Books + Movies

Actie en humor met Melissa McCarthy

Wat hebben de films Bridesmaids, Identity Thief en The Heat met elkaar gemeen? De actrice Melissa McCarthy. Ze speelt in alle drie deze films een grote rol en ze mag er dit jaar weer één toevoegen aan het lijstje, namelijk de film Spy.

Ik vind Melissa McCarthy een leuke actrice en ik vind de rollen die ze speelt altijd hilarisch. De drie films die ik in het begin noemde, heb ik allemaal gezien en ik houd wel van zulke films. Ik kan dus ook niet wachten op de film Spy te kunnen zien. De trailer heb ik al meerdere keren voorbij zien komen en het belooft weer een hele komische actiefilm te zijn.

Voor degene die echt niet weten over welke film ik het heb: Susan Cooper (McCarthy) heeft een kantoorbaan bij de CIA en staat op het punt het allernieuwste en meest onwaarschijnlijke geheime wapen te worden. Wanneer haar partner (Jude Law) verdwijnt en een andere superagent (Statham) is ontmaskerd geeft Susan zichzelf op als vrijwilliger om undercover te gaan en een dealer in massavernietigingswapens op te pakken. En Susan is natuurlijk een geweldige spion! Want …


Als ze rijdt, doet ze dat in stijl.


Ze ziet er geweldig uit in vermomming.


Effectieve gadgets zijn helemaal haar ding.


Vechten doet ze als de beste.


Koken met een koekenpan? Susan weet een betere manier om hem te gebruiken.


Episch is de beste omschrijving voor haar achtervolgingen.

De film is sinds afgelopen week verkrijgbaar op DVD en Blu-ray, dus binnenkort moet ik maar weer even een filmavondje gaan plannen.

Vorige artikel Volgende artikel

Dit vind je misschien ook wel leuk

5 Reacties

 • Reageer Manon 11 oktober 2015 op 16:59

  Ja zo leuk whahahhaah !
  Manon heeft onlangs geplaatst..Oriflame Giordani Gold Eye Shadow Quads

 • Reageer Saar 11 oktober 2015 op 18:45

  Ik heb alleen The Heat gezien en dat vond ik een erge leuke film!
  Saar heeft onlangs geplaatst..Paper Towns

 • Reageer Tamarah 12 oktober 2015 op 08:44

  Melissa! Ik vind haar zoooo grappig haha.
  Tamarah heeft onlangs geplaatst..Dag 1 ~ London Calling

 • Reageer Annouskam 14 oktober 2015 op 20:53

  Oeh ik ken hun eigenlijk helemaal niet zo goed. Blijkbaar kijk ik hele andere films ofzo haha.

 • Reageer De Dotties 15 oktober 2015 op 13:40

  Haha ik ben deze film ook gaan zien en vond hem echt super goed. Heel hard gelachen ermee!

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge