Tech

HTC Dot View flip case

Zoals jullie hebben kunnen lezen, heb ik sinds een paar weken een nieuwe telefoon. Eentje die nog helemaal goed werkt en er ook nog als nieuw uit ziet. Dat wil ik ook graag zo houden en dus moest deze nieuwe HTC One M8s voorzien worden van een hoesje ter bescherming.

De telefoon is nog niet zo heel lang te koop op de Nederlandse markt en daardoor is er online ook nog maar weinig over te lezen. Ik was dus even bang dat het aanbod in One M8s hoesjes ook enorm zou tegenvallen. Waar ik alleen even niet aan dacht, was dat de M8s precies hetzelfde uiterlijk heeft als de M8. De hoesjes voor de M8 (welke wel al wat langer te koop is) zijn dus ook geschikt voor de M8s.

Toen ik besloot dat ik een hoesje wilde voor mijn nieuwe telefoon, wist ik al vrij snel dat ik sowieso wilde kijken naar een “HTC Dot View flip case”. Dit is een hoesje met aan de voorkant tientallen gaatjes. Bij dit hoesje hoort ook een app, genaamd HTC Dot View. Wanneer dit hoesje om je telefoon zit, zal de app (wanneer ingeschakeld) automatisch gaan werken en allerlei informatie kan dan weergeven worden terwijl je hoesje dicht zit. Het is een beetje lastig uit te leggen als je het niet kan zien, dus ik heb een paar foto’s voor jullie gemaakt die het hopelijk duidelijker maken.

dot view

Bijvoorbeeld door twee keer op de voorkant van je hoesje te tikken krijg je de tijd en de temperatuur te zien. Eventueel aangevuld met bijvoorbeeld notificaties van Whatsapp berichtjes, mailtjes of gemiste oproepen. Dat alles naar voorkeur verzien van een leuk achtergrondje. Je kan zelfs instellen dat op bepaalde feestdagen (denk aan Valentijnsdag, Kerstmis en Oud & Nieuw) de achtergrond bijpassen veranderd. Als je gebeld wordt, word dat ook weergegeven door je hoesje. Je ziet de naam van diegene en je kan ook gewoon opnemen en bellen met een gesloten flip case. Simpel weg door omhoog te sliden over de voorkant van het hoesje.

dot view

Ik had het hoesje wel even schoon mogen maken voor ik foto’s ging maken. Let even niet op de vingerafdrukken…

De bijbehorende app wordt regelmatig uitgebreid met nieuwe functies. Zo is er nu een uitgebreide mogelijkheid om zelf achtergrondjes te maken en is er inmiddels ook een spelletje die je kan spelen met de flip case gesloten, genaamd Dot Breaker.

Inmiddels heb ik het hoesje een tijdje in gebruik en ik vind het ontzettende leuke en handige toevoeging aan mijn telefoon. Hij is in verschillende kleuren verkrijgbaar en kost ongeveer 28 euro. Een goedkoop hoesje is het dus niet, maar wel leuk als om alle functies van de telefoon optimaal te benutten. Nu eens bedenken wat voor andere telefoon accessoires ik nog kan gebruiken.

 

gesponsord-item.png

 

Vorige artikel Volgende artikel

Dit vind je misschien ook wel leuk

5 Reacties

 • Reageer Vlijtig Liesje 24 juni 2015 op 09:36

  Ik vind het een mooi hoesje. En wat handig dat je door het hoesje heen info kunt zien. Dat heb ik nog niet eerder gezien!
  Vlijtig Liesje heeft onlangs geplaatst..Wat is het verschil tussen baking soda en soda?

 • Reageer Manon 24 juni 2015 op 09:48

  Leuk hoesje!
  Manon heeft onlangs geplaatst..L’oreal Color Riche Nagellak; Milk shake in LA & Riviera Lavender

 • Reageer Northflix 24 juni 2015 op 11:34

  Leuk! Handig dat je er nog een beetje doorheen kunt kijken!

 • Reageer Nina Simplynspecial 24 juni 2015 op 12:49

  Wat een leuk, maar vooral handig hoesje! Nog niet eerder gezien zoiets 🙂 Echt een uitkomst!
  Nina Simplynspecial heeft onlangs geplaatst..Review | Hema clay face mask

 • Reageer Esmeralda 24 juni 2015 op 19:38

  Handig! Ik zoek nog een hoesje wat helemaal over m’n iphone past. Ik heb gister wéér mn telefoon op straat laten vallen en de rand is nu voorzien van mooi reliëf helaas vind ik het wat minder mooi 🙁
  Esmeralda heeft onlangs geplaatst..Snooz’en

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge