Challenges + Tags

TAG | Zomer in je bol

Een paar dagen geleden kwam ik op de blog Fablouise.nl de Zomer in je Bol tag tegen. Een leuke tag met tien vraagjes met betrekking tot de zomer die zij zelf heeft verzonnen. Ik besloot hem even op te slaan voor een later moment en vandaag laat ik jullie mijn antwoorden op de vragen zien.

Liever slippers of sandalen?

Ik heb graag iets aan wat aan mijn voet vast zit of in ieder geval niet makkelijk van mijn voet af gaat. Geen akward situaties met dat je opeens één slipper kwijt raakt tijdens het lopen, maar gewoon iets luchtigs wat met een simpel bandje of iets dergelijks om mijn enkel vast zit.

Favoriete zomer parfum?

Iets fris, fruitigs of bloemig. Zoet doet het altijd goed. Ik merkte dat ik op de warme dagen vaak greep naar mijn Victoria Secret fragnance mist of body spray of hoe je het ook precies moet noemen. Deze heb ik tijdens de afgelopen hitte golf ook steeds meegesleept naar mijn werk.

Liever een rokje of een korte broek?

Ligt helemaal aan wat ik ga doen en/of waar ik ben. Op mijn werk wordt het sowieso een korte broek. Een rokje is helemaal niet handig, tenzij hij wat langer is. Een korte broek werkt dan veel fijner. Maar als ik vrij ben, dan trek ik ook graag een rokje aan. Lekker luchtig en minder plakkerig rondom je benen.

Favoriete drankje voor in de zomer?

Als het maar heel erg koud is. Cola lust ik het hele jaar door graag, dus dat gaat er in de zomer ook zeker wel in. Maar dan bijvoorbeeld met flink wat ijsklontjes.

Favoriete ijsje

Een Festini perenijsje. Of anders die rode variant. Twisters vind ik ook wel heel erg lekker. Maar in ieder geval een waterijsje dus.

Wat is je ultieme vakantie gevoel?

Het ultieme vakantie gevoel heb ik als ik vroeg in de ochtend, op de veranda van een stacaravan in Frankrijk aan het ontbijt zit. Gewoon in mijn pyjama met mijn haar op een dotje op mijn hoofd en de kijkend naar rest van de camping die ook langzaam wakker wordt. Mensen die voorbij lopen met een stokbrood en een krantje onder hun arm en je vriendelijk begroeten met een “Bonjour”.

Vakantie plannen?

Helaas niet. *sad face*  Ja, ik baal er echt wel een beetje van, want vorig jaar en dat jaar daarvoor zijn we ook al niet op vakantie geweest en ik mis het toch echt wel een beetje. Maar ja, iets met geld en een tuin die nog steeds af moet. Gelukkig mist Kevin het ook wel en gaan we hopelijk kijken of we in het naseizoen nog ergens heen kunnen. Al is het maar een klein weekje in eigen land.

Wat vind je een minpunt aan de zomer?

Dat het veel te snel voorbij gaat en het op één of andere manier altijd perfect mooi weer is als ik moet werken en als ik vrij ben het weer opeens veel minder is. Ow ja, een slaapkamer die veel te warm is, is ook niet fijn. Maar dat neem ik graag op de koop toe.

Favoriete gerecht in de zomer?

Daar ben ik nog niet helemaal uit. Deze zomer heb ik eigenlijk nergens echt trek in. Pasta niet, rijst niet en ook niet in een Hollands prakkie. Kevin houdt weer niet van salades, dus dat eten we eigenlijk ook niet echt. Barbecueën vind ik trouwens wel echt iets voor in de zomer en dat laat ik me ook altijd wel goed smaken.

Welke accessoire is echt onmisbaar is de zomer?

In eerste instantie wilde ik zeggen een zonnebril, maar ik ben ook altijd heel erg blij met haarelastiekjes in de zomer. Even die haren omhoog en uit mijn nek bij warmte.

Vorige artikel Volgende artikel

Dit vind je misschien ook wel leuk

10 Reacties

 • Reageer Manon 15 juli 2015 op 08:51

  Leuke Tag is dit. Haha ik heb ook echt de zomer in me bol. Ik moet zeggen dat ik vorig jaar zomer ineens zin kreeg in boerenkool en dat heb ik ook gewoon op, nu soms met deze regen denk ik ook, nou kan wel gewoon een stamppot gaan eten.
  Manon heeft onlangs geplaatst..Royal ApothiC Sugar Lip Scrub

 • Reageer Kim 15 juli 2015 op 09:25

  Elastiekjes! Die zijn bij mij ook onmisbaar. Zodra ik de zon inga, gaat mijn haar in een knotje. Jammer dat jullie al een tijdje niet op vakantie zijn gegaan. Gelukkig is een weekje weg in eigen land ook hartstikke leuk 🙂
  Kim heeft onlangs geplaatst..5x irritante dingen tijdens series kijken

 • Reageer Maaike 15 juli 2015 op 10:49

  De zomer is inderdaad altijd té snel voorbij! En daarnaast spray ik nu ook graag een body mist op van Victoria’s Secret, om precies te zijn de Amber Romance op de foto! Dat is echt mijn favoriet 🙂
  Maaike heeft onlangs geplaatst..PERSONAL – Social media irritaties, hashtags & verslaafd zijn

 • Reageer Morgaine 15 juli 2015 op 15:54

  En zo leren we jou ook weer een beetje beter kennen, ontzettend leuk! Wie weet sla ik deze ook nog even op, hahaha Volgens mij heb ik ook nog andere zomertags staan, kortom wie weet een weekje tags achter elkaar, tagweek oid.

  X
  Morgaine heeft onlangs geplaatst..Waarom de regen goed is…

 • Reageer annouska 15 juli 2015 op 16:32

  Oeh Festini perenijsjes, die zijn zooo lekker.!! Jammer hé als je niet op vakantie kan, ik heb het zelf ook door de koop van ons nieuwe huis.
  annouska heeft onlangs geplaatst..Video: Sister most likely tag

 • Reageer Simone 15 juli 2015 op 18:46

  Wat een super leuke tag! Ik heb in de zomer ook altijd een overload aan haarelastiekjes bij me!
  Simone heeft onlangs geplaatst..Views vanaf mijn balkon

 • Reageer Monique | WritingMonique 16 juli 2015 op 08:36

  Wat een leuke tag! Yeah, voor Cola met ijsblokjes in de zomer!
  Monique | WritingMonique heeft onlangs geplaatst..DIY Mini Confetti Gedipt Bowling Spel

 • Reageer Kim 16 juli 2015 op 11:04

  Wat een leuke tag. 🙂 Enneh, haarelastiekjes, wat een tof antwoord. Daar had ik nooit aandacht! Ik zat direct te denken aan ‘bikini’ of ‘zonnebril’ inderdaad.
  Kim heeft onlangs geplaatst..Persoonlijke update & therapie update in één

 • Reageer Mama van Jenthe (Kelly) 16 juli 2015 op 19:58

  Leuke tag! Jammer alleen dat je niet op vakantie kan i.v.m redenen. Hier ook 3 jaar niet meer geweest en nu voor het eerst naar de zon met ons dochtertje van bijna 2. En inderdaad elastiekjes anders lekkere zweet haren haha.

 • Reageer Zo simpel is dan geluk 16 juli 2015 op 20:06

  Perenijsjes zijn zo lekker!!! Leuke tag. Ik hoop dat jullie in het najaar toch nog even lekker weg kunnen.
  Zo simpel is dan geluk heeft onlangs geplaatst..Quote | Bang voor wat komen gaat

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge