Challenges + Tags

Evaward

Alweer een tijdje geleden werd ik door Morgaine genomineerd voor de Evaward. De enige echte award vernoemd naar en gemaakt door Eva van evainberlin.com. Ik had hem al een tijdje rond zien gaan, maar nu ben ik dan ook genomineerd om de vragen over minipaarden, taart en films te beantwoorden. Ook heb ik natuurlijk weer vijf andere mensen getagd / genomineerd.

divider

Minipaarden of luiaards?

Plus één voor minipaardjes! Al vind ik luiaards soms ook wel echt heel schattig om te zien, de minipaardjes winnen het.

IJsjes of taart?

Taart! Of toch ijsjes? Nee, taart! Want soms vind ik het toch echt te koud voor een ijsje en te koud voor een taartje is het nooit.

Series of films?

Films, want daar hoef ik maar één keer voor te gaan zitten en als het dan afgelopen is, dan is het gewoon ook echt afgelopen. Een serie lukt me gewoon niet om te volgen. Ik vergeet een aflevering en nog één … en nog één … en nog één … En uiteindelijk moet ik zoveel terug gaan zitten kijken dat ik denk: “Laat maar!” Al is Netflix in dit geval wel een oplossing: aanzetten en de afleveringen volgen elkaar vanzelf op totdat ik hem uitzet. Net zoals een film. Alleen creëert dat wel het grote risico dat ik opeens denk: “Huh?! Etenstijd? Heb ik echt 5 uur lang tv zitten kijken?!”

Welke film móet iedereen gezien hebben? En welke juist echt niet?

Ik vind dat je The Green Mile echt gezien moet hebben. De film is lang, maar ik vind hem prachtig. Ik heb mijn ogen uit mijn hoofd gehuild de eerste keer dat ik hem zag en het blijft een emotionele film om naar te kijken. Ik heb het zo te doen met gevangene John Coffey.

Welke je echt moet overslaan vind ik lastig te zeggen. Ik kijk niet echt bizar veel films en meestal kies ik de bekende, grote namen uit. Dus eigenlijk is er nog geen één geweest die ik echt verschrikkelijk vond.

Wat is je favoriete taart?

Gewone slagroomtaart en dan het liefst wel vers van een goede bakker. Maar je kan mij ook blij maken met kersenvlaai of het hazelnootgebak van banketbakkerij Brokking. Heerlijk!

Welke stad, naast Berlijn uiteraard, zou je graag eens willen bezoeken?

Londen en Barcelona. Die staan al zo ontzettend lang op mijn lijstje om ooit eens te gaan bezoeken.

Op welke blogpost ben je het meest trots?

Begin 2012 schreef ik een stukje over mijn allerbeste vriendin van vroeger aan de hand van drie nummers. Drie nummers die mij doen denken aan haar. Aan verschillende momenten van ons leven en onze vriendschap. Ik legde mijn gevoelens bloot en zette het online. En daar heb ik nog steeds geen spijt van. Ik ben trots dat ik het gedaan heb tot op de dag van vandaag.

Welke drie bloggers en hun blogs wil je extra in het zonnetje zetten?

Laat ik beginnen met Mirthe. Ik ken haar nu een paar jaar via mijn vrijwilligerswerk in de zomer. Een jonge meid van bijna 18 die zich in het wereldje van het bloggen en filmpjes maken heeft gegooid. Sinds kort is ze een beautyblog begonnen (mirthesbeauty.wordpress.com) en ik vind dat ik haar daarom wel even extra in het zonnetje mag zetten. Ze is dus ook te vinden op YouTube. Haar enthousiasme spat naar mijn mening van het scherm af en ik wens haar heel veel succes als beautyblogger in de dop.

Als tweede wil ik Joyce en Scarlet van IkVrouwvanJou.nl in het zonnetje zetten. Ik heb deze blog nog niet zo lang geleden ontdekt. Vol medeleven volg ik momenteel hun pogingen om zwanger te worden en ik geniet van de vlogs die ze maken. Zo vrolijk en vol plezier. Ondanks alles. Ik houd er van.

En dan ook nog even het zonnetje richten op Joyce van joyfromjoyce.nl, omdat haar al prachtige gezinnetje sinds kort is uitgebreid met een schattig baby-meisje. Welkom op de wereld Emma-Sofie!

Vertel eens iets wat mensen door het lezen van je blog waarschijnlijk écht niet van je weten…

Poeheej, dat is helemaal nog niet zo makkelijk, want ik heb al best vaak allerlei weetjes over mezelf gedeeld en ik ben best open op mijn blog. Wisten jullie al dat ik 12 zwemdiploma’s heb? Of dat ik een Griekse voet heb? Of dat wij ooit 10 jonge katjes door het huis hadden rennen?

Tag / nomineer vijf bloggers aan wie je deze tag doorgeeft.

Vorige artikel Volgende artikel

Dit vind je misschien ook wel leuk

7 Reacties

 • Reageer Manon 12 april 2015 op 09:35

  Leuk om te lezen
  Manon heeft onlangs geplaatst..Recept: Hema Make & Bake Confetti Koekjes

 • Reageer Morgaine 12 april 2015 op 09:53

  Heb jij net als mijn dochter aan synchroonzwemmen gedaan? 😀

  Dat is het enige wat ik nu kan verzinnen zo snel dat je 12 diploma’s hebt! hahaha

  Leuk ingevuld en dank je wel voor het meedoen! <3
  Morgaine heeft onlangs geplaatst..Costa Brava 2 – bij aankomst

  • Reageer Wendy 12 april 2015 op 10:36

   Nee, het was voor ‘gewoon’ zwemmen.

 • Reageer Jenn 12 april 2015 op 22:54

  Leuk om te lezen, en bedankt voor het taggen! Ik was al eerder getagd, maar heb nu nog een andere tag in de wacht staan, dus kan even duren, maar hij komt zeker!
  Jenn heeft onlangs geplaatst..Afgelopen week #14

 • Reageer alexa 13 april 2015 op 11:35

  heel leuk ingevuld en wat lief dat je me hebt getagd!
  alexa heeft onlangs geplaatst..Alexa’s Life |Stappen, lucardi en schoenen

 • Reageer Simone 13 april 2015 op 12:59

  Wat leuk om te lezen en dankje voor het taggen!
  Simone heeft onlangs geplaatst..Kleuren voor volwassenen: Mijn kleurboeken

 • Reageer Sas 18 april 2015 op 21:04

  Echt zoveel mensen zeggen The Green Mile, en ik vond er eigenlijk niet zoveel aan 😡 Oops. haha!
  Sas heeft onlangs geplaatst..TGIF: Week16/2015 + Enquête!!

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge