meest bekeken
Overige

De 5 meest bekeken artikelen op ItsWendy.nl

Af en toe is het best interessant om naar de statistieken van je blog te kijken. Hoe komen mensen op jouw blog terecht en blijven ze hangen of haken ze vrij snel af? Met welke zoekwoorden komen ze op ItsWendy.nl en welke artikelen worden het meest bekeken. Dat laatste zal ik vandaag met jullie delen in een top 5 van meest bekeken artikelen op ItsWendy.nl.

Nummer 5

Instagram Video (10 juli 2013) – Is het werkelijk waar alweer bijna twee jaar geleden dat Instagram zijn videofunctie kreeg? Dit artikel schreef ik naar aanleiding van het verschijnen van deze functie. Ik was heel enthousiast toen de update verscheen, maar het viel uiteindelijk toch een beetje tegen.

Nummer 4

Kleurboek voor Volwassenen #1 (17 maart 2014) – Toen ik het boek kocht, was het lang nog niet zo’n hype als dat het nu is (of is geweest misschien zelfs al). Toen vond je de boeken eigenlijk alleen nog maar bij de boekhandels, maar nu liggen er soortgelijke boeken echt overal. De Xenos heeft zelfs een speciale variant van “Het Enige Echte Kleurboek voor Volwassenen”. In dit artikel liet ik de eerste kleurplaat uit het boek zien en eigenlijk vind ik dat nog steeds de leukste.

Nummer 3

Extreme Couponing (17 juli 2013) – In dit artikel vertelde ik jullie dat ik boodschappen had gedaan ter waarde van €15,09 en uiteindelijk maar €2,01 heb hoeven afrekenen. En dat allemaal door het slim combineren van aanbiedingen en kortingsbonnetjes. Helaas ontvang ik die fijne ‘Lekker in het Leven’-bonnetjes niet meer, dus dat extreme couponing gebeurt hier niet meer.

Nummer 2

Kledinghangers (16 mei 2014) – Dat dit artikel zo vaak bekeken zou worden, had ik echt nooit verwacht. En in tegenstelling tot de nummer één van meest bekeken artikelen, welke net na publicatie heel veel bekeken werd en daarna een heel stuk minder, wordt dit artikel nog steeds redelijk vaak bekeken. Blijkbaar een onderwerp waar toch regelmatig naar gegoogled wordt. En de toen nieuwe kledinghangers bevallen nog steeds prima!

Nummer 1

Bloeddonor: Voor het ‘echie’! (25 juni 2014) – Met 1572 bezichtigingen is dit het meest bekeken artikel op ItsWendy.nl. Dat heb ik mede te danken aan Sanquin, welke mijn artikel deelde op hun Facebook-pagina. Ik heb die dag vol verbazing zitten kijken naar de statistieken van mijn blog.  Ook kreeg ik een hoop leuke reacties, zowel op mijn blog als via Facebook. Binnenkort zo’n zelfde artikel over mijn eerste keer plasma doneren. Zal dat weer voor een piek in mijn bezoekersaantallen zorgen?

Vorige artikel Volgende artikel

Dit vind je misschien ook wel leuk

6 Reacties

 • Reageer Manon 29 mei 2015 op 08:39

  Leuk artikel. Ik zie dat de meest bekeken artikels ook allemaal erg interresant zijn!
  Manon heeft onlangs geplaatst..Rimmel London Moisture Renew Lipstick – Latino & Crystal Muave

 • Reageer Nina Simplynspecial 29 mei 2015 op 08:49

  Statistieken zijn inderdaad leuk om af en toe eens te bekijken! Leuk om je top 5 te zien 🙂 Heb ik ook weer wat leesvoer hihi.
  Nina Simplynspecial heeft onlangs geplaatst..Lady speed stick; yes please! (+ winnen)

 • Reageer Marion 29 mei 2015 op 08:56

  Ik heb naar aanleiding van jouw artikel de kledinghangers ook gekocht! Ik ben er zo blij mee!
  Marion heeft onlangs geplaatst..Create Your Own Happiness

 • Reageer Morgaine 29 mei 2015 op 09:00

  hahaha ja dat kleuren, ontzettend leuk en tegenwoordig word je ermee dood gegooid lijkt wel. Hier dito, ik had de eerste ook al nog voordat de rest kwam, het echte boek toen het alleen nog bij boekhandels verkrijgbaar was. Nu net een nieuw boekje gevonden, Ik kleur jou! Er staan twee blogs over dit leuke boekje nu op mijn blog.

  Leuk om te zien in de stats inderdaad, zelf heb ik dit nog niet gevonden, gisteren toevallig wel eens even gekeken naar wie waar vandaan komt om te lezen, het ging of er veel van FB afkwamen, wel eentje! hahaha de rest echt van de blogwereld die ondertussen standvastig blijven komen bij mij, groeit gestaag!

  X
  Morgaine heeft onlangs geplaatst..Het Blocq van Kuffeler

 • Reageer Eilish (artisticstateofmind) 29 mei 2015 op 11:54

  Ik vind zulke overzichtjes echt heel leuk!
  Eilish (artisticstateofmind) heeft onlangs geplaatst..Fashion ♥ Mijn bikini struggles

 • Reageer Sas 31 mei 2015 op 19:57

  Leuk om een overzichtje te zien! Ik kijk stiekem bij mezelf ook af en toe wat de meest bekeken zijn, toch leuk om te weten wat je bezoekers aantrekt qua artikel.
  Sas heeft onlangs geplaatst..Decoraties in onze boekenkast

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge