Beauty + Fashion

Haar(p)inspiratie: Sombre

Ik ben helemaal nog niet zo actief op Pinterest, maar steeds vaker ga ik het gemak en het leuke ervan ontdekken. Bijvoorbeeld in mijn zoektocht naar leuke knutselactiviteiten voor op mijn werk. Maar dit keer gebruikte ik Pinterest voor een ander soort inspiratie, namelijk voor het kleuren van mijn haar.

Al heel wat jaartjes worden mijn haren één á twee keer per jaar voorzien van highlights. Althans, niet echt alleen highlights. Meestal gaat er namelijk naast de blondere plukjes ook een andere kleur doorheen, zoals bijvoorbeeld koperachtig of bruin. Maar ik wil wel weer een keer wat anders en al een tijdje ben ik in de ban van de zogenaamde ‘sombre’. Niet te verwarren met het populaire ‘ombre’ van een tijdje geleden.

Zoals de naam veel op elkaar lijkt, zo lijkt het principe ook eigenlijk gewoon heel veel op elkaar. Zoals op Glamourmagazine.co.uk wordt gezegd:

Just as the name suggests – it’s ombre hair, but softer (or more subtle).

Ombre dus, maar dan zachter en/of meer subtiel en naar mijn mening ook mooier. Bovenin mijn eigen haarkleur en dan onderin lichter. Pluspunt: uitgroei heb je eigenlijk niet. Ja, daar zie ik me wel mee lopen en dus ging ik op Pinterest opzoek naar wat plaatjes van sombre haar wat ik mooi vond. Je kan het bord wat ik er voor gemaakt heb hier vinden.

Sombre

Het haar van deze dames is alleen wel een stukje langer dan mijn eigen haar op dit moment. Maar dat zou niet uit moeten maken, toch? Nu alleen nog de moed bij elkaar rapen om naar de kapper te stappen. Ik ben met zulke dingen toch altijd een beetje bang dat het heel anders uit gaat pakken dan dat wat ik zelf in mijn hoofd heb.

Vorige artikel Volgende artikel

Dit vind je misschien ook wel leuk

6 Reacties

 • Reageer Kelly 8 juni 2015 op 13:18

  gaaf!! Ik zeg doeeeeeen!!

 • Reageer Morgaine 8 juni 2015 op 15:44

  je neemt dit gewoon mee? En dan zeg je, zo moet het worden? 😉

  En ik snap het ook wel, maar het zijn highlights, en dat is toch weer anders, kan snel wel weer gefixed worden denk ik dan… Dat is anders als je een foto meeneemt en laat zien en je dan als jongen weer de deur uitgaat, en je lijkt niks niet op het model wat je meegenomen hebt, hahaha

  X
  Morgaine heeft onlangs geplaatst..Bij de fietsenmaker en jonge Koetjes der Meren

 • Reageer Lysanne 8 juni 2015 op 16:24

  Heel mooi! Stiekem wil ik dit ook wel met mijn haren doen, maar ben te bang dat het toch verkeerd uitpakt
  Lysanne heeft onlangs geplaatst..♥ Inspiration Sunday # 15 ♥

 • Reageer Simone 8 juni 2015 op 20:48

  Wauw, dat ziet er gaaf uit! Ik zou het zeker doen!
  Simone heeft onlangs geplaatst..Project Huis #2: Eindelijk rond!

 • Reageer Esmeralda 8 juni 2015 op 21:45

  Het ziet er gaaf uit. Ik zeg doen!
  Esmeralda heeft onlangs geplaatst..Cowboys bag

 • Reageer Sas 11 juni 2015 op 12:15

  Ik vind het er altijd wel tof uitzien, maar durf het echt niet met mijn haar haha
  Sas heeft onlangs geplaatst..Tips & Trucs: Wat te doen als je een slechte dag hebt

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge