Tech

Nieuw ♦ NudeAudio Move Super M Speaker

Er komt mooi geluid uit en ik vind hem er ook nog eens onwijs leuk uitzien. Zie je wel hoe goed hij matcht bij de kleuren van mijn blog? Ik heb het over mijn allernieuwste gadget die ik van GSMpunt.nl mocht reviewen: de NudeAudio Move Super M Bluetooth speaker.

nudeaudio move super m

Ik vind het heerlijk om lekker een muziekje aan te hebben en door het hebben van Spotify heb ik eigenlijk altijd mijn favorieten nummers bij de hand. Maar hoewel de speakers in mobieltjes al heel wat beter zijn dan jaren geleden, is het nog altijd niet het meest mooie geluid wat er uit komt. Een draagbare speaker is dus een super fijn accessoire om te hebben voor je telefoon.

Over NudeAudio en de Move collectie

NudeAudio richt zich op het maken van speakers zonder poespas, maar met een goed geluid. Het design is simpel en minimalistisch, maar ziet er net zo goed ook mooi uit. De Move collectie is – zoals de naam al zegt – gemaakt om mee op pad te nemen. Voor op reis, maar ook handig voor in huis of in de tuin. Er bestonden al drie type speakers in de Move collectie, namelijk de Move S, de Move M en de Move L. Een beetje logisch nadenken en je snapt dat de letters staan voor het formaat van de speakers. NudeAudio heeft echter een nieuwe variant op de markt gebracht en deze speaker met de naam Move Super M valt eigenlijk tussen de M en L variant in.

nudeaudio move super mnudeaudio move super mnudeaudio move super mnudeaudio move super mnudeaudio move super m

De Move Super M Bluetooth Speaker

De Bluetooth speaker heeft een siliconen rand, zodat hij bestand is tegen een stootje. Daarnaast is hij spatwaterdicht en zand-proof: ideaal dus om mee te nemen onder de douche of naar het strand. Door middel van het koortje kan je hem makkelijk ergens aan ophangen en door de verbinding door middel van Bluetooth 4.0 met een bereik van 10 tot 15 meter, kan je je telefoon veilig ergens anders wegleggen. Geluid afspelen van een apparaat zonder Bluetooth is trouwen ook geen probleem, want de speaker heeft ook een 3,5 mm AUX ingang om muziek af te spelen via een kabel (deze zit er overigens niet bij).

De batterij van de speaker gaat, wanneer volledig opgeladen, zo’n 8 uur mee. Lang genoeg dus voor een tuinfeestje of een uitje naar het strand. En als de batterij leeg is, laadt je hem makkelijk weer op met de bijgeleverde USB-kabel. Ikzelf gebruik hiervoor mijn telefoon oplader, omdat ik dat handiger vind dan opladen via mijn laptop. Wat ook speciaal is aan deze Bluetooth speaker is dat hij aan beide kanten voorzien is van speakers en dus zorgt voor 360º geluid. Ook kan je de speaker gebruiken om handsfree mee te bellen, maar deze functie zal ik zelf waarschijnlijk nooit gaan gebruiken.

nudeaudio move super mnudeaudio move super mnudeaudio move super mnudeaudio move super m

De speaker is super simpel in gebruik en de handleiding is dan ook minimaal. Het is zo simpel als 1, 2, 3: je zet de speaker aan, via je telefoon maak je een verbinding met Bluetooth en vervolgens zet je een muziekje aan op je telefoon. Het volume is te regelen met de twee volume knoppen op de speaker (en uiteraard het volume op je telefoon zet).

Mijn mening

Ik ben echt heel erg blij met deze Bluetooth speaker van NudeAudio. Er komt een mooi geluid uit en hij heeft ook een behoorlijk volume. Daar waar andere speakers nog wel eens willen gaan kraken wanneer het volume op maximaal staat, is dat bij deze speaker niet het geval. Het minimalistische design is helemaal mijn smaak en de kleur vind ik erg leuk. Het formaat is ook prettig: makkelijk om mee te nemen. De prijs is misschien een klein nadeel: voor deze speaker betaal je €99,95. Máár voor de kwaliteit die je krijgt is dit – denk ik – helemaal geen slechte prijs. En als je even verder leest, heb ik ook nog een verassing voor jullie op dit gebied.

nudeaudio move super m

50% korting!

GSMpunt.nl verkoopt naast een smartphonehoesje voor je Android telefoon of leuke iPhone 6S hoesjes, ook deze NudeAudio Move Super M speaker. Je kan bij hen kiezen voor dezelfde kleur als ik heb of voor een stoerdere, neutrale zwarte variant. Wil je deze speaker ook? Dan heb ik een leuk extraatje voor jullie: je kan deze speaker nu namelijk met 50% korting bestellen! Gebruik hiervoor de kortingscode SUPERM50 bij het afronden van je bestelling. Deze code is te gebruiken tot en met 30 september.

gesponsord-item.png

 

 

Vorige artikel Volgende artikel

Dit vind je misschien ook wel leuk

10 Reacties

 • Reageer Olga 28 augustus 2015 op 11:59

  Wel een tof kleurtje, dat mintgroen. Past ook helemaal bij je blog zie ik! 🙂
  Olga heeft onlangs geplaatst..Home: Lekker stoer?

 • Reageer Nina Simplynspecial 28 augustus 2015 op 21:04

  Wat een leukerd, die kleur <3 Ziet er top uit.
  Nina Simplynspecial heeft onlangs geplaatst..Reminder | Vragenlijst Simplynspecial

 • Reageer kim 29 augustus 2015 op 11:26

  Hij klinkt erg goed! De kleur is iig heel mooi 🙂
  kim heeft onlangs geplaatst..Mooie plekjes in Amsterdam | Het Nieuwe Meer

 • Reageer Morgaine 29 augustus 2015 op 13:59

  LOL, en jij bent nummer 3 voor mij die deze speaker aan mag prijzen en met korting mag verkopen wat mij wel opvalt, jij bent dan nummer 3 die ik erover lees, is dat jullie alle 3 ontzettend tevreden zijn!

  X
  Morgaine heeft onlangs geplaatst..Super (Kazaam) Trooper met grote dank aan….

  • Reageer Wendy 29 augustus 2015 op 14:37

   Dat ben ik ook echt. Vooral dat zand- en waterproof gedeelte is echt heel fijn. We hebben nog een bluetooth speaker, maar die is dat dus niet. De mogelijkheden zijn met deze speaker dus wel even uitgebreider.
   Wendy heeft onlangs geplaatst..Nieuw ♦ NudeAudio Move Super M Speaker

   • Reageer Morgaine 29 augustus 2015 op 15:01

    Ik weet het, dankzij de andere twee die hem ook hebben getest, ze zijn ontzettend enthousiast, zelf draai ik als ik er zin in heb op een complete wel wat oudere, surround sound zullen we maar zeggen, boxjes met een superwoofer/bas ding 😉

    X
    Morgaine heeft onlangs geplaatst..Super (Kazaam) Trooper met grote dank aan….

 • Reageer Sas 30 augustus 2015 op 13:42

  Ik zie hem echt overal verschijnen en allemaal positief. Heel erg veel plezier ermee!
  Sas heeft onlangs geplaatst..There is nothing like staying at home for real comfort

 • Reageer Lonneke 2 september 2015 op 15:09

  Wat leuk ding zeg! Fijn kleurtje, compact.. lijkt me erg handig!
  Lonneke heeft onlangs geplaatst..In beeld: augustus

 • Reageer Dennis 10 september 2015 op 11:32

  Het lijken mij altijd leuke en handige dingetjes die speakers.. Maar of ik het echt zou gebruiken?
  Dennis heeft onlangs geplaatst..Instagrumpy #3

  • Reageer Wendy 10 september 2015 op 12:52

   Ik gebruik ze nu vooral voor onder de douche/ in de badkamer. Daar hebben we ingebouwde radio, maar soms vind ik m’n zelf gekozen muziek leuker om te luisteren.

  Laat een reactie achter

  CommentLuv badge