletje (ongeveer 1.50m lang) is nu voorzien van een deurmat. Ideaal.

Waar werd jij de afgelopen maand blij van?

Vorige artikel Volgende artikel

Dit vind je misschien ook wel leuk

10 Reacties

 • Reageer Morgaine 30 maart 2015 op 09:29

  Plasma doneren, ik ga eens even googelen wat dat is, nog nooit van gehoord.

  Dat is weer een maand vol blijmakertjes en waar ik blij van werd, ach dat is al op mijn blog te lezen eigenlijk 😉

 • Reageer Manon 30 maart 2015 op 10:04

  wat een leuke blijmakertjes weer
  Manon heeft onlangs geplaatst..Essie Nagellak: Tart Deco & In Stitches

 • Reageer Wanda 30 maart 2015 op 10:47

  Leuk dat jullie naar Groningen komen! Krijg je echt geen spijt van! Waar ik blij van word? Nou, niet van het weer op het moment maar wel van de leuke vooruitzichten voor de komende maand, onder meer Soldaat van Oranje!
  Wanda heeft onlangs geplaatst..Maandaggebabbel… # 11

 • Reageer Marion 30 maart 2015 op 11:55

  Blijmakertjes! Heel leuk om te lezen! Leuk dat je naar Groningen gaat en die rondvaart. Ik hoorde er al meer mensen over. Misschien ga ik daar ook eens naar kijken. Daar zou ik ook best blij van worden! 🙂
  Marion heeft onlangs geplaatst..Am I the hunter or the hunted?

 • Reageer Maaike 30 maart 2015 op 13:30

  Wat een heerlijke blijmakers! Ik was laatst nog onwijs gelukkig toen het nog mooi weer buiten was. Nu helaas wat minder…

 • Reageer Anouk 30 maart 2015 op 13:38

  Jaaa zo fijn dat het weer langer licht is! Kan daar ook echt van genieten. En bloemen in huis halen vrolijkt de boel heerlijk op inderdaad.
  Anouk heeft onlangs geplaatst..Thank God it’s Monday

 • Reageer Nina Simplynspecial 30 maart 2015 op 17:41

  Blijmakertjes zijn fijn! En daar moet je af en toe bij stil staan 🙂 Bloemen zijn fijn in huis, staat zo gezellig! Moet ik ook maar wat vaker doen denk ik… Ik werd blij van de zon waardoor ik lekker op het terras kon zitten. Helaas is die nu ver te zoeken haha.
  Nina Simplynspecial heeft onlangs geplaatst..Personal photo diary #13 regen, happy italy en zwemmen

 • Reageer Jenn 30 maart 2015 op 19:37

  Dat zijn zeker fijne dingen!
  Jenn heeft onlangs geplaatst..Afgelopen week #12

 • Reageer Tamarah 31 maart 2015 op 09:47

  Ik ben wel benieuwd wat plasmadonor precies is 🙂
  Tamarah heeft onlangs geplaatst..De Smalle Straatjes Van Venetië

 • Reageer Sas 1 april 2015 op 10:14

  Onverwacht naar de dierentuin, wat super leuk! Ik wil zeker (als het mooier weer is) ook weer een dagje dierentuin doen!
  Sas heeft onlangs geplaatst..Weekendje weg: Overnachting in Theaterhotel Almelo

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge