Creative

Popin’ Cookin’ Oekaki Gummyland

Toen ik een tijdje terug in een artikel vroeg of jullie meer wilden zien van de Japanse DIY snoepkits, kreeg ik daar positieve reacties op. De ene wilde er wel een filmpje van zien, sommige andere wilden liever een fotoverslag. Ik heb gekozen voor een filmpje, omdat ik de beleving van het maken dan toch wat beter kan laten zien dan met foto’s.

Vergeet het filmpje niet in HD te kijken. Doet het filmpje het niet, klik dan hier.

Ik heb het filmpje zo kort mogelijk gehouden en momenten die even wat minder interessant waren, versneld afgespeeld. Hopelijk vinden jullie het leuk om naar te kijken. Ondanks dat dit soort filmpjes weer helemaal nieuw voor me is, ben ik niet ontevreden over het resultaat. Er zitten hier en daar wat schoonheidsfoutjes, maar die vallen mij waarschijnlijk meer op dan jullie.

Al doende leer ik steeds meer en ben ik stiekem ook wel een beetje trots op mijn nieuwe ‘eind kaart’ (dat overzichtje aan het einde van het filmpje). Ik dacht dat ik ook wel aanklikbare links kon maken naar mijn social media kanalen, maar dat ging hem toch niet worden. Ik heb het maar even provisorisch opgelost en de volgende keer doe ik dat anders.

Omdat ik dit laat op de avond heb gefilmd en de snoepjes voor ik het wist door mij en Kevin waren opgegeten, heb ik helaas geen foto’s van deze Popin’ Cookin’ kit en het resultaat. Dit wil ik de volgende keer wel doen. Maar ik denk ook dat die kits veel leuker zijn om op de foto te zien dan deze kit.

Vorige artikel Volgende artikel

Dit vind je misschien ook wel leuk

3 Reacties

 • Reageer Morgaine 23 juli 2015 op 10:20

  Ontzettend leuk om te zien, maar of ik het zelf zou gaan doen? Nee, hahaha als ik al zie hoe jij zo klein zit te werken, dan koop ik wel een zakje met snoepjes kant en klaar. 😉

  Al is het inderdaad, zoals je zegt, met kleine kinderen die de leeftijd hebben wel ontzettend leuk om te klungelen, bij een verjaarsfeestje of zo, elk hun eigen kit, hahaha

  De Sushi kit? Nee, die hoef ik niet te zien, ik lust geen vis 😛

  X
  Morgaine heeft onlangs geplaatst..De Beauty budget tag

 • Reageer Monique | WritingMonique 25 juli 2015 op 16:18

  Wat een ontzettend leuke DIY! En het lijkt me ook echt leuk om te doen!
  Monique | WritingMonique heeft onlangs geplaatst..DIY Sunny Side Up Eieren Boekenleggers

 • Reageer Sas 2 augustus 2015 op 14:23

  Ziet er erg leuk uit!

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge