Tech

Nieuwe telefoonhoesjes + winactie! [GESLOTEN]

Trotse eigenaresse van een HTC One: dat ben ik. Alweer 17 maanden en nog steeds heeft mijn telefoon me niet in de steek gelaten. Hij werkt nog steeds goed en hij ziet er ook nog steeds prima uit. Natuurlijk heeft hij wel zo zijn gebruikerssporen, maar niets ernstigs. En dat is echt niet allemaal dankzij mijn goede zorgen, want ook ik heb mij telefoon wel eens uit mijn handen laten vallen en ook ik stop hem wel eens in dezelfde jaszak als mijn sleutelbos. Dat is natuurlijk vragen om schade. Gelukkig verkopen ze daar dan weer hele leuke telefoonhoesjes voor: ter bescherming en gewoon omdat het er leuk uit ziet.

Ik heb wel het één en ander aan telefoonhoesjes versleten. Van gewone hard- en softcases in een leuk kleurtje of met een  printje tot diverse wallet cases waar ik dan ook een paar pasjes in kon steken. Nu liep ik alweer een tijdje met een simpel zwart hoesje van de Action, die ik zelf een beetje had opgepimpt met glitternagellak, om mijn telefoon en eigenlijk wilde ik wel weer iets nieuws.

Wisten jullie dat het helemaal nog niet zo makkelijk is om een leuk hoesje te vinden voor een HTC telefoon in een wereld die alleen lijkt te draaien om iPhone en Samsung? Alle online aanbieders lijken zich voornamelijk te focussen om die twee merken. Toch zijn er uitzonderingen, want bijvoorbeeld Telefoonhoesjestore.nl heeft wel een leuk aanbod voor andere merken. Mijn oog viel daar meteen op een portemonnee die ook dienst doet als telefoonhoesje. Er zit namelijk een speciaal vak in, waar je je mobiel in kan stoppen. Door een opening aan de zijkant, kan je dan ook nog gewoon je koptelefoon aansluiting blijven gebruiken. Dat leek me super handig voor de momenten dat ik bijvoorbeeld even snel naar de winkel moet, maar niet perse heel mijn handtas mee hoef te slepen. Ik koos voor de blauwe variant (die op de foto meer een soort mintkleurig leek te zijn) en nam daarbij ook nog een babyblauw glossy hardcase hoesje, omdat ik dat gewoon een heel leuk kleurtje vond.

telefoonhoesjes

Inmiddels heb ik ze binnen en ik ben er erg blij mee. Het hardcase hoesje is een prachtig kleurtje en mooi glimmend. Hij past goed en alle knoppen en openingen zijn gewoon goed bereikbaar. Het portemonnee hoesje bleek in het echt een heel ander kleurtje te hebben dan op de afgebeelde foto’s. Voor mij geen groot bezwaar, want dit kleurtje vond ik ook erg leuk (matchte hierdoor ook heel goed bij de hardcase), maar wel iets waar je dus rekening mee zal moeten houden als je iets online besteld. De binnenkant is roze en er is plek voor pasjes, geld en je telefoon. Mijn HTC One past echt precies in het vakje. Ook de gouden details met het kroontje vind ik heel erg leuk.

Alles bij elkaar heb je er een leuk accessoire bij in de vorm van een portemonnee en tegelijkertijd wordt je telefoon beschermd tegen krassen en butsen door vallen en stoten.

telefoonhoesjes telefoonhoesjes telefoonhoesjes telefoonhoesjes

Winnen!

Wil jij nou ook zo’n leuk en stijlvol hoesje om je telefoon? Of misschien zoek je een andere accessoire voor je telefoon? Dan heb ik een leuke verassing voor jullie! In samenwerking met Telefoonhoesjestore.nl mag ik één van jullie blij maken met €25,- shoptegoed, welke je kan uitgeven in hun webshop. Wat je hiervoor moet doen, is simpel:

♥ Laat een reactie achter waarin je duidelijk vermeld dat je mee wilt doen aan deze winactie en vertel me wat jij zou uitzoeken in de webshop. Vergeet niet in het daarvoor bestemde vakje een geldig e-mailadres achterlaat, zodat ik je een mailtje kan sturen als je gewonnen hebt.

♥ Wil je extra kans maken? Ik zou het erg leuk vinden als je de Facebookpagina van ItsWendy.nl leuk vindt. Dit is dus niet verplicht.

De winactie loopt tot en met zondag 24 mei. Daarna zal ik de reacties sluiten en zal de winnaar van mij een mailtje ontvangen.

 

gesponsord-item.png

 

 

Vorige artikel Volgende artikel

Dit vind je misschien ook wel leuk