Personal

Verjaardag verlanglijstje 2015

Er is er één bijna jarig, hoera hoera! Dat kun je wel zien dat ben ik! Nog minder dan twee weken en ik ben jarig en alhoewel het nog niet helemaal zeker is wanneer ik mijn verjaardag vier (druk, druk, druk), ben ik wel ruim van te voren aan de slag gegaan met een verlanglijstje. Aangezien ik hem voorgaande jaren ook met jullie heb gedeeld, laat ik jullie ook dit keer zien wat ik voor mijn verjaardag vraag.

 

verlanglijstje verlanglijstjeverlanglijstje

Rosti Mepal Drinkfles JustWater – Ik moet echt wat meer water gaan drinken. Vooral als ik aan het werk ben, want soms drink ik de hele werkdag niets. Zo’n drinkfles die dan lekker in mijn zicht staat zou me daarbij moeten helpen.

Chopard Wish Eau de Parfum – Dit luchtje vind ik zo lekker, maar helaas is hij al een tijdje op. Met kerst had ik hem al gevraagd, maar door een misverstand heb ik hem toen niet gehad. Dus vraag ik hem nu weer.

Disney Klassiekers op DVD/Blu-ray – Een terugkomend iets bij elke gelegenheid dat er cadeaus worden gegeven. Tja, je spaart ze of je spaart ze niet. Helaas is de nieuwste (Big Hero 6) nog niet uit als ik jarig ben.

verlanglijstjeverlanglijstjeverlanglijstje

Rosti Mepal Lunchbox Take a Break – Stevige, goeie lunchbox. Ik heb er nu ook één, maar die heeft zijn beste tijd wel gehad en begint nu toch wat mankementjes te krijgen. Mag ook wel na een paar jaar, dus tijd voor een nieuwe.

Eierkoker – Onze eierkoker heeft zijn beste tijd gehad en valt nog net niet uit elkaar als je er naar kijkt. Aangezien ik toch wel gek ben op een gekookt eitje, vraag ik maar een nieuwe voor mijn verjaardag.

Pandora bedels – Ja, ik heb mijn armbanden uiteraard nog steeds en er kan nog steeds meer bij. Ook een terugkomend item op mijn verlanglijstjes.

verlanglijstjeverlanglijstjeverlanglijstje

Menu waterkaraf – Niet alleen mooi om te zien, maar ook nog handig door het filter wat er in zit. Hij is op zich wel aan de prijs voor een waterkaraf en daarom heb ik hem zelf nog niet eerder aangeschaft. Maar goed, als cadeau natuurlijk wel leuk om te krijgen.

Cadeaukaarten – Er zijn altijd wel een paar winkels waar ik regelmatig kom en cadeaukaarten van die winkels zijn dan van harte welkom.

ScentChips ScentBox – Een mooie box om mijn ScentChips in te sorteren. Zo kan ik ze tenminste uit elkaar houden. Nu is het vaak maar gokken welk kleurtje welke geur was. Sommige lijken qua kleur ook zoveel op elkaar en als ze al een tijd op en in elkaar hebben gelegen, ruikt ook alles hetzelfde.

Minimalistische kettinkjes – In het goud of in het zilver. Gewoon omdat je nooit kettinkjes genoeg kan hebben en omdat er altijd wel wat kettinkjes zijn die niet mooi van kleur meer zijn en vervangen kunnen worden.

Vorige artikel Volgende artikel

Dit vind je misschien ook wel leuk

12 Reacties

 • Reageer Morgaine 5 juni 2015 op 08:49

  Dat is een fijn lijstje, ben je ook hiervan op de hoogte?

  http://www.cinelounge.nl/jariginjuni

  misschien kun jij er iets mee 😉

  X
  Morgaine heeft onlangs geplaatst..Voorjaarsstorm

 • Reageer Manon 5 juni 2015 op 09:29

  Wat een leuk lijstje !
  Manon heeft onlangs geplaatst..Shoplog #1: Prijsmepper

 • Reageer Nina Simplynspecial 5 juni 2015 op 09:39

  Je hebt een mooi lijstje 🙂 Hopelijk kun je dat geurtje nu wel bemachtigen hihi.

 • Reageer Olga 5 juni 2015 op 10:04

  Ik kom al jaren niet verder dan parfum, kaarsen en boeken. Hoe ouder je wordt.. Hoe lastiger..
  Olga heeft onlangs geplaatst..Baby: #babyspam #ToShareOrNotToShare

 • Reageer Danielle 5 juni 2015 op 10:54

  Heerlijk, zo’n verlanglijst naar aanloop van je verjaardag! Ik wil ook nog wel zo’n mooie lunchtrommel en matchende drinkfles!
  Danielle heeft onlangs geplaatst..The Guilty Pleasure Tag

 • Reageer Simone 5 juni 2015 op 16:18

  Wat een leuk lijstje!
  Simone heeft onlangs geplaatst..Postcrossing – Overzicht

 • Reageer Esmeralda 5 juni 2015 op 20:54

  Leuk lijstje! Die waterfles ziet er erg cool uit, ik heb een dopper maar vind ‘m eigenlijk te klein. Na 4 slokken is ‘ie leeg 🙁

 • Reageer Saar 5 juni 2015 op 21:14

  Leuk lijstje! Ik heb op mijn werk ook een fles met water in het zicht staan en het helpt echt. Ik heb zo 500 ml weggedronken.
  Saar heeft onlangs geplaatst..Muziek op Vrijdag: First Day Of My Life – Bright Eyes

 • Reageer Eline 5 juni 2015 op 21:24

  Erg leuk lijstje!
  Eline heeft onlangs geplaatst..New in: jurkje uit de webshop van Little Different

 • Reageer Wanda 6 juni 2015 op 12:46

  Zo’n fles helpt inderdaad wel, normaal drink ik echt te weinig maar nu ik een soortgelijke fles heb, drink ik meer dan genoeg water op een dag!
  Wanda heeft onlangs geplaatst..At the Moment… #3

 • Reageer Tamara 8 juni 2015 op 18:31

  leuk lijstje! Ben benieuwd wat je straks krijgt voor je verjaardag 🙂 Bedels en bonnen zijn altijd goed hier!

 • Reageer Sas 11 juni 2015 op 12:09

  Leuk lijstje zeg! Zo’n Pandora armband lijkt me erg gaaf. benieuwd wat je allemaal krijgt.
  Sas heeft onlangs geplaatst..Tips & Trucs: Wat te doen als je een slechte dag hebt

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge