Beauty + Fashion

Shopvlog H&M – Hallo zomer!

Een hittegolf heeft Nederland in zijn greep. Bij ons in huis is het minstens 30 graden, ondanks dat alle ramen, deuren en gordijnen de hele dag dicht zitten. Buiten is het nog een stukje warmer. Ondertussen kwam ik er begin van deze week achter dat ik eigenlijk nog wel zomerse kledingitems kon gebruiken.

Een paar jurkjes en een maxi rok of jurk stonden op mijn wensenlijstje. Ik had laatst een tweetal jurkjes weg gedaan, omdat ze oud waren en niet meer zo mooi. Iets nieuws was er helaas nog niet voor in de plek gekomen en dus ging ik vrijdagochtend, gewapend met twee H&M cadeaukaarten, naar de stad.

En ik slaagde. Ik slaagde zelfs tussen de SALE items. Tussen de overvloed aan maatje XS en S vond ik namelijk ook een paar leuke items in maatje L en die konden dus met mij mee naar het pashokje. Uiteindelijk ging ik met vijf items naar huis, bespaarde ik meer dan 40 euro door de SALE en hoefde ik dankzij mijn cadeaukaarten uiteindelijk net geen 14 euro af te rekenen. Yeah!

Op Instagram plaatste ik een kleine sneak preview van wat ik had gekocht en de meeste van jullie wilden het graag terug zien in een video. En dus stond ik vanmorgen in de tuin een poging tot model-zijn te doen. Oké, dat is dus niet mijn ding. En achteraf stond mijn camera ook niet helemaal lekker ingesteld en is het beeld te wit/licht. Maar ach, jullie kunnen daar vast wel een beetje doorheen kijken.

Vorige artikel Volgende artikel

Dit vind je misschien ook wel leuk

9 Reacties

 • Reageer Morgaine 5 juli 2015 op 09:14

  Ik vind het leuk! Ook je filmpje, zo zie je tenminste hoe het staat, het staat je goed 😀

  X
  Morgaine heeft onlangs geplaatst..Bizar #2

 • Reageer Manon 5 juli 2015 op 10:07

  Ik vind dat die jurkjes je heel goed staan
  Manon heeft onlangs geplaatst..Shoplog #2: Prijsmepper

 • Reageer Nina Simplynspecial 5 juli 2015 op 15:34

  Ondanks dat het niet helemaal naar je zin is vind ik het erg leuk geworden 🙂 Ook tof dat je alles aan hebt, geeft toch het beste beeld. Je hebt wel een aantal goeie koopjes gedaan. Leuk!
  Nina Simplynspecial heeft onlangs geplaatst..Beauty meets Bloggers event | Beauty by Zizi

 • Reageer Vlijtig Liesje 7 juli 2015 op 12:01

  Dat is een fijne besparing zeg, 40 euro! Top dat je zo goed slaagde.
  Vlijtig Liesje heeft onlangs geplaatst..Random reader vervangen door Rabo Scanner

 • Reageer Kim 7 juli 2015 op 12:54

  Wauw wat een leuke jurkjes, voor weinig geld! Hier is het ondertussen 25 graden binnen en heb het een beetje koud, haha! Ik was gewend aan die 30 graden.
  Kim heeft onlangs geplaatst..Winactie Pixum!

 • Reageer sunny mama 7 juli 2015 op 13:36

  Zo, da’s een hele nieuwe zomergarderobe die je daar eventjes hebt aangeschaft voor een appel en een ei!
  Ik vond die laatste, de maxi jurk, de leukste en ik vind ook dat die jou het leukst staat.

  Zelf draag ik ook het liefst wijd zittende kleding van goed ademende stofjes als het zo warm is. Dat beschermt een stuk beter tegen de warmte dan al die strak zittende topjes en rokjes.

  Leuk uitgekozen!
  sunny mama heeft onlangs geplaatst..MOOIE VOETEN ZONDER KALKNAGELS EN HIELKLOVEN – 5 NATUURLIJKE REMEDIES

 • Reageer rachel 7 juli 2015 op 14:14

  erg leuk zeg mooie zomerse items heb je gescoord!
  rachel heeft onlangs geplaatst..Update | 7 juli 2015

 • Reageer bymarlayne 8 juli 2015 op 15:33

  Leuke aankoopjes heb je gedaan!
  bymarlayne heeft onlangs geplaatst..Nagellak Stash + opruimen

 • Reageer Laura 9 juli 2015 op 08:43

  Dat tweede jurkje staat je heel goed!
  Laura heeft onlangs geplaatst..We gaan op vakantie: Valencia

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge