Overige

Vijf leuke gadgets

Gadgets. Hebbedingetjes. Vaak zijn het elektronische apparaten die we gadgets noemen. Een nieuwe smartphone of een horloge met allerlei extra functies. Maar soms zijn gadgets net even anders. Gewoon voor de leuk en voor het mooie. Zulke gadgets vind ik ook altijd wel leuk, dus toen ik gevraagd werd door Radbag.nl om wat gadgets te reviewen, zei ik geen nee.

Ice Balls

Water drinken is niet mijn sterkste kant. Als ik geen collega’s had die mij er aan herinneren om af en toe wat te drinken, dan drink ik gerust een hele werkdag niet. Ik vergeet het gewoon en neem er de tijd niet voor. En daarbij vind ik gewoon puur water ook helemaal niet lekker. Een lekker stukje fruit in mijn water doet al wonderen en deze Ice Balls maken dat nog leuker. Je klikt ze open en vult ze met stukjes fruit naar keuze. Ook munt kan je er gewoon in doen. Vervolgens doe je ze dicht, opent het dopje aan de bovenkant, vult ze met water en stopt ze in de vriezer. En voilà, een ijsbal die je watertje verkoelt en een lekker smaakje afgeeft!

gadgetsgadgetsgadgets

Robot Tea Infuser

We blijven nog even in de categorie drinken. Ik had al een hele tijd een pakje losse thee staan. Ooit gekregen op het werk. Maar bij gebrek aan een thee-ei, werd deze niet gebruikt. Toen ik dit kleine robotmannetje zag staan, wist ik meteen dat ik hem moest hebben. Vinden jullie hem ook niet schattig? Je maakt hem aan de bovenkant open en vult hem dan met een thee naar keuze. Vervolgens hang je hem in je mok, glas of beker. Door zijn handjes blijft hij aan de rand hangen en lijkt het net of hij zijn best moet doen op zijn koppie boven water te houden.

gadgetsgadgets

Mini Maze Ball

Tijd voor een beetje ontspanning. Nou ja, ontspanning. Deze ‘Mini Maze Ball’ kan soms best een beetje frustrerend zijn. Je stuurt een klein balletje door een doolhof met meerdere lagen door de bal te draaien. Het is mij nog niet gelukt om van 1 naar 100, het hele parcours, af te leggen. Tot nu toe is het me gelukt om tot stap 66 te komen. Ik vind het leuk om de bal er af en toe bij te pakken. Even mijn hoofd legen en me alleen concentreren op dat balletje om hem naar de volgende stap te brengen.

gadgetsgadgets

Zelfklevend krijtbord folie

Ik wil al heel lang de binnenkant van de wc-deur beschilderen met krijtbordverf, maar het mag niet van Kevin. Ik snap het ook wel. Mochten we dit huurhuis ooit weer uit gaan, dan moeten de deuren gewoon weer in originele staat achterlaten of ze worden op onze kosten vervangen. Toch een rotklusje als je zwarte verf er op hebt gesmeerd. Toen ik deze zelfklevende krijtbord folie zag ik mijn kans. Misschien mag ik dit wel op de deur plakken? Het zou geen lijmresten achter moeten laten als je het weer verwijderd.

gadgets

Gloeilampvaasjes

Deze gloeilampvaasjes vind ik echt geweldig! Ik vind ze zo ontzettend leuk staan. Ze zijn  helaas wel ontzettend ‘breekgevoelig’. Ik kreeg ze in een set van zes en er zijn er al twee gesneuveld. Bij eentje kwam er een scheur in de bodem toen ik hem vulde met de kleine steentjes en de andere viel op de grond toen ik hem wilde oppakken aan he zilveren gedeelte. Dat zat dus blijkbaar niet goed vast. Dat is dus wel iets om rekening mee te houden.

gadgetsgadgets

Ik word altijd blij van gadgets en ook deze gadgets toveren een glimlach op mijn gezicht. Jammer van de twee kapotte gloeilampvaasjes, maar goed: scherven brengen geluk zullen we maar zeggen.

 

gesponsord-item.png

 

Vorige artikel Volgende artikel

Dit vind je misschien ook wel leuk

7 Reacties

 • Reageer Manon 29 juli 2015 op 17:22

  De ice ball vind ik wel heel erg leuk!
  Manon heeft onlangs geplaatst..Boekenrecensie; Dwaaleiland van Melissa De La Cruz

 • Reageer Stephanie 29 juli 2015 op 21:54

  Aahh allemaal leuke spulletjes! Vooral de vaasjes op het laatst, zo tof :)! Ik ga ook eens kijken of ik wat leuks kan vinden in de webshop nu ik een nieuwe woning heb!
  Stephanie heeft onlangs geplaatst..Mijn ervaring met Indoor Skydive Roosendaal

 • Reageer Saar 30 juli 2015 op 11:38

  Die folie vind ik wel een goed idee!
  Saar heeft onlangs geplaatst..Pop-Up Market In Dordrecht

 • Reageer Nina Simplynspecial 31 juli 2015 op 12:29

  Die vaasjes <3
  Nina Simplynspecial heeft onlangs geplaatst..Hi-Ha-Happylist #6 verhuizing, verliefd & festivals

 • Reageer annouska 2 augustus 2015 op 12:22

  Die ice balls zijn echt ideaal als je niet van puur water houdt en te weinig drinkt. Robot Tea Infuser is trouwens te gek!
  annouska heeft onlangs geplaatst..100 happy days!

 • Reageer Sas 2 augustus 2015 op 14:34

  Oh die eerste lijken me super handig. Tof!
  Sas heeft onlangs geplaatst..Dit was Juli. Hallo Augustus!

 • Reageer Tamarah 6 augustus 2015 op 21:47

  Wat een ontzettend leuke gadgets, ik heb er een zwak voor 😀 .
  Tamarah heeft onlangs geplaatst..Shoplog: H&M SALE!

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge