Travel + Trips

Een dagje naar GaiaZOO (Limburg)

Zondag zijn wij samen met mijn ouders en zusje een dagje naar Limburg gereden om daar GaiaZoo te bezoeken. Kevin en ik waren daar nog nooit eerder geweest, maar hadden wel al gehoord dat het een enorm mooi park was. We waren benieuwd. Uiteraard ging mijn spiegelreflexcamera mee en maakte ik het één en ander aan foto’s tussen de buien door.

Het was even een stukje rijden en vooral als je met drie volwassenen op de achterbank zit, is het best een lange zit. Maar we hebben het overleefd en ik heb genoten van het dagje. Het park is mooi en het was er ook vrij rustig. Jammer dat het een regenachtige dag was, dus heel veel foto’s heb ik niet gemaakt. Ik blijf het toch een beetje eng vinden, rondlopen met mijn spiegelreflexcamera als het begint te regenen.

GaiaZOOGaiaZOOGaiaZOOGaiaZOOGaiaZOO

Zijn jullie wel eens in GaiaZOO geweest?

Vorige artikel Volgende artikel

Dit vind je misschien ook wel leuk

13 Reacties

 • Reageer Manon 13 juli 2015 op 09:23

  Leuk dat je daar naartoe bent geweest, mooie fotos heb je gemaakt!
  Manon heeft onlangs geplaatst..Ooglook; Something Blue

 • Reageer Morgaine 13 juli 2015 op 10:03

  Prachtige foto’s en het hangt van de hoosbui af natuurlijk, maar tegen een klein beetje regen kan jouw spiegelreflex wel hoor. Ik heb mijn vorige digi camera zelfs ooit per ongeluk helemaal onder gedompeld in water, omdat ik erin viel met camera om mijn nek… en na drogen deed ie het gewoon nog, ik heb geluk gehad toen, weet ik, maar daarna, heb ik er nog 11 jaar mee kunnen schieten 😉

  En, nee in dit park ben ik nooit geweest wel in een ander mini dierenpark, waar ze alleen maar kleine dieren hebben, ook erg leuk en bijzonder… ben natuurlijk alleen de naam nu even kwijt… argh! Oh ja De Wissel, ik lees nu dat het net failliet is verklaard 🙁

  https://nl.wikipedia.org/wiki/Dierenpark_Wissel
  Morgaine heeft onlangs geplaatst..In het vooruitzicht

 • Reageer Jenn 13 juli 2015 op 11:00

  Mooie foto’s!

 • Reageer Danielle 13 juli 2015 op 13:19

  Wat een prachtige foto’s, ik ben er nog nooit geweest… laatst wel in Diergaarde Blijdorp 🙂
  Danielle heeft onlangs geplaatst..Het bloggers op Snapchat lijstje

 • Reageer Nina Simplynspecial 13 juli 2015 op 15:42

  Ah mooi foto’s heb je gemaakt meid! Ondanks dat het er niet veel zijn vind ik ze allemaal erg mooi geworden 😉 Wij zijn hier ook nog nooit geweest, maar willen er binnenkort eens naartoe.
  Nina Simplynspecial heeft onlangs geplaatst..8 tips om een dipje de kop in te drukken

 • Reageer Zo simpel is dan geluk 13 juli 2015 op 16:09

  Nee ik ben daar nog nooit geweest. Je hebt wel mooie foto’s gemaakt. Die bij op de bloem vind ik echt prachtig!
  Zo simpel is dan geluk heeft onlangs geplaatst..Vakantie: van alle markten thuis

 • Reageer Tamara 13 juli 2015 op 19:49

  Mooie foto’s! Ook maar een keer naar toe!
  Tamara heeft onlangs geplaatst..Op dit moment #7

 • Reageer Vlijtig Liesje 14 juli 2015 op 12:03

  Ik wist niet eens dat er in Limburg een dierentuin was zeg. Bedankt voor de tip!
  Vlijtig Liesje heeft onlangs geplaatst..Foto op hout via Fotogeprint

 • Reageer Saar 14 juli 2015 op 18:14

  Ik ken die dierentuin eigenlijk helemaal niet. Maar prachtige foto’s!
  Saar heeft onlangs geplaatst..Speel Een Spelletje Op De iPad

 • Reageer Rianne 14 juli 2015 op 18:14

  Wauw mooie foto’s heb je gemaakt zeg! Ik had eigenlijk nog nooit van dat dierenpark gehoord moet ik zeggen!
  Rianne heeft onlangs geplaatst..Kletsmomentje #2: afgestudeerd en naar Berlijn

 • Reageer Kim 14 juli 2015 op 18:20

  Wat een prachtige foto’s! Ik ben er nog nooit geweest, zou voor mij ook wel een lange rit zijn, haha.
  Kim heeft onlangs geplaatst..5x irritante dingen tijdens series kijken

 • Reageer anna 15 juli 2015 op 12:12

  Wauw, wat een prachtige foto’s! Het is alweer een tijdje geleden dat ik voor het laatst in een dierentuin was, maar ik zou graag een keer gaan.

 • Reageer Sas 21 juli 2015 op 14:57

  Leuk dat je erheen bent geweest. Zelf nog nooit geweest. Je hebt prachtige foto’s gemaakt zeg, genieten
  Sas heeft onlangs geplaatst..Challenge: Een week offline leven. Hoe is het gegaan?

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge