Creative

Kleurboek voor Volwassenen #12 t/m 15

Het enige echte Kleurboek voor Volwassenen. Ik heb hem nog steeds en pasgeleden heb ik het stof er weer eens vanaf geblazen. Ik heb mijn Stabilo stiften tevoorschijn getoverd en ik ben weer lekker gaan kleuren. Het leek me wel weer leuk om het resultaat aan jullie te laten zien, dus bij deze. Dit keer pagina 12 tot en met 15 van Het enige echte Kleurboek voor Volwassenen.

Kleurboek voor volwassenen Kleurboek voor volwassenen Kleurboek voor volwassenen Kleurboek voor volwassenen
Klik op één van de kleurplaten voor een grotere versie.

Pagina 12

Als ik te lang naar deze pagina kijk, worden mijn ogen er gewoon een beetje raar van. Maar ik vind hem wel echt super gaaf geworden. Mensen die de voorgaande kleurplaten uit het boek ook al bij mij gezien hebben, zal het wel opvallen dat ik het erg leuk vind om één en dezelfde kleur volgorde aan te houden: de volgorde waarop mijn stiften in hun verpakking zitten.

Pagina 13

Ik begon met het idee van een buitenlijn met stift en inkleuren met potlood, maar terwijl ik bezig was met de eerste viltstiftlijnen bedacht ik me dat het misschien zo ook wel erg leuk was. Weer eens wat anders. Ik besloot eerst alle lijntjes met stift te doen en dan te bedenken of ik het nog wilde inkleuren. Ook vroeg ik naar de mening van een aantal vriendinnen en die van Kevin. Zij vonden ook allemaal dat ik hem gewoon zo moest laten.

Pagina 14

Een pagina vol met cupcakes. Opzich geen bijzondere manier van inkleuren of iets dergelijks. Gewoon lekker simpel kleuren. Ik kreeg wel trek van deze pagina vol zoetigheid.

Pagina 15

Deze pagina kreeg ik met geen mogelijkheid goed in gescand. De kleuren werden namelijk helemaal flets. Bijna wit zelfs. Uiteindelijk er een foto van gemaakt en op die manier online gekregen, maar de kleuren spatten er nog steeds niet mega vanaf. Ik heb deze pagina namelijk ingekleurd met mijn markeerstiften. Van die neon kleurtje. Lekker makkelijk en snel, maar toch ook een leuk effect.

En nu hopen dat ik het weer een beetje vast kan houden om te kleuren, want ik heb er best wel weer van genoten. Zien wat ik van de voorgaande kleurplaten gemaakt heb? Dan kan je een kijkje nemen in het archief van mijn blog of op het Pinterest-bord wat ik voor dit kleurboek heb aangemaakt.

Vorige artikel Volgende artikel

Dit vind je misschien ook wel leuk

9 Reacties

 • Reageer Manon 15 april 2015 op 09:28

  Ik heb ook een volwassenenkleurboek echt leuk!
  Manon heeft onlangs geplaatst..Beyonce Heat Wild Orchid ‘Parfum’

 • Reageer Morgaine 15 april 2015 op 09:58

  hahaha, ja die fijne patronen zoals pagina 12 zijn een hele uitdaging om vooral ook goed te blijven gaan 😉

  Ze zien er goed uit, wie weet moet ik het ook weer eens oppakken, lekker buiten in het zonnetje of zo 😀
  Morgaine heeft onlangs geplaatst..Costa Brava 5: Bonje met de Buren

 • Reageer Tamara 15 april 2015 op 11:35

  Leuk!! Ik kleur op dit moment ook weer een paar weekjes. Heerlijk 🙂
  Tamara heeft onlangs geplaatst..Crazygreatlife week 15

 • Reageer Mama van Vesper 15 april 2015 op 11:36

  mooi zeg! Leuke kleurtjes gebruikt!
  Mama van Vesper heeft onlangs geplaatst..Een beslissing die m’n hele leven zal veranderen…

 • Reageer Jenn 15 april 2015 op 12:38

  Leuk, die eerste vind ik vooral erg mooi geworden!
  Jenn heeft onlangs geplaatst..Uit de brievenbus: tikkie!

 • Reageer Nina Simplynspecial 15 april 2015 op 17:26

  Super leuk zo! Volgens mij ook wel een leuke bezigheid 🙂
  Nina Simplynspecial heeft onlangs geplaatst..Kneipp vijgenmelk arganolie scrub

 • Reageer Eline 15 april 2015 op 20:51

  Wat leuk en origineel!
  Eline heeft onlangs geplaatst..Sweet Petit by Prénatal: don’t call me baby

 • Reageer Miranda 15 april 2015 op 21:08

  Leuk dat je ze zo deelt en wat knap dat je zo op volgorde werkt. Ik heb inmiddels een flink aantal boeken en meestal maak ik er ongeveer 3 platen uit en dan pak ik weer een ander boek.
  Miranda heeft onlangs geplaatst..Weekly diary 17

 • Reageer Tamarah 23 april 2015 op 22:19

  Mooi gedaan hoor! Vooral die eerste vind ik erg mooi!
  Tamarah heeft onlangs geplaatst..Fris en stoer tijdschrift: Magazine Mint

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge