Creative

Popin’ Cookin’ Sushi

Ik had nog twee DIY Japans snoep kits/setjes liggen en een weekje geleden heb ik één van de twee er bij gepakt. De sushi kit was degene die ik deze keer zou gaan maken en natuurlijk heb ik alles weer voor jullie gefilmd. Dit is toch de makkelijkste manier om te laten zien hoe het allemaal werkt.

Het maken van deze sushi snoepjes duurde wat langer dan de vorige snoepjes die ik maakte en daarom is het filmpje ook wat langer. Ik heb waar mogelijk weer stukken versneld afgespeeld om het toch zo kort mogelijk te maken.

Vergeet het filmpje niet in HD te kijken. Doet het filmpje het niet, klik dan hier.

 

Vorige artikel Volgende artikel

Dit vind je misschien ook wel leuk

5 Reacties

 • Reageer Kim 10 augustus 2015 op 10:07

  Wat een fijne uitgebreide DIY! Voor mij is het allemaal teveel gepriegel haha!
  Kim heeft onlangs geplaatst..Stralen in de zomer!

 • Reageer Nina Simplynspecial 10 augustus 2015 op 11:13

  Super geinig, het lijkt nog echt ook! Lijkt me ook wel leuk om zoiets eens te doen 🙂
  Nina Simplynspecial heeft onlangs geplaatst..Personal photo diary #32 kermis, Friday’s favourite & opruimen

 • Reageer Pauline 10 augustus 2015 op 18:29

  Haha, hoe leuk is dit? Supercute trouwens 🙂 . Ik dacht eerste dat het echte sushi was zelfs .

 • Reageer Rianne 17 augustus 2015 op 20:47

  Ah superleuk! Wel een gepriegel ja!
  Rianne heeft onlangs geplaatst..Havermout muffins met bosbessen

 • Reageer Eline 24 augustus 2015 op 16:55

  Wat superleuk gedaan!

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge