Personal

Blijmakertjes #4

Omdat ik het belangrijk vind om de kleine blijmakertjes van het leven niet te vergeten, ga ik één keer per maand een overzicht maken van al die dingen. Gewoon een lijstje, aan het einde van de maand, met alle kleine dingen en momenten die mij blij maakten in de afgelopen maand.

❤ Even het stof van mijn Stabilo stiften afgeblazen en sinds tijden weer eens zitten kleuren in mijn kleurboek voor volwassenen. Het blijft toch een lekkere, ontspannende bezigheid.

❤ De weergoden bereiden ons al een beetje voor op de zomer: wat een heerlijke temperaturen waren er afgelopen maand. We ging zelfs over de twintig graden heen! Genieten!

❤ Ik heb niet heel uitgebreid in de zon gelegen en toch zie je mijn horloge al lichtjes in mijn arm staan. En dat voor iemand die helemaal niet makkelijk bruin wordt! Ja, daar kan ik dan ook heel blij van worden.

❤ Was ik een maandje of twee geleden nog van plan om al mijn nagellakjes maar de deur uit te doen, heb ik de afgelopen maand toch weer regelmatig nagellak op mijn nagels gehad. Komt ook omdat mijn nagels opeens, voor mijn doen, best wel lang zijn. Ben benieuwd hoelang ik daarvan mag blijven genieten.

❤ Samen met Kevin een lange treinreis maken. Sommige mensen vinden het verschrikkelijk om zo lang in de trein te moeten zitten, maar ik vind dat best leuk!

❤ De Martinitoren beklommen en een rondvaart gedaan in Groningen. Ja, ons uitje naar de andere kant van het land was zeker wel geslaagd.

❤ Voor een artikel op mijn blog ging ik opzoek naar jeugdfoto’s. Zo leuk om door die fotoalbums vol oude foto’s te bladeren.

❤ Ik heb weer drie geweldig leuke avonden in de feesttent gehad. Wat hebben we ons weer als een stelletje gekken gedragen. Maar ach, dat moet gewoon kunnen die paar avondjes per jaar.

Waar werd jij de afgelopen maand blij van?

Vorige artikel Volgende artikel

Dit vind je misschien ook wel leuk

7 Reacties

 • Reageer Jolien 3 mei 2015 op 21:31

  Ik werd ook heel blij van de zonnige, warme dagen! Meer van dat!

 • Reageer Morgaine 3 mei 2015 op 21:35

  Dat waren mooie blijmakertjes, de mijne staan op mijn eigen blog, en dan alleen van de afgelopen week, maar eerder ook weer van de week ervoor en bla… hahaha

  Mijn aankomende blijmakertje is de verjaardag van mijn dochter, komende woensdag, maar zaterdag viert ze het, drukke week dus ook 😉
  Morgaine heeft onlangs geplaatst..Verwacht het onverwachte!

 • Reageer Simone 3 mei 2015 op 22:12

  Wat een fijne dingen! Heerlijk he, dat de zon zich weer even heeft laten zien!
  Simone heeft onlangs geplaatst..Monthly Pictures #1

 • Reageer Marion 4 mei 2015 op 07:39

  Oh ik hou ook heel erg van treinreizen. Een uur of anderhalf is zo voorbij! Heerlijk naar buiten kijken en ondertussen een muziekje luisteren. Wat wil een mens nog meer! En die zon was heerlijk. Even afzien deze week en hopen dat het volgende week weer beter wordt.
  Marion heeft onlangs geplaatst..Follow Your Heart #5

 • Reageer Linda 5 mei 2015 op 15:23

  Altijd leuk om te lezen dit! Je herinnert me er aan dat ik mijn kleurboek ook weer eens tevoorschijn moet toveren 😉
  Linda heeft onlangs geplaatst..Van deze 8 apps word je happy

 • Reageer Sas 6 mei 2015 op 21:18

  Oude foto’s zijn altijd zo leuk!<3
  Leuk overzichtje met happy moments.
  Sas heeft onlangs geplaatst..Een kijkje in mijn (werk)dagje als pedagogisch medewerkster

 • Reageer annouska 7 mei 2015 op 17:12

  Wat een leuke collage om te zien.

  Enne maak je borst maar nat met buiten zitten, want we krijgen een paar lekkere dagen op komst 😀
  annouska heeft onlangs geplaatst..Movietips #17

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge