toppers
Travel + Trips

Een top avond bij de Toppers in Concert!

Begin februari kwam mijn moeder met het nieuws dat ze via de postcodeloterij vier kaartjes had gewonnen voor de Toppers in Concert. Samen met mij, mijn zusje en een vriendin van haar wilden ze daar naar toe gaan. En zo werd het gepland: op eerste Pinksterdag zouden we met z’n vieren in de Amsterdam ArenA zitten bij de Crazy Summer editie van de Toppers in Concert.

In februari leek Pinksteren natuurlijk nog wel erg ver weg, maar opeens was het toch alweer mei en voor ik het wist was de week voor het concert alweer aangebroken. Misschien toch eens tijd om te kijken of ik een outfit bij elkaar kan zoeken die past bij het thema en de dresscode: “White With a Colorful Touch of Summer!” In een eerdere shoplog video had ik al laten zien dat ik al het één en ander aan accessoires had gescoord en een bloesje, maar het totaalplaatje was er nog niet. Uiteindelijk twijfelde ik tussen twee opties en vroeg ik op diverse social media naar jullie mening en jullie bleken eensgezind: het werd de linkse outfit.

toppers

Mijn moeder had een aanbieding voor busvervoer gehad en had dat voor ons geregeld. Om zes uur zouden we op het station in Sliedrecht opgepikt worden. Kevin bracht mij op tijd bij mijn ouders en zusje, om half zes gingen we die vriendin van mijn moeder halen en ruim op tijd parkeerden we de auto bij het station. Een klein taxibusje haalde ons op en na nog wat ophaalpunten, stapten we in Gorinchem over op een grote dubbeldekker bus. Met een klein beetje vertraging kwamen we toch nog netjes op tijd aan in Amsterdam en zaten we een half uurtje voor het begon op onze stoelen op rij zes van de tweede ring.

topperstoppers

En het was een leuke en gezellige avond. Lekker meegezongen en, voor zover dat ging op dat smalle stukje van de tweede ring, staan dansen. Achteraf las ik enorm veel klachten over het geluid, maar ik moet eerlijk zeggen dat ik dat allemaal best wel mee vond vallen. En als vriendin van een jongen die veel met geluid bezig is, ben ik op dat gebied toch ook best een beetje kritisch. Misschien hadden wij geluk en zaten we akoestisch gezien op een goede plek, geen idee. We zaten met onze plekjes op de tweede ring vrij hoog, dus moesten we het op het gebied van naar de artiesten kijken vooral hebben van de schermen die er hingen. Toch vond ik het ook wel leuk om zo hoog te zitten. Je hebt dan een prachtig overzicht van heel de zaal, het hele podium en de lichtshow. Dat laatste is weer zo’n tik die ik meegekregen heb van mijn vriend: lampjes kijken. Hahaha.

topperstoppers

Moe maar voldaan zaten we rond half één weer in de bus en na weer een overstap in Gorinchem, was de chauffeur van het taxibusje zo vriendelijk om mij aan het begin van de straat af te zetten in plaats van gewoon bij het station. Wat een luxe! Het was tegen twee uur toen ik het huis binnen stapte. Kevin was nog wakker en we hebben even gekletst over mijn uitje, maar niet veel later ben ik toch echt gaan slapen. Ik was die ochtend al om half 6 wakker geworden en had tussendoor ook niet echt meer geslapen. Je kan je vast voorstellen dat ik na 21 uur wakker zijn wel een beetje naar me bed verlangde.

topperstoppers

Vorige artikel Volgende artikel

Dit vind je misschien ook wel leuk

6 Reacties

 • Reageer Morgaine 27 mei 2015 op 08:37

  Oh wat gaaf, en ja wat hoger zitten doe ik ook liever dan vooraan bij zoiets, zie je veel meer, hahaha prachtig die lichtshow zo op de foto al, en die tik deel ik met jou 😉

  X
  Morgaine heeft onlangs geplaatst..De onverwachte fiets tocht

 • Reageer Manon 27 mei 2015 op 08:50

  Leuke outfit had je aan en wat een gezelligheid
  Manon heeft onlangs geplaatst..2 eyeliners van BornPrettyStore

 • Reageer Jantine 27 mei 2015 op 10:13

  Ik had op facebook en whatsapp ook al wat leuke dingen langs zien komen over het concert, het ziet er supergezellig uit ^^

  Mijn man had van mede-scoutingleiding zo’n rtl-kerstpakket gekregen met een lot erin, en we hadden er nog een, ik weet niet meer hoe, en wij hadden dus vier Toppers-kaartjes. Nou is de muziek he-le-maal niet ons ding, dus de kaartjes zijn weer terug gegaan naar die medeleiding die ons het pakket gegeven hadden. Die wilden namelijk wel graag, en zo is het kringetje weer rond. Ook zij hadden een erg leuke avond, hoorden we 😉
  Jantine heeft onlangs geplaatst..Mindstyle| Wat betekent pinksteren voor mij?

 • Reageer Saar 27 mei 2015 op 17:30

  Gaaf dat je er bij was en dat het zo leuk was natuurlijk! Ga je volgend jaar weer?
  Saar heeft onlangs geplaatst..Life Hacks Maken Je Echt Leven Makkelijker!

 • Reageer demi 28 mei 2015 op 22:23

  Lijkt me leuk om dat eens mee te maken.. Bij de toppers moet je gewoon eens geweest zijn! Leuke outfit ook!

 • Reageer Sas 31 mei 2015 op 19:54

  Klinkt erg leuk alleen zie ik mezelf er niet zo snel naar toe gaan. Ik heb dus echt 0,0 ermee haha. Maar gelukkig ieder zijn ding. Ziet er iniedergeval wel erg gezellig uit!
  Sas heeft onlangs geplaatst..Decoraties in onze boekenkast

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge