Personal

Q&A: De antwoorden!

Halverwege vorige maand vroeg ik jullie of jullie nog vragen voor/aan mij hadden voor een Q&A die ik met jullie wilde doen. Er kwamen wat leuke vragen binnen en deze heb ik voor jullie op een rijtje gezet en uiteraard beantwoord.

divider

Wanda vraagt:

★ Als je een onbeperkt budget zou hebben, waar zou je dan naar toe willen op vakantie?

Ik ben heel erg geneigd om te zeggen dat ik dan een wereldreis ga maken, maar puntje bij paaltje zou ik dat denk ik toch nooit echt doen. Wat ik veel eerder zou doen is lekker een paar weekjes naar een warm land met mooie natuur. Misschien een mooi eiland of iets dergelijks. En dan in één of ander all inclusive resort, lekker helemaal ontspannen. Niets moet en alles mag. Leuke uitjes afwisselen met lekker luieren op het strand.

★ Welke tv-serie mag van jou per direct van de buis?

Ik kijk echt heel weinig televisie en nog minder naar tv-series. Best moeilijk om hier dan een antwoord op te geven. Maar ik zie natuurlijk ook wel eens wat voorstukjes van programma’s en op basis daarvan oordeel ik dat programma’s zoals “Toni & Tony: Zo Vader Zo Zoon” en “De Roelvinkjes” wat mij betreft wel geschrapt mogen worden. Al moet ik dan weer wel eerlijk bekennen dat ik genoten heb van de reality series van Samantha (alias Barbie).

Alexa vraagt:

★ Hoe zouden andere mensen jou omschrijven?

Niet zo mega lang geleden stelde ik deze vraag ook op mijn blog en de reacties die ik daar op kreeg komen aardig overeen met de dingen die mensen in real life over mij zouden zeggen. Niet iedereen zou dit overigens over mij zeggen hoor, want er is ook een aantal mensen die bij voorbaat alles wat ik zeg als negatief en zeurderig zien. Maar goed, daar heb ik weinig boodschap aan. Ik luister liever naar de rest.

★ Weten mensen in je omgeving dat je een blog hebt?

Ik houd het niet geheim, dus er zijn er veel die het wel weten. Er zijn er zeker ook wel een aantal die mijn blog lezen, maar ook genoeg die dat niet doen. Het is ook niet zo dat ik er te koop mee loop, maar als het toevallig zo uit komt dat het ter spraken komt, dan maak ik er geen geheim van. Tot nu toe ook eigenlijk alleen maar nieuwsgierige en geïnteresseerde reacties gehad.

★ Wat probeer je met je blog te bereiken?

Ik ben mijn blog meer begonnen voor mezelf. Gewoon dingen van me af schrijven, dingen delen die ik leuk vind en eventueel een plek hebben waar ik advies en support kan krijgen als ik dat nodig heb. Of ik daar buiten om nog iets bereik, geen idee. Misschien vinden mensen mij wel inspirerend, maar misschien ook helemaal niet.

Nina vraagt:

★ Wat vind je nog meer leuk om te doen naast bloggen?

Ik ga er graag op uit, inclusief fotocamera, om lekker te gaan geocachen. Heerlijk even wandelen door de natuur en dat ook vastleggen door middel van foto’s. Ook vind ik kleuren heel erg leuk en ontspannend.

★ Waar woon je?

In een dorpje tussen Dordrecht en Gorinchem (Zuid-Holland) wat wel een beetje bekend staat om de grote hoeveelheid kerken. Het oudste skelet dat tot nu toe in Nederland uit de grond kwam, komt ook hier vandaan. Met een beetje nieuwsgierigheid en de hulp van Google ga je het nu vast wel vinden.

Sas vraagt:

★ In welke tv-serie zou je willen spelen en wie zou je dan zijn?

Zoals je bij de vraag van Wanda al kunt lezen kijk ik niet echt naar tv-series. Het enige wat ik echt volg is “Goede tijden, Slechte tijden”. Dat volg ik nu ongeveer 2/2,5 jaar. Als ik daarin zou spelen, lijkt het me heel leuk om Nina te spelen. Niet dat ze de laatste tijd nou van die leuke dingen mee maakt, maar het lijkt me een interessante rol en karakter om te spelen.

Morgaine vraagt:

★ Wil je mee doen aan deze award? Ik heb je een tag gegeven.

Bedankt voor de tag en hij komt, als het gaat zoals gepland, einde van deze week online.

Saar vraagt:

★ Linkshandig of rechtshandig?

Ik ben rechtshandig.

divider

Dat waren de vragen alweer. Bedankt voor diegene die mij een vraag hebben gesteld. Ik heb ze met veel plezier voor jullie beantwoord en ik hoop dat jullie ook blij zijn met mijn antwoorden.

Vorige artikel Volgende artikel

Dit vind je misschien ook wel leuk

7 Reacties

 • Reageer Simone 6 april 2015 op 10:38

  Leuk om te lezen! Ik vond het moeilijk om een vraag te bedenken omdat je al aardig wat verteld (wat trouwens leuk is!).
  Simone heeft onlangs geplaatst..8 dingen die ik in de lente wil doen

 • Reageer Morgaine 6 april 2015 op 11:57

  Haha, erg leuk om te lezen, jammer dat er niet meer vragen zijn gekomen, en ik wacht rustig af tot de tag online komt, het komt zoals het komt Wendy! <3

 • Reageer Nina Simplynspecial 6 april 2015 op 15:53

  Geocache is echt leuk! Ik heb het nog maar 1x gedaan by the way, maar dat vond ik echt tof om te doen. Leuk om via deze Q&A wat meer te weten te komen over jou 🙂
  Nina Simplynspecial heeft onlangs geplaatst..Personal photo diary #14

 • Reageer Wanda 6 april 2015 op 19:01

  Leuk om je antwoorden te lezen! En ja, vroeger riep ik ook altijd dat ik op wereldreis wilde gaan maar tegenwoordig ga ik liever een paar keer per jaar ergens heen dan dan dat ik ergens een half jaar aan het backpacken zou zijn…
  Wanda heeft onlangs geplaatst..Maandaggebabbel… # 12

 • Reageer Vlijtig Liesje 8 april 2015 op 07:26

  Leuk om te lezen. De Roelvinkjes mogen van mij ook per direct weg! Maar die stomme Barbie ook.
  Vlijtig Liesje heeft onlangs geplaatst..Hoe doe je boodschappen met kinderen zonder gek te worden?

 • Reageer Sas 8 april 2015 op 10:11

  Erg leuk om je antwoorden op de vragen die je hebt gekregen te lezen!
  ben erg benieuwd naar de award
  Sas heeft onlangs geplaatst..Huishoudelijke mededelingen #7

 • Reageer Jenn 8 april 2015 op 15:14

  Leuk om te lezen! En Nina, ik heb de laatste tijd het idee dat ik een van de weinigen ben die haar een leuk personage vindt, lijkt mij ook wel een mooie rol om te spelen. Aysen lijkt me trouwens ook een hele leuke rol, zo compleet anders dan ik ben.
  Jenn heeft onlangs geplaatst..Woorden doen wél pijn!

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge