Beauty + Fashion

Nieuw ♦ adidas sneakers

Ik loop het liefste op sneakers. Gewoon simpele sneakers. Ik heb ook geen voorkeur voor een bepaald merk. Meestal slaag ik prima in winkels zoals de Scapino of de Schoenenreus. Maar één keer nam ik duurdere sneakers. Bij Radio 538 had ik namelijk sneakers gewonnen. Ik heb drie jaar lang veel plezier gehad van deze schoenen, maar het werd ook wel weer tijd voor vervanging.

Ik wilde jullie deze sneakers al veel eerder laten zien. Het idee was namelijk om eens een outfitpost te doen en dat wilde ik gaan doen rondom mijn dagje Parijs. Helaas is deze (nog) niet doorgegaan en toch waren sommige van jullie wel benieuwd naar de nieuwe sneakers die ik had uitgezocht. Dus bij deze maar een los artikel alleen over de sneakers.

sneakerssneakers

Mijn excuses dat ze niet helemaal squeaky clean meer zijn, maar ik wilde er natuurlijk ontzettend graag mee gaan lopen. Let vooral even op de veters. Ik had eens zin in iets anders dan de standaard donkergrijze veters die er in zaten en dus bestelde ik deze veters met een zwart/wit bloemen patroon. Een beetje customized zullen we maar zeggen.

Normaal ben ik niet zo van het online schoenen bestellen. Ik heb best lastige voeten en dus is het altijd een hoop passen en proberen. Maar omdat ik al eerder schoenen van adidas had gehad, durfde ik de gok wel te nemen. Ik wist wat mijn maat was bij die schoenen en dus bestelde ik dezelfde maat. Goed gegokt, want ze zitten prima.

De sneakers en de veters komen trouwens bij DefShop vandaan. Ik had hiervoor nog nooit van deze webshop gehoord, maar ik zag een hoop leuke spullen voorbijkomen.

 

gesponsord-item.png

 

 

Vorige artikel Volgende artikel

Dit vind je misschien ook wel leuk

10 Reacties

 • Reageer Vlijtig Liesje 9 augustus 2015 op 09:03

  Sneakers zitten wel heel lekker denk ik. Zelf vind ik ze niet zo mooi, maar ik durf niet te veel te zeggen want ik loop op Birkenstocks (model Arizona) en Uggs…
  Vlijtig Liesje heeft onlangs geplaatst..Terug naar school? Top 10 Tips en tricks!

 • Reageer Zo simpel is dan geluk 9 augustus 2015 op 19:02

  Ik vind het altijd wel leuks als sneakers iets speciaals hebben. Die veters die je erin hebt maken deze ‘simpele’ sneakers echt helemaal top!! Echt leuk gedaan. 🙂
  Zo simpel is dan geluk heeft onlangs geplaatst..Lezen | Verdwenen, ELAIC en Een goede moeder

 • Reageer Nicetobeout 9 augustus 2015 op 19:54

  Super leuke sneakers en helemaal met die veters zo! Hoe valt Adidas?
  Nicetobeout heeft onlangs geplaatst..Over wanneer ik mijzelf echt een sukkel voel

  • Reageer Wendy 9 augustus 2015 op 20:06

   Het probleem is bij mij meestal dat schoenen te breed zijn en deze zijn dat niet. Ze vallen dus wat smaller dan normaal heb ik het idee. Over het algemeen heb ik maatje 39 en deze sneakers van adidas zijn 39 1/3 (6,5 in Amerikaanse maten).

 • Reageer Simone 9 augustus 2015 op 19:59

  Wat een leuke sneakers!
  Simone heeft onlangs geplaatst..Monthly Pictures #4

 • Reageer saskia 10 augustus 2015 op 12:45

  ze zijn leuk! Ook die veters vind ik super!
  saskia heeft onlangs geplaatst..Persoonlijk: Welcome To My Life! BBQ, Muggen & Zon!

 • Reageer Miranda 13 augustus 2015 op 09:33

  Deze zijn leuk, ik heb sinds kort ook nieuwe en sluit niet uit dat er nog meer bij komen.
  Miranda heeft onlangs geplaatst..Bingo| Saai of hip?

 • Reageer annouska 14 augustus 2015 op 12:21

  Ja wat een toffe schoenen! 😀
  annouska heeft onlangs geplaatst..Happy Friday: Raindrops are falling

 • Reageer Nicky 15 augustus 2015 op 23:31

  Ik ben zelf helemaal weg van sneakers! Vooral in de winter, dan kan ik echt niet zonder. In de zomer draag ik gemakkelijk al eens een teenslipper of sandaaltje. Ik vind dat je bijzonder leuke schoenveters hebt!
  Nicky heeft onlangs geplaatst..Vriendlief aan het woord: Sorry aan de brug

 • Reageer Estrella 25 augustus 2015 op 21:00

  Ooh die zijn leuk!
  Estrella heeft onlangs geplaatst..22 levensvragen

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge