Personal

Testje doen #4: Tomboy of Girly Girl?

Gillen in een achtbaan? Nee, dat doe ik eigenlijk niet. Lang bezig voor de spiegel? Alleen voor een avondje uit. Uitgebreid shoppen met een vriendin? Gezellig, maar ik doe dat niet vaak. Meestal als ik echt wat nodig heb.

Tja, ben ik een echt meisje-meisje of niet? Ik heb zo’n mijn idee en dat heb ik echt al sinds het begin van de middelbare school, dus ik ben benieuwd of dat ook uit de test gaat komen. Wil jij de test met mij mee doen? Ga dan even naar deze site en vul de antwoorden in.

Ben jij een TomBoy of een Girly Girl?

It’s lazy sunday! Wat trek je aan?
 • Een joggingbroek en sweater
 • Een spijkerbroek en shirt
 • Een legging, rokje, topje en vest

Als ik echt een luie zondag heb dan blijf ik soms zelfs de hele dag in mijn pyjama lopen. De spijkerbroek en shirt komen pas tevoorschijn als ik mezelf in het openbaar moet vertonen of er mensen bij ons op visite komen.

girly

Welke sport lijkt je leuker?
 • Dansen
 • Hockey
 • Voetbal

Dansen heeft me altijd al leuk geleken. Vroeger wilde ik graag op streetdance, maar mijn moeder vond het te duur. En nu roep ik al heel lang dat ik wil Zumba wil gaan doen, maar ik blijf het nemen van die ene stap maar uitstellen. Ik weet eigenlijk niet zo goed waarom…

Wat doe je liever?
 • Sporten en gamen
 • Series en films kijken
 • Shoppen met vriendinnen

Shoppen met vriendinnen is ook wel leuk hoor, maar ik kijk liever series of films. Winkelen is niet mijn allergrootste hobby en doe ik echt maar een paar keer per jaar.

Je meeste vrienden zijn…:
 • … girls
 • … boys
 • … evenveel meiden als jongens

Als je dit tijdens mijn middelbare schooltijd had gevraag had ik gekozen voor evenveel meiden als jongens en ik heb zelfs een periode gehad dat ik meer jongens als vrienden had. Maar op dit moment zijn de dames echt in de meerderheid.

girly

’s Ochtends, voordat school begint, ben jij wel even zoet met…
 • … het stylen van je haar
 • … jezelf opmaken
 • … slapen. Jij staat last minute op en haast je dan naar school

Naar school hoef ik niet meer, maar dat kan ik vervangen door werk. En ja, ik slaap het liefst zo lang mogelijk. Ik sta een half uurtje voor ik weg moet op en doe dus alles in dat half uurtje. En eigenlijk hoef ik dan niet eens te haasten. En ja, ik ontbijt ook gewoon.

Jouw kledingkast hangt vol met…
 • … jurkjes
 • … leuke topjes
 • … warme sweaters

Aan topjes geen gebrek in mijn kast. Ik moet er, als ik ga winkelen, echt op letten dat ik af en toe ook eens een broek koop of iets dergelijks. En topjes kunnen altijd, want als het fris is, dan doe ik er gewoon een vest overheen.

Je draagt vooral…
 • … hakken
 • … sneakers
 • … laarzen

Sneakers zitten gewoon het lekkerst en dus heeft dat mijn voorkeur. Al moet ik zeggen dat ik momenteel een paar laarzen heb (met hak) die ook enorm fijn zitten.

Jij vindt roddelen…
 • … best grappig. Jij weet dan ook de leukste roddels over alles en iedereen
 • … wel oké, zolang het over mensen gaat die je niet mag
 • … kinderachtig

Ja, ik geef het eerlijk toe: ook ik maak mij wel eens schuldig aan roddelen. Maar als ik het te ver vind gaan, als roddelen echt enorm slecht spreken over iemand wordt, dan ben ik er snel klaar mee. Dan geef ik ook wel aan tegenover degene waarmee ik ben dat het gewoon te ver gaat.

Je krijgt als cadeau een roze sjaal. Wat doe je ermee?
 • Verstoppen in je kast. Die wil je het liefst nooit meer zien
 • Dragen natuurlijk! Het past perfect bij al je outfits
 • Je draagt het zo nu en dan, maar absoluut niet iedere dag

Een roze sjaal is niet iets waar ik me elke dag mee zie lopen, maar ik kan me best voorstellen dat het soms heel leuk zal staan.

girly

Je denkt erover om een blog te beginnen, waar gaat-ie over?
 • Beauty of fashion
 • Boeken of lifestyle
 • Jouw hobby

Laat ik nou net een blog hebben. Helaas staat de keuze “een personal blog” of “over je leven” of iets dergelijks er niet bij. Het is een beetje lifestyle, maar boeken vind je dan weer niet echt op mijn blog. Dus dan kies ik maar voor hobby, want dat komt nog het dichtst in de buurt.

Resultaat

Girly tomboy

Tomboy of girly girl? Nah, jij bent gewoon lekker een beetje van beide! Je vindt ‘jongensdingen’ tof om te doen, maar je gaat net zo lief shoppen met je vriendinnen. Je bent met zowel guys als girls bevriend, maar je gaat meer met meiden om dan met jongens. Tja, je kan een jongen wel meevragen om te winkelen, maar daar worden ze vaak niet vrolijk van! Daar heb je dus echt je girlfriends voor nodig.

Precies wat ik in mijn hoofd had! Wat grappig. Ik heb er eigenlijk niet meer aan toe te voegen.

Vorige artikel Volgende artikel

Dit vind je misschien ook wel leuk

8 Reacties

 • Reageer Manon 1 april 2015 op 08:31

  Leuke test, als ik het zo zie ben ik ook een girly tomboy
  Manon heeft onlangs geplaatst..Neem een kijkje in mijn leven…#3[Maart]

 • Reageer Jenn 1 april 2015 op 09:13

  Hier nog een girly tomboy. Dacht ik al, klopt wel aardig 🙂 Oh en zumba is zo leuk! Je kunt het ook thuis doen met dvd’s of filmpjes.
  Jenn heeft onlangs geplaatst..Tag: Something about food

 • Reageer Sas 1 april 2015 op 10:23

  Haha leuk om dit zo te lezen. Zo fijn uitgebreid met super leuke foto’s!
  Ik zal de test ook van de week eens doen
  Sas heeft onlangs geplaatst..Weekendje weg: Overnachting in Theaterhotel Almelo

 • Reageer Dina 1 april 2015 op 10:30

  Hahah wat grappig dit! Ik denk dat ik ook een soort combinatie zou zijn tussen beide.
  Dina heeft onlangs geplaatst..TROTSTROTSTROTS

 • Reageer Morgaine 1 april 2015 op 11:46

  hahaha, mijn uitslag is hetzelfde als de jouwe, met hier en daar andere antwoorden zelfs! En ik had girly, girly verwacht meer en eerder als uitslag, omdat mensen dat vaak tegen mij zeggen, je bent een girl, een lady, maar schijnbaar is dat wel zichtbaar in kleding keuze, maar omdat je geen shopster bent, ben je toch die halve tomboy… nah ja 😉

 • Reageer Zo simpel is dan geluk 1 april 2015 op 14:32

  Zo grappig dit soort testjes. Ik ben net als jij een girly tomboy!
  Zo simpel is dan geluk heeft onlangs geplaatst..Zo simpel is dan geluk #18

 • Reageer Nina Simplynspecial 1 april 2015 op 23:30

  Die test is grappig! Mijn eerste gedachte zou zijn dat ik er ook tussenin zit. Een beetje van beide haha.
  Nina Simplynspecial heeft onlangs geplaatst..Winactie: 4 skincare items van Ritzo cosmetics

 • Reageer Tamara 13 april 2015 op 13:56

  Ooh wat een leuke test. Zou hem ook eens invullen. Denk dat hetzelfde eruit komt

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge