Beauty + Fashion

Shoplog Action, eBay, Hema, Primark en H&M

Het is alweer ontzettend lang geleden dat ik een filmpje opnam voor mijn blog. Het blijft gewoon een beetje onwennig en ik weet ook nooit zo goed waar ik het over zou kunnen hebben. Maar vandaag dan toch weer eens een filmpje: een shoplog om precies te zijn. Ik ben bij de Action, de HEMA, de Primark en de H&M geweest. Ook bestelde ik nog iets via eBay. En in plaats van een hele berg foto’s en begeleidende tekst, laat ik het allemaal zien in een filmpje.

 

Vorige artikel Volgende artikel

Dit vind je misschien ook wel leuk

4 Reacties

 • Reageer Marion 10 april 2015 op 08:32

  Nou, ik heb die klerenhangers meteen genoteerd. Dat is precies wat ik zoek! Dat kettinkje met het veertje vind ik ook erg mooi zeg!
  Marion heeft onlangs geplaatst..Wadlopen, klankconcert en een nieuwe challenge

 • Reageer Simone 10 april 2015 op 10:59

  Ik vind dat je er super relaxed bij zit. Wat mij betreft mag je vaker filmpjes maken. Waarover, ik zal er eens over nadenken of ik ideeën heb! Leuke dingen heb je geshopt trouwens 😀
  Simone heeft onlangs geplaatst..Een dag dat in de boeken mag

 • Reageer Manon 10 april 2015 op 12:07

  Wat leuk een filmpje! Leuke aankopen heb je gedaan!
  Manon heeft onlangs geplaatst..Leuke bikini’s voor de zomer

 • Reageer Tamarah 23 april 2015 op 22:35

  Leuk om je op film te zien! Je spreekt rustig en op een fijne toon, wat mij betreft zeker vaker doen. Persoonlijk vind ik een hometour altijd wel leuk of een blik in je kledingkast o.i.d. Maar gewoon doen wat goed voelt! En de kledinghangers van de Action lijken mij echt super handig! Verder goed geslaagd zo te zien.
  Tamarah heeft onlangs geplaatst..Fris en stoer tijdschrift: Magazine Mint

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge