beautyproducten
Beauty + Fashion

Beautyproducten Fotograferen

Sinds ik mijn studiolamp met softbox in huis heb, vind ik het super leuk om een beetje te experimenteren met het fotograferen van producten. Ik heb bij de IKEA zo’n hoogglans witte LACK tafeltje gekocht als ondergrond. Het beroemde schapenvelletje had ik al en bij de Action kocht ik wat nep bloemetjes als decoratie.

Maar goed, dan heb je die spulletje. Je hebt je apparatuur. Wat ga je dan fotograferen. Een pen en een potlood zijn weinig spannend. De katten hebben niet het engelengeduld om in allerlei posities te worden neergezet en dan ook nog te blijven staan. Uiteindelijk kwam ik uit bij pas gekochte beautyproducten. Vaak zijn zulke producten toch wel mooi om te zien en naar mijn mening zijn ze meestal ook erg fotogeniek.

Wat ik echter met de foto’s moet gaan doen: geen idee! Ik ben geen beautyblogger en een review of iets dergelijks zal ik er toch niet over schrijven. Nou wil ik jullie best vertellen dat ik tevreden ben met onderstaande producten, maar een ‘deskundig’ oordeel kan ik er eigenlijk niet over geven. Parabenen, siliconen, SLS en SLES?? Ik heb er geen kaas van gegeten. Hooguit kan ik de foto’s gebruiken voor een shoplog of iets dergelijks.

Leuk om er een beetje mee te spelen en te experimenten dus.

beautyproductenbeautyproductenbeautyproducten

Vorige artikel Volgende artikel

Dit vind je misschien ook wel leuk

7 Reacties

 • Reageer Manon 13 april 2015 op 09:16

  Mooie foto’s hoor! Ik fotografeer heel veel beautyproducten, vind ik altijd het leukste. Ik vind kleding zo lastig te fotograferen !
  Manon heeft onlangs geplaatst..Oriflame: Giordani Gold Long Wear Mineral Foundation

 • Reageer Morgaine 13 april 2015 op 10:15

  Ik zoek altijd een plek in huis op waar het al netjes en leuk is, hahahaha als ik al zoiets ga fotograferen of dat het schoon is 😉 Denk keuken en voedsel etc.
  Morgaine heeft onlangs geplaatst..Costa Brava 3: Verkennen eigen omgeving

 • Reageer Jenn 13 april 2015 op 10:35

  Mooie foto’s!
  Jenn heeft onlangs geplaatst..Afgelopen week #14

 • Reageer Nina Simplynspecial 13 april 2015 op 18:26

  Erg mooi gedaan 🙂 Ik vind product-foto’s altijd erg leuk om te maken!
  Nina Simplynspecial heeft onlangs geplaatst..Personal photo diary #15 Pasen, Zoutelande en zonneschijn.

 • Reageer alexa 14 april 2015 op 09:41

  erg mooie fotos heb je geschoten!
  alexa heeft onlangs geplaatst..Rokjesdag

 • Reageer Nesrin 14 april 2015 op 16:38

  Prachtige foto’s! Echt heel mooi.
  Nesrin heeft onlangs geplaatst..Cosmopolitan van magazine tot cocktail

 • Reageer Tamarah 23 april 2015 op 22:22

  Mooie foto’s en leuk neergezet ook met die accessoires!
  Tamarah heeft onlangs geplaatst..Fris en stoer tijdschrift: Magazine Mint

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge