blijmakertjes
Personal

Blijmakertjes #7

“Zal de zomer nog terugkomen?”, vroeg iemand aan Kevin. Zijn antwoord was dat we die zomer begin deze maand al gehad hadden. Het zou klaar zijn met de zomer volgens hem. Wauw, die opmerking deed mijn stemming even naar het nulpunt dalen. Ik wil helemaal nog niet dat de zomer echt voorbij is! Let’s turn that frown upside down en laten we kijken naar mijn blijmakertjes van de afgelopen maand!

❤ Popin’ Cookin’ DIY Japans snoep! De leuke verpakking, de plezier tijdens het maken en dan het opeten. Ik heb pas één pakketje van de drie gemaakt, dus hier ga ik nog meer van genieten.

IMG_2746.jpg

❤ Worden jullie er al moe van dat ik steeds weer over het bloed en plasma doneren begin? Ik wil er nog één keer wat over kwijt en dan zal je er waarschijnlijk niet vaak meer iets over horen. Deze maand ben ik namelijk voor de vijfde keer wezen doneren en dat wordt beloond bij Sanquin. Ik mocht kiezen tussen een mok en een kleine pelikaan knuffel. Ik koos voor de pelikaan. Bij tien keer pas ik weer iets uitzoeken en daarna bij twintig, dertig, veertig, enzovoorts.

❤ Ik heb hele leuke nieuwe sneakers en had daar allang over willen schrijven. Helaas komt het er steeds maar niet van, want het artikel waarin ik ze naar voren wilde laten komen, kwam te vervallen. Maar ben er desalniettemin er blij mee.

❤ Psssst! Ik wil het nog eigenlijk niet te hard roepen, want officieel gezien heb ik nog niets getekend, maar ik mijn baas heeft me verteld dat ze mij een vast contract gaan geven. Jeej! Ik wil er nog uitgebreider op in gaan in een artikel, maar eerst maar eens die handtekening zetten en het officieel maken.

Mijn nieuwe zomerjurkjes maken me ook heel vrolijk. Ik loop niet vaak ik jurkjes, maar ik vind het wel ontzettend leuk en zou het veel meer willen doen. Het is dat het op mijn werk niet altijd praktisch is.

❤ Rondlopen in de dierentuin. Een beetje kijken naar de dieren en hier en daar een foto maken. Ik kan soms echt lang blijven hangen bij bepaalde dieren. Prachtig om te zien.

IMG_2713.jpg

❤ Kennen jullie de groei- en bloeikaarten van Kaartwereld al? Zo’n leuk concept! Jullie hebben al eens kunnen lezen dat ik het super leuk vind om kaartjes te sturen en te ontvangen. Bloemen zijn  voor mij ook heuse blijmakertjes. Bij de groei- en bloeikaarten worden die twee gecombineerd! De kaarten bevatten groeipapier met zaadjes van wilde bloemen. Stop deze in een pot met wat aarde, geef ze water en wat liefde en na wat geduld kan je genieten van mooie bloemen. De mijne zijn lekker aan het groeien en ik wacht geduldig af.

❤ Hier en daar heb ik deze weken wat extra dagjes vrij. Normaal werk ik drie of soms vier dagen in de week, maar omdat er veel kindjes op vakantie zijn, heb ik nu al twee weken maar twee dagen gewerkt. Oké, het zijn ook wel even wat minder inkomsten, maar ik geniet er ook wel heel erg van.

❤ Ik heb de logeerkamer (en mijn werkplekje) weer eens grondig opgeruimd. Kwam daarbij ook weer wat spullen tegen waar ik echt niks meer mee doe. Hup, verkopen die handel! Altijd leuk een opgeruimde kamer en een extra zakcentje.

❤ Ik heb mijn eerste oogst uit eigen tuin! Ik ben er gewoon een beetje trots op. Ik heb één komkommer geoogst en geproefd en hij smaakt heerlijk. En dan te bedenken dat er sowieso nog drie voor me klaar liggen.

IMG_2748.jpg

❤ Deze maand weer lekker met mijn moeder geluncht bij La Place. Misschien niet super bijzonder, maar ik vind dat wel altijd heel erg leuk. Gewoon gezellig. Leuk hoe anders het nu is ten opzichten van toen je nog echt een kind was.

❤ Ik ben geen YouTuber en dat zal ik naar alle waarschijnlijkheid ook nooit worden. Toch vind ik het wel leuk om zo nu en dan bezig te zijn met een filmpje maken. Ook ben ik wat aan het rommelen geweest met de opmaak van mijn YouTube-kanaal. Gewoon leuk!

❤ Ik schreef er eergisteren nog over, maar ik vind ze nog steeds super leuk: mijn nieuwe gloeilampvaasjes!

 

Vorige artikel Volgende artikel

Dit vind je misschien ook wel leuk

7 Reacties

 • Reageer Maaike 31 juli 2015 op 10:16

  Wat leuk dat je bezig bent met filmpjes maken! Daar wil ik eigenlijk ook mee gaan beginnen, lijkt me super om te doen 🙂
  Maaike heeft onlangs geplaatst..PLOG – De eerste dag in het prachtige Italië

 • Reageer Nina Simplynspecial 31 juli 2015 op 12:28

  Ik lunch ook graag bij La place. En dan het liefst met een zelf samengestelde salade <3
  Ik ben eigenlijk wel benieuwd naar je nieuwe sneakers, deel je ze nog :)?
  Nina Simplynspecial heeft onlangs geplaatst..Hi-Ha-Happylist #6 verhuizing, verliefd & festivals

  • Reageer Wendy 31 juli 2015 op 12:59

   Dat is zeker de bedoeling! Heb al een artikel in mijn hoofd. Nu alleen nog uitwerken. 😉

 • Reageer Morgaine 31 juli 2015 op 12:29

  Oh wat gaaf van dat vaste contract! Van harte alvast!

  X
  Morgaine heeft onlangs geplaatst..Raad de Stad #2

 • Reageer Saar 31 juli 2015 op 12:55

  Gefeliciteerd alvast met je contract! Geniet van de zomer die nu toch wel weer lijkt te komen hoor!
  Saar heeft onlangs geplaatst..Spookstad Doel In België

 • Reageer Zo simpel is dan geluk 1 augustus 2015 op 19:48

  Volgens mij komt de zomer er nu aan! Fijne blijmakertjes. 🙂
  Zo simpel is dan geluk heeft onlangs geplaatst..Zo simpel is dan geluk #22

 • Reageer Sas 2 augustus 2015 op 14:39

  Ik vind het zo tof voor je he, ook een vast contract! Ik ga hem volgende maand tekenen (denk ik)
  Is je echt gegund meid, geniet ervan<3
  Sas heeft onlangs geplaatst..Dit was Juli. Hallo Augustus!

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge