Get Your Freak On
Challenges + Tags

Tag | Get Your Freak On

Begin deze maand werd ik door Nina van simplynspecial.nl getagd voor de Get Your Freak On tag. De titel klonk al erg leuk en de vragen zijn ook lekker gevarieerd. Leuk om in te vullen, dus ik heb hem overgenomen en de vragen beantwoord.

divider

Welke nickname gebruikt je familie voor je?

Mijn familie gebruikt zover ik weet geen nickname voor mij. Ze korten mijn naam hooguit af van Wendy naar Wen, maar daar blijft het ook wel bij. Vrienden/vriendinnen hebben in het verleden wel eens nicknames voor mij gebruikt. Een aantal daarvan waren ‘Wuppie’, ‘Hoedje’ en ‘Wentelteefje’. Alleen bij hoedje weet ik nog hoe ze daar aan gekomen zijn, maar van de andere heb ik eigenlijk geen idee meer.

Wat is een rare gewoonte van je?

Even denken. Als ik een boek in mijn handen heb (of een magazine of iets dergelijks) moet ik er altijd aan ruiken. Op één of andere manier vind ik de geur van het papier (bijna altijd) lekker. Ook blader ik bijvoorbeeld folders van achter naar voren door. Geen idee waarom, het bladert fijner misschien?

Wat zijn je fobieën?

Volgens mij heb ik die niet. Er zijn wel dingen die ik eng vind, maar gewoon eng is natuurlijk nog geen fobie.

Welk liedje zing/schreeuw je lekker hard mee als je alleen bent?

Dat kunnen er heel veel zijn. Hangt ook heel erg af van mijn humeur. Het laatste nummer wat ik lekker hard heb meegeschreeuwd, was ‘Dear Future Husband’ van Meghan Trainor. In de auto toen het weer zo’n heerlijke voorjaarsdag was.

Wat is irritant aan jou, waar irriteer je je aan bij anderen of in het algemeen?

Ik kan me heel erg irriteren aan mensen die zich opeens heel anders voor doen in het bijzijn van andere mensen. Ik heb dat met een aantal meiden uit de kroeg bijvoorbeeld. Als ik niet in de kroeg ben en Kevin wel, dan hoor ik van hem altijd verhalen over hoe leuk en gezellig die meiden tegen hem lopen te doen. Maar als ik er bij ben, dan doen ze opeens heel neutraal. Hallo?! Waarom denken jullie dat ik je opvreet als je leuk en gezellig doet tegen mij vriend?

Maar je hebt ook mensen die bijvoorbeeld op Facebook doen alsof ze een perfect leventje hebben, maar ondertussen tegen hun vriendin continu lopen te klagen over hoe slecht ze het wel niet hebben. Hey, wie probeer je hier nou voor de gek te houden? Klagen op Facebook heeft ook geen leuk effect, maar zet dan gewoon niks online.

En irritant aan mij? Ik weet dat Kevin het soms super irritant vind dat ik soms enorm met mijn voet ga zitten wiebelen als ik op de bank of op een stoel zit.

Aan welke kant van het bed slaap je?

Ik slaap aan de rechterkant van het tweepersoonsbed.

Hoe heette je eerste knuffel?

Ik heb wel eens aan mijn moeder gevraagd of ik echt een knuffel had. Maar naast gewoon een verzameling aan knuffels die meer decoratie waren, had ik niet echt een knuffel waar ik veel mee liep of mee sliep of iets dergelijks.

Wat bestel je bij de Starbucks

Euhm,… ik ben nog nooit bij de Starbucks geweest.

Welke beauty-regel raad je iedereen aan maar houd je jezelf niet aan?

Elke avond even netjes alle make-up van je gezicht verwijderen en ook als je geen make-up hebt gedragen, gewoon even je gezicht wassen/opfrissen. Maar zoals de vraag al zegt: zelf ben ik daar ook wel eens ontzettend laks mee. Soms heb ik van die avonden en dan heb ik nog net de zin om een gezichtsreinigingsdoekje over mijn gezicht te halen.

Wat is jouw positie onder de douche?

Gewoon staand? Kan het nog anders? Ow ja, in onze douchecabine zit ook een soort opklapbaar stoeltje. Als ik me niet lekker voel, wil ik daar nog wel eens op zitten en dan laat ik het warme water gewoon even over me lijf heen lopen. Maar over het algemeen sta ik gewoon, hahaha.

Heb je gekke body skills?

Niet dat ik weet. Ik schijn enorm goed te kunnen scheel kijken (als kind wel eens een scheel-kijk-wedstrijdje op een kinderfeestje gewonnen), maar om dat nou een gekke body skill te noemen…

Get Your Freak On

Wat is je favoriete slechte snack?

Alles van de Mc Donalds of een lekkere pot Ben & Jerry’s. En dan ook zo’n grote pot, helemaal voor mezelf. En qua smaak: Karamel Sutra!

Wat is een stopwoord van je?

“Dus ik zei…” Ik betrapte me er van het weekend nog op dat ik dat echt meerdere keren achter elkaar zei. Nu ben ik er dus weer alert op en zal het wat minder zijn, maar ik verval vanzelf weer in oude gewoonte.

Wat draag je in bed?

Het liefst een broek(je) en een shirt/top. In de winter met langere broekspijpen en lange mouwen en in de zomer een kort, luchtig broekje met een loszittende top. Maar dus eigenlijk nooit alleen in een ondergoed. Ik kan dat niet. Net zoiets als slapen zonder deken: ik moet gewoon wat over me heen hebben. Soms best vervelend als het echt enorm warm is.

divider

Dat was hem dan alweer. Ik ga nog even ‘Dear Future Husband’ meezingen en iedereen die mij een pot Ben & Jerry’s wilt opsturen, omdat je nu weet dat dat mijn favoriete slechte snack is, kan mijn adres opvragen via het contactformulier. Ander mensen taggen doe ik deze keer weer eens niet, maar je mag hem uiteraard altijd overnemen.

Vorige artikel Volgende artikel

Dit vind je misschien ook wel leuk

8 Reacties

 • Reageer Morgaine 19 april 2015 op 22:31

  hahaha, dat van je vriendinnen die liever doen in de kroeg als jij er niet bent.
  Gek hoor, ik flirt gewoon waar je bij bent 😉

  Maar ik moet zeggen, ik snap ze ergens wel, veel vrouwen zijn jaloers en bang dat…. heb ik ook wel meegemaakt, ook al was het maar een flirt zonder bijbedoelingen. Sommige vrouwen kunnen dat gewoon niet hebben.
  Ik zeg dan altijd, als je vent bij je wegloopt voor wie dan ook, of te diep op ene flirt ingaat, is je relatie dan nog wel goed?

  Nou, dat moet je dus echt nooit zeggen, hahaha 😉
  Morgaine heeft onlangs geplaatst..Just a another sunday?

 • Reageer Tamara 19 april 2015 op 23:28

  Je werd wuppie genoemd door ene Xander V. Volgens mij verstond hij je naam niet goed of was t doordat de wuppies net “in” waren door het Nederlands elftal?!

  • Reageer Wendy 19 april 2015 op 23:59

   Volgens mij was juist ‘Hoedje’ hetgeen wat bij Meneer X. vandaan kwam. 😉 Wuppie heb ik ook heel lang online als nickname gebruikt. Heb zelf een e-mailadres gehad met wuppie.wennie@… Volgens mij noemde Yvonne en Suzanne me ook zo.

 • Reageer Tamara 20 april 2015 op 09:05

  Haha dat kan ook nog! Dat email adres kan ik me nog herinneren ja! Maar hoe hij dan weer bij dar ‘hoedje’ kwam…. Mannen

 • Reageer Lisa 21 april 2015 op 15:29

  Dus ik zei, zeg ik ook wel iets te vaak. Toevallig heb ik gister ook deze tag gedaan 🙂
  Lisa heeft onlangs geplaatst..Get your freak on TAG

 • Reageer Jenn 21 april 2015 op 16:00

  Leuke antwoorden!
  Jenn heeft onlangs geplaatst..Blogmannen-tag

 • Reageer Bouchra 23 april 2015 op 09:12

  Ik vind deze tag zo leuk! Leuk ingevuld X
  Bouchra heeft onlangs geplaatst..Get to know her better: Laila van Noor el Nisa

 • Reageer Sas 28 april 2015 op 12:11

  Ik vind het een super leuke tag haha. Zo leer je iemand toch beter kennen, hoewel ik je al goed ken via je blog.
  Sas heeft onlangs geplaatst..Weekendje weg: Overnachting in De Wageningsche Berg

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge