Travel + Trips

Een dagje naar Parijs

Iets voor 1 uur ‘s nachts in de bus stappen en 24 uur later weer terug zijn op de plek waar we zijn ingestapt. En in die 24 uur die daar tussen zit, reizen we naar Parijs en spenderen we daar de dag. Ik samen met vriendin Sylvia. Dat is het plan en ik kijk er nu al ontzettend naar uit. Het zal op een zaterdag zijn, maar de exacte datum moet nog gepland worden. Maar ik kan natuurlijk wel alvast vertellen wat het idee is om die dag te doen.

Toen ik op Beautygloss.nl las over geocachen in het buitenland (Parijs), wist ik één ding zeker: dat wilde ik ook een keer doen! Mijn geocache-buddie Sylvia vond dat ook een leuk idee. Wij zouden dus ook zo’n goedkope dagtrip naar Parijs gaan doen om te geocachen. Het daadwerkelijke plannen gebeurde eigenlijk niet. We spraken er wel eens over (“Ja, dat moeten we echt nog een keer gaan doen!), maar verder kwam het niet.

Tot mijn verjaardag, want toen verscheen Sylvia met een kaartje met daarin de tekst:

Bonjour mon amour!
Van ♥e gefeliciteerd met je verjaardag.
Jij gaat voor je verjaardag,
samen met de bus en mij natuurlijk,
naar …….

Frankrijk!!!
Dus plan deze week even een vrij moment, dan kunnen we boeken.

Leuk, leuk en nog eens leuk! Dat boeken moeten we nog even doen, maar ik ben wel alvast aan het rondkijken geweest naar wat voor caches er allemaal liggen in Parijs. En jeetje wat zijn dat er veel. Ik weet niet zo goed wat we het beste kunnen doen: van te voren een paar kiezen die we gaan doen of naar Parijs gaan en het dan wel zien? We zouden bijvoorbeeld gewoon naar wat toeristische plekken kunnen gaan met zo’n hop on – hop off bus en dan bij elke toeristische trekpleister kijken of er ook een cache in de buurt is. Of we doen het gewoon per metro.

En misschien willen we helemaal niet geocachen. Gaan we veel liever de toerist uithangen. Misschien wil ik wel even een leuke winkel in duiken, aangezien er in Parijs zat merkwinkels zijn waar ik nog nooit ben geweest. We moeten nog maar even kijken. Natuurlijk krijgen jullie een verslag van de dag. Ondertussen ga ik even opzoek naar een goede powerbank voor mijn telefoon en uitzoeken wat een eventuele databundel voor het buitenland kost.

Vorige artikel Volgende artikel

Dit vind je misschien ook wel leuk

17 Reacties

 • Reageer Tamarah 10 juli 2015 op 08:10

  Wat een drukke dag zal dat worden! Maar wel erg leuk natuurlijk. Ik vind caches vinden in het buitenland altijd nog drie keer zo spannend. Tot nu toe gecached in Duitsland en op Fuerteventura. Zo leuk! Lijkt me wel lastig om in Parijs ‘stiekem’ de cache te vinden en terug te leggen haha.
  Tamarah heeft onlangs geplaatst..A Little Life Rambling

 • Reageer Morgaine 10 juli 2015 op 10:01

  Zo weer wat nieuws geleerd, moest even verder kijken wat dat nu exact is, een geocoaching en cashe, hahaha Ik wens jullie heel veel plezier, wel leuk dat je Parijs in een dagje zou kunnen doen, als ik dat ooit ga doen, dan ga ik de toerist uithangen, van tevoren gepland waar ik heen wil 😉

  X
  Morgaine heeft onlangs geplaatst..Picasso en zijn Zebra Zep.

  • Reageer Wendy 10 juli 2015 op 10:11

   Heb al vaker geschreven over geocachen, dus mocht je meer willen lezen dan kan er zat over vinden op mijn blog. En ik ben al drie keer eerder in Parijs geweest, dus de toerist uithangen heb ik ook al uitgebreid gedaan. 😉

   • Reageer Morgaine 12 juli 2015 op 11:24

    Hahaha ja dan zal dat zijn voor ik jou ging lezen, maar het is niet mijn ding, zover ben ik al 😀 Wat je ook gaat doen in Parijs, hoe jullie het in gaan vullen, heel veel plezier!
    X
    Morgaine heeft onlangs geplaatst..De workshop

 • Reageer Manon 10 juli 2015 op 10:03

  Wat een super leuke dag gaat dat worden!
  Manon heeft onlangs geplaatst..MeMeMe Shimmer Stack Bronze

 • Reageer Maaike 10 juli 2015 op 11:23

  Geocachen klinkt wel erg gaaf! En parijs, wauw daar wil ik ook graag nog eens een keer heen 🙂
  Maaike heeft onlangs geplaatst..PERSONAL – Eigen appartement, vakantie & outfit foto’s maken

 • Reageer Simone 10 juli 2015 op 11:27

  Wat super leuk zeg! Alvast heel veel plezier 🙂
  Simone heeft onlangs geplaatst..Film: Minions

 • Reageer Veronica 10 juli 2015 op 12:43

  Poeh! Succes haha. Ik heb het ook een keer gedaan op die manier en het is mij heel zwaar gevallen. Het was wel leuk hoor maar daarna heb ik toch flink bij moeten slapen van de hele dag!
  Veronica heeft onlangs geplaatst..Fotoboek Amerika

  • Reageer Wendy 10 juli 2015 op 12:45

   Hihi, gelukkig zit er nog een vrije zondag achteraan.

 • Reageer Nicetobeout 10 juli 2015 op 13:13

  Oh Parijs! Wat leuk, alvast veel plezier!!
  Nicetobeout heeft onlangs geplaatst..♥ Things I love Thursday

 • Reageer Nina Simplynspecial 10 juli 2015 op 19:22

  Wat een leuk cadeau! Ik wil ook graag nog eens naar Parijs. Gewoon de stad verkennen en shoppen uiteraard 🙂 Alvast veel voorpret gewenst 😉
  Nina Simplynspecial heeft onlangs geplaatst..Review | Make-up studio 4D false lash

 • Reageer Monique | WritingMonique 11 juli 2015 op 09:01

  Wat een ontzettend gaaf cadeautje! Ik weet zeker dat het een enorm leuke dag gaat worden, en ik wens jullie alvast onwijs veel plezier!
  Monique | WritingMonique heeft onlangs geplaatst..DIY Surprise Confetti Uitnodigingen

 • Reageer Sas 11 juli 2015 op 14:21

  Super tof, alvast veel plezier!
  Sas heeft onlangs geplaatst..Challenge: Een week offline leven

 • Reageer Irma 12 juli 2015 op 20:35

  Hé wat een onwijs leeeuk iets dit! Ga er heel erg van genieten!
  Irma heeft onlangs geplaatst..Je hoofd als een positief archief

 • Reageer Saar 13 juli 2015 op 16:46

  Wat een super leuk vooruitzicht!
  Saar heeft onlangs geplaatst..Wat Gebeurde Er Allemaal In Juni 2015?

 • Reageer Zo simpel is dan geluk 13 juli 2015 op 17:01

  Heel erg veel plezier alvast!
  Zo simpel is dan geluk heeft onlangs geplaatst..Vakantie: van alle markten thuis

 • Reageer R&R 14 juli 2015 op 12:07

  Superleuk, hopelijk heb je een fijne tijd gehad!

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge