Overige

Mensen verrassen per post

Weten jullie nog dat ik laatst schreef over dat ik het jammer vond dat men tegenwoordig nog maar zo weinig echte kaartjes verstuurd? Ik besloot met het schrijven van dat artikel dat ik zelf vaker kaartjes wilde sturen. Niet alleen voor feestdagen of verjaardagen, maar ook gewoon zomaar. Afgelopen week maakte ik daar, samen met kaartwereld.nl gelijk een goede start mee, want ik verraste zelfs twee personen.

Just Because You’re You!

Als eerste besloot ik vriendin Sylvia te verrassen. Ik koos uit de ruime collectie normale en grote heliumballonen een ballon met de opdruk “Just Because You’re You!”. Vervolgens kies je daar een kaartje bij: of uit de collectie of één met eigen foto. Ik ging voor een kaart uit de collectie en dat was nog niet eens zo’n hele makkelijke opgave, want ze hadden echt enorm veel leuke kaartjes. Nadat je een keuze hebt gemaakt, kan je bij sommige kaarten nog kiezen voor een wenskaart met envelop of een ansichtkaart en kan je nog kiezen voor het formaat.

Ik bestelde voor 19:00 uur en dus kon de kaart met ballon de dag daarna al bezorgd worden. Super snel en ook ideaal voor een last minute verjaardagskaart of iets dergelijks. De dag daarna was hij inderdaad bij haar bezorgd en wat ik van haar begreep was ze blij verrast.

verrassen
Foto’s gemaakt door Sylvia

Happy Birthday!

Mijn moeder is afgelopen weekend jarig geweest en dus besloot ik ook haar te verrassen. Voor haar koos ik twee dingen uit, namelijk een “Happy Birthday!” heliumballon en een boeket van gemende, witte bloemen. Automatisch zitten er aan elk van die cadeaus ook een kaartje gekoppeld. Dat tweede kaartje was in dit geval een klein beetje overbodig, maar dit kon je niet veranderen. Het bestellen ging verder hetzelfde.

Omdat mijn moeder pas een paar dagen later jarig zou zijn, heb ik de verzending van dit pakketje vooruit gepland. Ik plaatste de bestelling op dezelfde dag als die voor die vriendin, maar ik gaf aan dat deze pas twee dagen later verzonden moest worden. Op deze manier zou het dan op haar verjaardag bezorgd moeten worden.

De dag van haar verjaardag kreeg ik iets voor 10 uur ‘s ochtends als een appje dat ze mijn verrassing had ontvangen. Na een beetje uithoren bleek alleen dat ze één pakketje had ontvangen in plaats van twee: alleen de ballon was bezorgd. Even afwachten dus of die andere misschien met een andere bezorgdienst kwam. Twee en een half uur later werd het boeket alsnog bezorgd. Foutje van de bezorger bleek, want hij was verkeerd bezorgd. Adres stond er wel goed op. Maar gelukkig dus een eerlijke ontvanger die hem even bij de rechtmatige eigenaar heeft gebracht.

De bloemen zagen er goed uit en zaten netjes verpakt. Met om de stengels een soort nat, spons-achtig doekje, zodat ze nog wat vocht hadden voor hun reis. Daar omheen wil een plastic zakje, zodat niet alles nat zou worden.

verrassen
Foto’s gemaakt door mijn moeder

Ik blij, zij blij. Super leuk om op deze manier mensen te kunnen verrassen en te horen hoe leuk ze het vinden. Op het foutje van de bezorgdienst na, was alles uitstekend in orde en zag het er allemaal tip top uit. Het bestellen ging makkelijk en alles was duidelijk. Dus als je zelf nog eens iemand wilt verrassen met een kaartje, met of zonder extra cadeau, dan kan ik je kaartwereld.nl aanbevelen.

Vorige artikel Volgende artikel

Dit vind je misschien ook wel leuk

9 Reacties

 • Reageer Morgaine 18 maart 2015 op 08:57

  Uhm, ja, het is zo leuk om kaartjes te blijven sturen, dat doe ik ook nog steeds, maar ik ga liever de winkel in, snuffel en kijk, lees, sla open en weer dicht, om die ene perfecte afbeelding te vinden. Online versturen is dus niks voor mij, hahaha

  Twee van mijn familieleden doen mee aan postcrossing, dus voor ons is dat altijd blijven bestaan ook, en ik zit er ook aan te denken om mee te gaan doen, want dan verstuur je post over de hele wereld, nog leuker 😉
  Morgaine heeft onlangs geplaatst..Life is a Song | TAG

 • Reageer Jenn 18 maart 2015 op 09:23

  Wat leuk om zo mensen te verrassen!
  Jenn heeft onlangs geplaatst..Budget tip: kleurboek van de Action

 • Reageer Nesrin 18 maart 2015 op 11:16

  Dit is heel leuk en zo lief van jou om ze op zo een manier te verassen.
  Nesrin heeft onlangs geplaatst..Gesprek met mijn vader a.k.a Bruce Lee

 • Reageer Nina Simplynspecial 18 maart 2015 op 12:48

  Ik heb ook eens ooit zo’n boeket en ballon ontvangen per post. Echt super leuk en tof om te krijgen per post.
  Nina Simplynspecial heeft onlangs geplaatst..Waxmelts van Waxzaken

 • Reageer Nicky 18 maart 2015 op 20:51

  Wat leuk! Ik heb deze week twee mensen verrast met een zelfgeschreven brief. Wat vond ik het leuk om meer een oldskool handgeschreven brief per post op te sturen!
  Nicky heeft onlangs geplaatst..Ons droomhuis: samen beslissingen nemen

 • Reageer demi 18 maart 2015 op 22:40

  Superleuk omeen ballon te sturen of te krijgen. Mijn moeder heeft er ook ooit 1 gehad!

 • Reageer Rianne 19 maart 2015 op 19:40

  Wat leuk! Ik vind het ook zo leuk om kaartjes te krijgen of versturen, moet dat eigenlijk vaker doen!
  Rianne heeft onlangs geplaatst..Neuropsychologie voor dummies

 • Reageer alexa 21 maart 2015 op 21:23

  heel erg lief en vooral heel leuk!
  alexa heeft onlangs geplaatst..Dingen die ik heb geleerd door mijn blog

 • Reageer Sas 22 maart 2015 op 10:01

  Mensen verrassen is super leuk! Ik heb het ook gedaan via een samenwerking met kaartenwereld.nl en komt over een tijdje online 🙂
  Sas heeft onlangs geplaatst..Toepassingen in 2015

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge